Czoperrr 5 074 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Just now, Szermac said: O bardzo fajnie, nie podobają mi się nazwy ulic i pięter wyświetlane na ekranie więc chętnie je wyłączę. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Pamiętam jak RE4 Remake miał podpisany hardcore jako wierny OG. Ze względu na różnice w gameplayu był to oczywiście bullshit, bo gra była znacznie trudniejsza Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca To akurat było na plus. Mnie bardziej martwi czy SH2R nie będzie zbyt łatwy nawet na hardzie skoro zapowiadają grę równiez dla "nowoczesnych odbiorców". Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 12 minut temu, Josh napisał(a): czy SH2R nie będzie zbyt łatwy nawet na hardzie skoro zapowiadają grę równiez dla "nowoczesnych odbiorców". To chyba bardziej w duchu zmian mechanik walki itp:. żeby były atrakcyjniejsze dla nowoczesnych. Ale no zobaczymy jak im te poziomy trudności wyjdą. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 19 minut temu, Josh napisał(a): To akurat było na plus. Mnie bardziej martwi czy SH2R nie będzie zbyt łatwy nawet na hardzie skoro zapowiadają grę równiez dla "nowoczesnych odbiorców". Oczywiście. Miałem na myśli, że wszelkie zapewnienia "wierności oryginałowi" to z przymrużeniem oka traktować. Po gameplayach ten remake też wygląda na dynamiczniejszego od drewnianego statycznego machania kijem. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): O bardzo fajnie, nie podobają mi się nazwy ulic i pięter wyświetlane na ekranie więc chętnie je wyłączę. Czyli jeżeli poziomy trudności jak w OG, to znaczy, że zagadki i walka osobno, super! Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Kurla, niby material humorystyczny, ale to sama prawda! 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Teraz, yaczes napisał(a): Kurla, niby material humorystyczny, ale to sama prawda! dla kontekstu recenzja tego samego gostka od jego normalnego "Ja" Udany pastisz patostreamerów i patoYoutuberów pokroju tego alfonsa z wąsikiem xD. Cytuj
tjery 1 170 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Koleś narracja typowa dla naszej dzisiejszej młodzieży (te wstawki), trochę sobie dopowiada, ale coś na rzeczy jest. Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Pojawiają się oferty ze steelbookiem: https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/silent-hill-2-remake-steelbook-na-playstation-5-za-28450-zl-w-gamefinity/ IMO niestety dość brzydki Bardziej generic chyba być nie mógł. Pasowałby do większości Silentów Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Obleśny, ale przynajmniej nie dali ryja Angeli na okładkę. 2 1 1 Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca To w zasadzie remake oryginalnego steelboka z PS2. Mi się podoba, ale i tak nie kupię pudła. 2 Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 20 godzin temu, Frantik napisał(a): Pasowałby do większości Silentów Tyle, że nie, bo 9 czerwonych kartek jest stricte powiązane z SH2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 17 minut temu, MEVEK napisał(a): Taki znalazlem. Gdzie? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Etsy, Ebay ale ceny wywindowane. Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 2 godziny temu, Szermac napisał(a): Tyle, że nie, bo 9 czerwonych kartek jest stricte powiązane z SH2 Ta, zauważyłem dopiero na powiększeniu. Jakoś wcześniej nie zajarzyłem, co to za czerwone kwadraty Dobra, jednak wziąłem. Nawet jeśli będzie meh, to zawsze ma wartość kolekcjonerską A cyfrę to sobie tam kiedyś na PC dobiorę Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Gdzie? Ebay. 134€ za kawalek metalu z grafika S.H. O wiele za duzo. Niestety nie tym razem 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 26 minut temu, MEVEK napisał(a): Ebay. 134€ za kawalek metalu z grafika S.H. O wiele za duzo. Niestety nie tym razem No trochę przesada xD. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Trochę offtop, ale przeglądając galerię Pyrkonu trafiłem na taki rarytas <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi