oFi 2 467 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 08:21, łom napisał: Ktoś odpalał to Ascension? Bo ja tak i aż takiego śmiecia się nie spodziewałem. O ile grafika jeszcze ujdzie tak animacja postaci to jakaś porażka, zatrudnili chyba animatorów od Unearthed: Trail of Ibn Battuta i to wszystko non stop się tnie (przy necie 300 Mb/s). Najlepsze jest to że podczas oglądania scenek żadne wybory czy QTE mi się nie odpalały i miejsce gdzie mogłem dokonać wyboru było w dodatkowym menu z głosowaniem, oczywiście same cutscenki tam się nie odpalały więc nawet nie wiadomo co dany wybór zmienił. Liczyłem na nędzną podróbkę Hidden Agenda a to co dali to chyba największy kasztan ostatnich lat. Średnia ocena gorsza od golluma Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 20 minutes ago, Frantik said: Euro RTV też wrzuciło preordera. Chyba jako pierwsi z polskich (znanych) sklepów https://www.euro.com.pl/gry-playstation-5/konami-silent-hill-2-remake-gra-na-ps5.bhtml Sporo, myślałem, że będzie poniżej 3 bomb. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 To już wiem co będę robił w sylwestra. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 (edytowane) Godzinę temu, Schranz1985 napisał: To już wiem co będę robił w sylwestra. Ja jednak zostanę przy Tomb Raider. Wiadomo, że to placeholder, ale byłoby miło jakby do końca roku pokazali wreszcie ten gameplay z rurkami :). 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Sporo, myślałem, że będzie poniżej 3 bomb. Widocznie wysoka jakość się szykuje . Edytowane 4 listopada 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Sporo, myślałem, że będzie poniżej 3 bomb. Optymistycznie Mimo wszystko to AAA na nową generację, więc i cena nowogeneracyjna Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Właśnie gdzieś przeczytałem, że Piramidoglowy będzie grywalna postacią, mam nadzieję, że to jednak tylko żarty xDD. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Teraz, KrYcHu_89 napisał: Właśnie gdzieś przeczytałem, że Piramidoglowy będzie grywalna postacią, mam nadzieję, że to jednak tylko żarty xDD. Nie no; młody, nie żartuj nawet. Ja tam się modlę aby chociaż gra nie była jebanym drewnem, bo reszty dostarczyło już Konami. BTW wiadomo czy muza będzie z oryginału czy będą jakieś nowe aranżacje? 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Sporo, myślałem, że będzie poniżej 3 bomb. Za jakość się płaci, drugie najlepsze studio w Polsce. 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 I tak się odświeża stare gry, dodaje się nową zawartość, a nie jak capcom który pociął RE4. 5 2 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Play through to nie brzmi na grywalna postać tylko przejście jego historii origin. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Teraz, oFi napisał: Play through to nie brzmi na grywalna postać tylko przejście jego historii origin. A czym jest origin story najczęściej? Nie wiem, ja akurat średnio chce poznać historię Piramidoglowego, zanim założył na głowę piramidę, ale może się czepiam xD. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Bo pyramidoglowy to raczej kolejna projekcja pana Jamesa więc jedyna sensowna sytuacja origins jaką sobię wyobrażam to dlaczego on powstał w jego głowie. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Teraz, oFi napisał: Bo pyramidoglowy to raczej kolejna projekcja pana Jamesa więc jedyna sensowna sytuacja origins jaką sobię wyobrażam to dlaczego on powstał w jego głowie. Bardziej chodzi mi o to, że niektóre rzeczy powinny zostać tajemnicą, albo domniemaniami, bo można łatwo zepsuć obraz oryginału, daję im szanse, ale nastroje wokół Konami są fatalne i te np. Preordery bez dat, dziwne opisy, Ascension, MGSy wydane na kolanie, to na razie obraz totalnej beznadzieji, zobaczymy. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Moich pieniędzy nie powąchaja. Oni sa nastawieni na jak najwiekszy zysk i nawet sie z tym nie kryja. Antykonsumencka firma. Walenie z rury do dziś nie pokazane a premiera już niedługo. Ciekawe czy kopie recenzenckie otrzymają tylko zaprzyjaznione redakcje jak to bylo ze starfieldem Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Może jakaś mini-gra gdzie piramodogłowym gonimy za pięlegniarkami by je cimcirimci? Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Jaki origin, przecież to nie jest samostanowiąca postać. Brzmi jak pomysł na koncertowe spierdolenie, no chyba, że jakiś tryb jak w dlc do evil within z sejfogłowym, czyli nic ważnego, bardziej bonus i tyle. 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 (edytowane) No raczej Masahiro Ito nie pozwoliłby na takie gówno z Pyramid Headem, jezuuu oby nie xD Albo Bloobery myślą, że jak jest obraz PH w Historical Society to on był taki naprawdę xD Bo w sumie byli kaci/executionerzy w miasteczku, no ale kurwa kaci w SH =/= Pyramid Head xD Edytowane 4 listopada 2023 przez Szermac Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 No, według mnie to powinno być max 219. Jeśli to tylko część druga i Bloober. No i rimejk. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 7 godzin temu, Schranz1985 napisał: To już wiem co będę robił w sylwestra. To tylko place holder , ziomuś Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 O ile mnie pamięć nie myli to w Downpour też grało się epizod złolem i było to słabe. Generalnie cała gra była słaba. Co do genezy piramidogłowego to mam nadzieję, że będzie to właśnie dlaczego taki a nie inny urodził się w głowie Jamesa. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 No jeżeli to będzie scenario z przechadzką z Mary po muzeum sprzed laty, gdzie obczaił i dowiedział się o katach z czerwonymi workami na łbach to czemu nie Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 (edytowane) Potężni blubersi musieli sobie wytrzeć mordę ikoniczną postacią - piramidogłowym. To są tacy tandeciarze jak ci od filmu, którzy wcisnęli piramidę, bo każdy go zna. Mnie już mdli jak myślę o tych polskich krulach horroru, którzy przez całą swoją karierę nie potrafili stworzyć mocnej gry a tym bardziej serii. Mimo to jestem dobrej myśli, bo wierzę, że Konami nie pozwoli im tego zepsuć. Czekam na dłuższy gameplay i dużo się wyjaśni. Edytowane 6 listopada 2023 przez Pure Bladestone 1 2 Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 Tak jest, biedni chińczycy są zastraszani przez potężnych chadów z POLSKI, bo ma być po ich myśli kur.wa. Podobno Ito pracuje nad gierką tylko dlatego, bo bloober przetrzymuje jego rodzinę gdzieś w Krakowie. Oby nie pozwolili im tego zepsuć. bo Konami ostatnią dekadę dowoził jak nikt inny 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 Pierwsza Lara też miała piramidowe cyce i jakos nikt lore do tego nie dopisywał 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi