Szermac 2 716 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Pobuszowałem trochę po Woodside, znane motywy się tak cudownie przeplatają z nowościami i zmianami Kończę zaraz, trochę się przespać trzeba i jutro lecone dalej. Powtórzę się, ale no Yamaoka to jest wyższy poziom terroru xd Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 6 hours ago, tjery said: Kinguin, pierwszy lepszy kod zniżkowy z netu i deluksik za 227,44 zł, tak można żyć byle do jutra rana Daj znać czy jest 21:9. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Zaraz ocipieje. Plany na niedziele szlag trafił. Wszyscy spia najeb... Chyba sięgnę po Deluxa zanim przyjdzie płytka i spędzę ten dzien jak człowiek to lecimy... 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Po kilku godzinach stwierdzam że nasi potrafią bo cud tu robotę fanów na każdym kroku Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Co jest grane z wersja steam? Ktoś gra? Ja nie mogę. Piszę że od 8. A mam te co pozwala od dziś. Edit. Dobra idzie. Trzeba było wyłączyć i włączyć steam. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 8 godzin temu, nero2082 napisał(a): nie skończyłem żadnej części SH a grałem we wszystkie, kazałem znajomkom to przechodzić, backseat gaming na całego, powód zawsze był ten sam - ciężka atmosfera wchodziła poważnie na psychę SH1? zostawałem sam w domu, za oknem ciemno, to bałem się tej płytki wkładać :| opuszczona szkoła to był szczyt napiętych nerwów wtedy SH2 kojarzy mi się z szybkim quitem jak tylko zaczęło sie robić niepokojąco (latanie po więzieniu z samą latarką, kthxbye) sytuacja sie powtarzała w sequelach, lubię się bać ale Team Silent i pan na Y dewastowali mój mózg z łatwością teraz wyhodowałem jaja i liczę że przy rimejku dojdę ciut dalej chociaż z tego co słyszałem po szpitalu robi się ciężko ]:>~ czekam na Wasze pierwsze raporty czy przetrwacie nockę z silentem Kurka wodna, mam powody obawiać sie możesz znów nie podejść do tego Silenta - klimat jest mega ciężki Po prostu dźwięk, grafa, oświetlenie robi taka robotę ze ciary nie schodzą z plecków. Mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie i innych Cytuj
Assassins_78 942 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 11 godzin temu, tjery napisał(a): Huj tam, biorę ten śmieszny wczesny dostęp deluks edyszon, bo nie wyrobię kolejnych dni na PC jest do wyrwania za 260 ziko 222 delux w kinguin z kodem : 12GGDEALS Spoiler Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października O kurde ale klimat. Wieczorem będzie grane ostro. Chodzi i wygląda na full super. Ktoś pisałem o mgle. Przecież od uja jest, nic nie widać. A ta kobitka pierwsza super wygląda, a tu jakieś woke o nią było? Pierwsza myśl to idź kobieto pizze zjeść i coli się napić bo cie zwieje jak patyk z drzewa. No, ale ten klimat to miazga jakas. Nawet jak reszta będzie średnia TK klimatem się broni. 1 Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 19 minutes ago, Assassins_78 said: 222 delux w kinguin z kodem : 12GGDEALS Reveal hidden contents Też wziąłem ale nie wiem kiedy kodzik przyjdzie... Cytuj
tjery 1 188 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 19 minut temu, Assassins_78 napisał(a): @Czoperrr też czekam No też znalazłem taniej niż 260, za 227 i kod dostałem od razu, już się ściąga, bo zamuliłem i dopiero wstałem Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Deluxy w kluczykowni to nie jest najlepsza sprawa, w sensie jeżeli komuś zależy na tych 48h, a nie grze, artbooku i ścieżce dźwiękowej. Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Co jest grane z wersja steam? Ktoś gra? Ja nie mogę. Piszę że od 8. A mam te co pozwala od dziś. Edit. Dobra idzie. Trzeba było wyłączyć i włączyć steam. Zaspałem :/. Dopiero pobieram, zagram wieczorem. Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Ależ to wygląda na OLEDzie! Idealny czas na granie. Czekam jak to będzie wyglądało na PRO 1 Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 5 minutes ago, tjery said: No też znalazłem taniej niż 260, za 227 i kod dostałem od razu, już się ściąga, bo zamuliłem i dopiero wstałem Kurde, mam nadzieję, że do wieczora przyjdzie bo już się nakręciłem na granie od 21. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Silent 2, niszowa gra horror na Steam 3ci w global top sellers za darmowym CS2 i nowym Dragon Ballem, a przed Fifą i darmowym MMO. Remedy mam nadzieję, że to oglądacie xD. Cytuj
gnom 88 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października No no no fiu fiu fiu. Co prawda dopiero zaczalem ale klimat oddaje. Nawet bym powiedzial ze klimat lepszy niz w oryginale, ale wiadomo postep robi swoje, a w swoim czasie oryginalny SH, SH2 nie mialo sobie rownych. Fajnie haptyka w DS dziala. Ta gra pragnie latki na PRO, szkoda byloby zmarnowac taki potencjal. Cos pieknego, gratuluje i dziekuje Bloober Team ze nie zniszczyli tak pieknych wspomnien sprzed 23 lat. 1 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Narazie gram w graficzke aby sie nacieszyc tym co widze i slysze. Hard daje szybko popalic jak sie atakuje bezmyslnie. Trzeba na spokojnie podchodzi do walki. 2 uderzenia i odskok albo unik. Walka jest satysfakconujaca i brutalna. Wlasnie latam i ubijam maszkary przed doglebna eksploracja. Ale na zbyt wysoki poziom sie nie zanosi przez czeste zapisy porozrzucane tu i tam. Na pierwsze przejscie zagadki ustawilem na srednim bo jak wiecie nie grzesze bystroscia Cala reszta jest wyczesana. Dziekuje BT Cytuj
Rooofie 141 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Klasycznie na PC cienie na low i gra zyskuje 20 fpsów a straty w obrazie niewielkie. Taki pro-tip jak ktoś gra na PC. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 4 minutes ago, Rooofie said: Klasycznie na PC cienie na low i gra zyskuje 20 fpsów a straty w obrazie niewielkie. Taki pro-tip jak ktoś gra na PC. Nie no, cienie w horrorach są istotne. Cytuj
Rooofie 141 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Nie no, cienie w horrorach są istotne. Ale cienie na low nie sprawiają, że one znikają całkowicie tylko są w niższej rozdzielczości Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Ale tu jest soczyscie... jak potraktujemy maszkare kilkoma uderzeniami ze sztachety zaczyna tryskac krwia jak jakis gejzer. Kiedy zas padnie na glebe i zaczyna uciekac pelzajac zostawia za soba slady krwi. Walka naprawde daje rade. Graficzka zas swietnie podkresla design potworow ktore teraz maja mnustwo detali i zwraca sie na to uwage. Latwiej sie to wszystko teraz wylapuje i laczy ze soba kiedy jest tak ladnie podkreslone. Nie bede spoilerowal ale przyjrzyjcie sie im blizej bo widac ze chlopaki odrobili zadanie domowe Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Pogoda za oknem idealna na kontynuowanie przygody, rolety w dół, 10 godzin luźno dziś wejdzie xD 1 Cytuj
Josh 4 500 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Spadam z tego tematu co najmniej do piątku, aż sam porządnie ogram giereczkę. Życzę miłej zabawy wszystkim już szarpiącym Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 2 godziny temu, MEVEK napisał(a): Kurka wodna, mam powody obawiać sie możesz znów nie podejść do tego Silenta - klimat jest mega ciężki Po prostu dźwięk, grafa, oświetlenie robi taka robotę ze ciary nie schodzą z plecków. Mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie i innych Po przeczytaniu posta jakiego wysrałeś w tym temacie, też mi ciary nie schodzą z pleców. Mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie, żeby się poprawiło. Ps. Masz już dowód? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi