LiŚciu 1 336 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) Tu się widać odcinają od Revelations albo traktują ją jak spin-off, bo Gans robi drugą część po swoim filmie. Ale że kolejny raz będziemy tą samą historie oglądać? Trochę sporo tego samego. Liczyłem na remastera SH2 i zupełnie nową część w amerykańskim Silent Hill zrobionym przez chińczyków. Edytowane 19 Października 2022 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 W 4K Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 dodali w 4k gameplay czy wciaz tylko filmiki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Trochę hajp na ten remake mi opadł no bo znam dwójkę na wylot, nawet w tym roku skończyłem już dwa razy o gram w to co roku kilkukrotnie od prawie dwudziestu lat. Trailer pokazał, że historia, miejscówki, cutscenki i dialogi są identyczne jak w oryginale więc niczym mnie to nie zaskoczy. Nawet przedmioty w tym samym miejscu (sięganie po klucz między kratami w apartment building). Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Trochę hajp na ten remake mi opadł no bo znam dwójkę na wylot, nawet w tym roku skończyłem już dwa razy o gram w to co roku kilkukrotnie od prawie dwudziestu lat. Trailer pokazał, że historia, miejscówki, cutscenki i dialogi są identyczne jak w oryginale więc niczym mnie to nie zaskoczy. Nawet przedmioty w tym samym miejscu (sięganie po klucz między kratami w apartment building). To pokazuje, ze graczowi nie dogodzisz. Jak zrobili FF7 w nowej wersji to ludzie napierdalali, ze zmienili oryginał. Teraz będzie napierdalanko, że Remake to REMAKE Edytowane 19 Października 2022 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 No fajnie ze Gans nakręci nowy film, bo jego filmowa wersja jest bardzo dobra. Trochę niepokoi że przez ostatnie 16 lat nakrecil tylko jeden film, ale powinno być dobrze. Na film czekam bardziej niż na gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Jesli filmowa 3ka bedzie nasladowac historie 2ki to lipa troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Śmieszne, ktoś tu pisał że sh2 to remaster Przecież to wygląda bardzo dobrze, mam nadzieję że japończycy przypilnują wyrobników. Mam to szczęście że nie grałem w to od czasu ps2, dla mnie to nowa gra w zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Lalki Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) Silent Hill Townfall jestem za i czekam, czuć tam lęk w tym radiomonitorze. Jak mi dadzą symulator nawiedzonego statku z nutą Silent Hill to oh boy c'mon xd Silent Hill f mnie rozjebało, czekam niemiłosiernie na to co z tego się wykluje, sądząc po tym, że macza w tym palce ziomek od pojechanego anime. Trzymam kciuki aby wyszło coś pysznego Silent Hill Ascension - meh Silent Hill 2 - śmierdzi mi Medium i tyle. Edytowane 19 Października 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 6 minutes ago, izon said: To pokazuje, ze graczowi nie dogodzisz. Jak zrobili FF7 w nowej wersji to ludzie napierdalali, ze zmienili oryginał. Teraz będzie napierdalanko, że Remake to REMAKE Remake ale mało napracowanka. W tej konfrontacji znowu Capcom z Resident Evil 4 wygrywa. Oglądając tą konfę mam wrażenie, że Konami zrobiło to wszystko by rozreklamować i sprzedać nową kolekcję koszulek, deskorolek i figurek Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Mi ten Remake siadł. Nie grałem w oryginał od czasów PS2 więc siądzie to elegancko. Nawet dziwna twarz i z początku niepasująca morda Jamesa zaczęła mi odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 No nienajlepiej to SH2R wygladalo, jakies takie plastelinowe, sterylne, jak CGI z 2000 roku. Ten developer tego raczej nie dowiezie. Townfall z kolei moze byc spoko, bo zarowno Observation jak i Stories Untold to swietne perelki. Film znowu bedzie oderwany od kanonu z tego co typ mowil, byle nie byl jeszcze gorszy od dwojki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Remake ale mało napracowanka. W tej konfrontacji znowu Capcom z Resident Evil 4 wygrywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 No ja grałem w to jak byłem dzieciakiem, cały czas obsrany byłem wtedy . Jedynka jeszcze bardziej mnie przeraziła. Mało co z tego pamiętam, więc też dla mnie to będzie w zasadzie nowa gra i przeżycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 7 minut temu, Pupcio napisał: Też mi się spodobało ale lepiej zobacz kto robi tę grę Może nie zrobią z tego GaaSa, bardziej mnie zastanawia wybór tego gościa Motoi Okamoto | Nintendo | Fandom Czyżby praca w Nintendo tak mu zryła psychę że nadaję się na producenta SH xd Jak przynajmniej jeden projekt okaże się sukcesem to będzie dobrze, a jak dwie gierki przebiją te 8/10 to będę miło zaskoczony. W SH2 podoba mi się otoczenie ale mam nadzieję że nie przesadzą z cutscenkami, wydają się trochę za bardzo naładowane emocjami, no nie pasują mi zbytnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Z początku twarz Jamesa jakaś taka dziwna.... ale później coraz bardziej mi się podobało i może coś z tego jednak będzie. Nie bardzo z kolei czaję te pozostałe produkcje Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Teraz, łom napisał: za bardzo naładowane emocjami Bez kitu. I to jest właśnie charakterystyczne dla blooberów, takie jakieś przehiperbolizowywanie tych postaci, ich emocji. Nie mają takiego wyczucia, żeby cała scena jakoś sama przez siebie mówiła. I tu wyczuwam lipe. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 SH2R wyglada ok Silent Hill Townfall nie znam tego developera, chetnie sie zapoznam z ich dotychczasowym portfolio do czasu premiery SH Ascension : nope SH f: to może być mocne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Ja chyba oglądałem inne video, przecież silent hill flower to był tylko krótkie fajne CGI nie mające nic wspólnego z klimatem Sh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Dobra, teraz obczaiłem to Silent Hill f. Może będzie z tego coś fajnego. Tylko czemu same trailery, zero gameplayu Ciekawe czy choć jedna z tych gier wyjdzie w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 A co wspólnego z Silent Hill ma to f? Ascension nie bardzo rozumiem co to ma być ale chyba coś online. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Dobra SH f robi się interesujące bo za historię odpowiada koleś od zrytej chińskiej bajki/gry Higurashi No Naku Koro Ni więc przynajmniej fabularnie i muzycznie nie powinno być (mega) lipy. Ale i tak nie spodziewam się premiery przed 2024 więc jeszcze mogą skasować 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Jestem zawiedziony ;(Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi