Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To akurat było na plus. Mnie bardziej martwi czy SH2R nie będzie zbyt łatwy nawet na hardzie skoro zapowiadają grę równiez dla "nowoczesnych odbiorców". 

Opublikowano
12 minut temu, Josh napisał(a):

czy SH2R nie będzie zbyt łatwy nawet na hardzie skoro zapowiadają grę równiez dla "nowoczesnych odbiorców". 

To chyba bardziej w duchu zmian mechanik walki itp:. żeby były atrakcyjniejsze dla nowoczesnych. Ale no zobaczymy jak im te poziomy trudności wyjdą.

Opublikowano
19 minut temu, Josh napisał(a):

To akurat było na plus. Mnie bardziej martwi czy SH2R nie będzie zbyt łatwy nawet na hardzie skoro zapowiadają grę równiez dla "nowoczesnych odbiorców". 

Oczywiście. Miałem na myśli, że wszelkie zapewnienia "wierności oryginałowi" to z przymrużeniem oka traktować. Po gameplayach ten remake też wygląda na dynamiczniejszego od drewnianego statycznego machania kijem.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

O bardzo fajnie, nie podobają mi się nazwy ulic i pięter wyświetlane na ekranie więc chętnie je wyłączę.

Czyli jeżeli poziomy trudności jak w OG, to znaczy, że zagadki i walka osobno, super!

Opublikowano
Teraz, yaczes napisał(a):

Kurla, niby material humorystyczny, ale to sama prawda!

dla kontekstu recenzja tego samego gostka od jego normalnego "Ja" 

Udany pastisz patostreamerów i patoYoutuberów pokroju tego alfonsa z wąsikiem xD. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, Szermac napisał(a):

Tyle, że nie, bo 9 czerwonych kartek jest stricte powiązane z SH2 :cool:

Ta, zauważyłem dopiero na powiększeniu. Jakoś wcześniej nie zajarzyłem, co to za czerwone kwadraty :facepalm:

Dobra, jednak wziąłem. Nawet jeśli będzie meh, to zawsze ma wartość kolekcjonerską :banana:

A cyfrę to sobie tam kiedyś na PC dobiorę :lapka: