Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

System walki TPP za 5 baniek do Silenta 2 :leo:

48 minut temu, MEVEK napisał:

Eeee to Silent dopiero za rok, jak ogarna temat :sapek:

chyba 2025 bardziej, jak dopiero będą się uczyć po dostaniu hajsu xDD. 

Opublikowano

Przy okazji: głodny wieści o Silentach dowiedziałem się przed chwilą, że wybrano już obsadę nowego filmu od Gansa (którego zresztą już kręcą!).

https://deadline.com/2023/03/return-silent-hill-cast-jeremy-irvine-hannah-emily-anderson-jigsaw-xmen-plot-details-1235299997/

Silent-Hill.jpg?w=681&h=383&crop=1

Dla mnie OK. Podoba mi się, że aktorzy są mniej znani i nie próbowano wkurzyć fanów modnymi ostatnio "odważnymi decyzjami castingowymi". Liczę na ten film, bo do SH1 mam duży sentyment (Revelations do zaorania, ale to nie był już Gans).

Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.06.2023 o 08:26, Nyu napisał:

To daj link

Hehe, insider się rypnął trochę.

Trailer na pokazie Annapurny 29 czerwca jak coś :sweat:

Edytowane przez Szermac
Opublikowano

Plotki mówią o premierze pod koniec września. Miałoby to sens bo zaczyna się jesień więc jest klimatycznie a oryginał też miał premierę na jesieni. Jednak jeśli niedługo nie pokażą konkretnego gameplayu to raczej można zapomnieć o tak szybkiej premierze.

Opublikowano

Dlaczego nikt (np. wy) nie sprawdza informacji przed wiara w nią i podaniem jej dalej? Ten sklep ma wiele gier z właśnie tą datą, bo używa takiego placeholdera.

• Haha 1