Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, pudło ze steelbookiem zamówione, jakoś te 2 dni wytrzymam. Ta moda na pre-launche wkurwia mnie niesamowicie i nawet w wypadku SH2 głosuję portfelem przeciw:headbanger:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 248,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• BEZSPOJLEROWA OPINIA SPOCEŃCA SZERMAKA POD WIĘKSZĄ PODJARKE: Ukończyłem Wybór poziomu trudności Hard/Hard to był strzał w dziesiątke, było mocno Survivalowo, endurance szedł pełną parą pr

• Dobra, możemy zamykać temat - jakiś insajder podzielił się wyciekiem screena, na którym widać zmiany wprowadzone przez bluberów  Kurwa, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Wrzucam w spoiler, ż

• 69 zł za playable teaser  Was trzeba ruchać i się nie zastanawiać.

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ciekawe jak z wymaganiami i czy mój lapek z RTX 3060 to pociągnie.

Minimum:

Processor: Intel Core i7-6700K | AMD Ryzen 5 3600

Memory: 16 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1070 Ti or AMD Radeon™ RX 5700

DirectX: Version 12

Storage: 50 GB available space

Sound Card: Windows Compatible Audio Device.

Additional Notes: Playing on minimum requirements should enable playing on Low/Medium quality settings in FullHD (1080p) at stable 30 FPS. SSD is recommended.

Recommended:

Processor: Intel Core i7-8700K | AMD Ryzen 5 3600X

Memory: 16 GB RAM

Graphics: NVIDIA® GeForce® 2080RTX or AMD Radeon™ 6800XT

DirectX: Version 12

Storage: 50 GB available space

Sound Card: Windows Compatible Audio Device.

Additional Notes: Playing on recommended requirements should enable play on Medium quality settings in 60 FPS or High-quality settings in 30 FPS, in FullHD (or 4K using DLSS or similar technology). SSD is recommended.

Opublikowano

Przydałby się jakiś benchmark dla blacharzy tak jak to było z Liukangiem, ale RACZEJ powinno śmignąć.

Opublikowano
8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

silent-hill-2-remake-promotional-standee

spacer.png

Opublikowano

Tylko idiota będzie psuł sobie zabawę oglądając to 

43 minutes ago, Bzduras said:

Przydałby się jakiś benchmark dla blacharzy tak jak to było z Liukangiem, ale RACZEJ powinno śmignąć.

Pewnie jakieś filmiki się pojawią ale np. Hellblade 2 u kogoś śmigał na tej karcie i podobnej konfiguracji a u mnie zaliczał momentami mocny slide show i musiałem ograć na XSX. Problemem jest to że gram na 21:9 

Opublikowano
10 minut temu, Rotevil napisał(a):

Skąd ten ziomek to ma? 

Mają już różni influ, na twitterze też latają

Opublikowano

Mam nadzieję, że nikt nam nie zaspoileruje fabuły :leo:

Opublikowano

Ale same miejscówki, scenki i puzzle już jak najbardziej mogą, jebać ich :problem:

Opublikowano
23 minuty temu, Josh napisał(a):

Mam nadzieję, że nikt nam nie zaspoileruje fabuły :leo:

No ciekawe jaką fabułę ma ta gra, z tego co widzę, to coś o gościu co szuka zmarłej żony w opuszczonym miasteczku :philosoraptor:

Opublikowano

Brzmi znajomo. Pewnie zgapili od Alana Wake'a albo The Evil Within 2. 

Opublikowano

Na końcu okazuje się, że to Eddy i Angela zabili Mary w pokoju jak James opłacał hotel, there you go

Opublikowano

Po co tak pisać, nawet w temacie rimejku, nie każdy w to musiał grać.

Opublikowano

Uuuu pewno Silent zyska nowych fanów w PL. Pierwszy SH po polsku, no chyb że bluber, oh wait…

Opublikowano

Idioci co wrzucają na yt filmiki z spoilerami w miniaturkach/tytułach nowych gier czy filmów, powinni mieć dożywotni zakaz dostępu do internetu. 

Tutaj chodzi bardziej o rzeczy jak pisze @Szermac 

Opublikowano

Jaka to jest ujowa zagrywka, zrobić premierę celowo w środku tygodnia.
No ale jak chcesz zagrać w weekend to mamy dla ciebie wspaniała ofertę ea za dodatkowe siano.
Gardzę takimi praktykami.

Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać

Opublikowano

Niestety norma obecnie, wiele gier daje taki "bonus", Life is Strange chyba pobiło rekord, bo daje dostepy do gry 2 tygodnie wczesniej:gayos:

Opublikowano
8 minut temu, Shen napisał(a):

daje dostepy do gry 2 tygodnie wczesniej:gayos:

Do prologu gry* :dog:

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał(a):

Do prologu gry* :dog:

Do pierwszych dwóch epizodów, jak bedzie 5 jak w jedynce i dwojce to długi ten prolog.

Space marine tez mial wczesniejszy dostep, nadchodzacy Dragon Ball tak samo w edycji ultimate 3 dni wczesniej mozna grac. Gdy myslisz, ze gorzej juz nie bedzie w giereczkowie to wymysla cos nowego.

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Do pierwszych dwóch epizodów, jak bedzie 5 jak w jedynce i dwojce to długi ten prolog.

Mimo wszystko płacisz o wiele więcej, a nie dostajesz nawet dostępu do całej gry. Jeśli długość odcinków będzie na równi z poprzednimi odsłonami to za prawie 6 stów dostajesz triala na około 6h przed premierą xD Jednak polaki-bluberaki nie takie złe jak ich do tych chińczyków przyłożyć, bo chociaż całą gierkę pozwolą ograć.

Opublikowano

Poczekaj, dopiero się rozkręcają.