Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 3.11.2023 o 08:21, łom napisał:

Ktoś odpalał to Ascension? Bo ja tak i aż takiego śmiecia się nie spodziewałem. O ile grafika jeszcze ujdzie tak animacja postaci to jakaś porażka, zatrudnili chyba animatorów od Unearthed: Trail of Ibn Battuta i to wszystko non stop się tnie (przy necie 300 Mb/s). Najlepsze jest to że podczas oglądania scenek żadne wybory czy QTE mi się nie odpalały i miejsce gdzie mogłem dokonać wyboru było w dodatkowym menu z głosowaniem, oczywiście same cutscenki tam się nie odpalały więc nawet nie wiadomo co dany wybór zmienił. Liczyłem na nędzną podróbkę Hidden Agenda a to co dali to chyba największy kasztan ostatnich lat.

Średnia ocena gorsza od golluma

Screenshot_20231104-165350_ASUS_Launcher.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 248,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• BEZSPOJLEROWA OPINIA SPOCEŃCA SZERMAKA POD WIĘKSZĄ PODJARKE: Ukończyłem Wybór poziomu trudności Hard/Hard to był strzał w dziesiątke, było mocno Survivalowo, endurance szedł pełną parą pr

• Dobra, możemy zamykać temat - jakiś insajder podzielił się wyciekiem screena, na którym widać zmiany wprowadzone przez bluberów  Kurwa, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Wrzucam w spoiler, ż

• 69 zł za playable teaser  Was trzeba ruchać i się nie zastanawiać.

Opublikowano
Godzinę temu, Schranz1985 napisał:

To już wiem co będę robił w sylwestra.

Ja jednak zostanę przy Tomb Raider. Wiadomo, że to  placeholder, ale byłoby miło jakby do końca roku pokazali wreszcie ten gameplay z rurkami :). 

2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Sporo, myślałem, że będzie poniżej 3 bomb.

Widocznie wysoka jakość się szykuje :kratoswoke:.

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Optymistycznie :P Mimo wszystko to AAA na nową generację, więc i cena nowogeneracyjna

Opublikowano

Właśnie gdzieś przeczytałem, że Piramidoglowy będzie grywalna postacią, mam nadzieję, że to jednak  tylko żarty xDD.

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał:

Właśnie gdzieś przeczytałem, że Piramidoglowy będzie grywalna postacią, mam nadzieję, że to jednak  tylko żarty xDD.

Nie no; młody, nie żartuj nawet. :kekw: Ja tam się modlę aby chociaż gra nie była jebanym drewnem, bo reszty dostarczyło już Konami.

BTW wiadomo czy muza będzie z oryginału czy będą jakieś nowe aranżacje?

Za jakość się płaci, drugie najlepsze studio w Polsce.

Opublikowano

I tak się odświeża stare gry, dodaje się nową zawartość, a nie jak capcom który pociął RE4.

Opublikowano

Play through to nie brzmi na grywalna postać tylko przejście jego historii origin. 

Opublikowano
Teraz, oFi napisał:

Play through to nie brzmi na grywalna postać tylko przejście jego historii origin. 

A czym jest origin story najczęściej? 

Nie wiem, ja akurat średnio chce poznać historię Piramidoglowego, zanim założył na głowę piramidę, ale może się czepiam xD. 

Opublikowano

Bo pyramidoglowy to raczej kolejna projekcja pana Jamesa więc jedyna sensowna sytuacja origins jaką sobię wyobrażam to dlaczego on powstał w jego głowie.

Opublikowano
Teraz, oFi napisał:

Bo pyramidoglowy to raczej kolejna projekcja pana Jamesa więc jedyna sensowna sytuacja origins jaką sobię wyobrażam to dlaczego on powstał w jego głowie.

Bardziej chodzi mi o to, że niektóre rzeczy powinny zostać tajemnicą, albo domniemaniami, bo można łatwo zepsuć obraz oryginału, daję im szanse, ale nastroje wokół Konami są fatalne i te np. Preordery bez dat, dziwne opisy, Ascension, MGSy wydane na kolanie, to na razie obraz totalnej beznadzieji,  zobaczymy.

Opublikowano

Moich pieniędzy nie powąchaja. Oni sa nastawieni na jak najwiekszy zysk i nawet sie z tym nie kryja. Antykonsumencka firma. 

Walenie z rury do dziś nie pokazane a premiera już niedługo. Ciekawe czy kopie recenzenckie otrzymają tylko zaprzyjaznione redakcje jak to bylo ze starfieldem :nosacz:

Opublikowano

Może jakaś mini-gra gdzie piramodogłowym gonimy za pięlegniarkami by je cimcirimci? :nosacz3:

Opublikowano

Jaki origin, przecież to nie jest samostanowiąca postać. Brzmi jak pomysł na koncertowe spierdolenie, no chyba, że jakiś tryb jak w dlc do evil within z sejfogłowym, czyli nic ważnego, bardziej bonus i tyle.

Opublikowano

No raczej Masahiro Ito nie pozwoliłby na takie gówno z Pyramid Headem, jezuuu oby nie xD

Albo Bloobery myślą, że jak jest obraz PH w Historical Society to on był taki naprawdę xD Bo w sumie byli kaci/executionerzy w miasteczku, no ale kurwa kaci w SH =/= Pyramid Head xD

20231104_235458.jpg

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

No, według mnie to powinno być max 219. Jeśli to tylko część druga i Bloober. No i rimejk. 

Opublikowano
7 godzin temu, Schranz1985 napisał:

To już wiem co będę robił w sylwestra.

To tylko place holder , ziomuś 

Opublikowano

O ile mnie pamięć nie myli to w Downpour też grało się epizod złolem i było to słabe. Generalnie cała gra była słaba.

Co do genezy piramidogłowego to mam nadzieję, że będzie to właśnie dlaczego taki a nie inny urodził się w głowie Jamesa.

Opublikowano

No jeżeli to będzie scenario z przechadzką z Mary po muzeum sprzed laty, gdzie obczaił i dowiedział się o katach z czerwonymi workami na łbach to czemu nie :cool:

Opublikowano

Potężni blubersi musieli sobie wytrzeć mordę ikoniczną postacią - piramidogłowym. To są tacy tandeciarze jak ci od filmu, którzy wcisnęli piramidę, bo każdy go zna. Mnie już mdli jak myślę o tych polskich krulach horroru, którzy przez całą swoją karierę nie potrafili stworzyć mocnej gry a tym bardziej serii. Mimo to jestem dobrej myśli, bo wierzę, że Konami nie pozwoli im tego zepsuć. Czekam na dłuższy gameplay i dużo się wyjaśni.

Edytowane przez Pure Bladestone

Opublikowano

Tak jest, biedni chińczycy są zastraszani przez potężnych chadów z POLSKI, bo ma być po ich myśli kur.wa. Podobno Ito pracuje nad gierką tylko dlatego, bo bloober przetrzymuje jego rodzinę gdzieś w Krakowie. Oby nie pozwolili im tego zepsuć. bo Konami ostatnią dekadę dowoził jak nikt inny :beka:

Opublikowano

Pierwsza Lara też miała piramidowe cyce i jakos nikt lore do tego nie dopisywał :kekw:

• 3 tygodnie później...