Czoperrr 5 120 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Na dobrych PC samo się robi, wystarczy suwak w prawo. Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października A no to okejka, nie ma dramy. A przy słabszej karcie czy lapku przesuwasz suwaczki w lewo niczym devi przy wersji z XsX na Xss i gotowe. Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października (edytowane) No i nie wiem gdzie szukać przejśća, pomożecie bo stoję w miejscu od 30 minut Spoiler Mam drugą wskazówke minutową i wiem że muszę się wrócić do zegara 212 i za chuja nie widze przejsca, błąkam sie jak opentany xD Pomożecie ? Edytowane 7 października przez Assassins_78 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 2 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): No i nie wiem gdzie szukać przejśća, pomożecie bo stoję w miejscu od 30 minut Ukryj zawartość Mam drugą wskazówke minutową i wiem że muszę się wrócić do zegara 212 i za chuja nie widze przejsca, błąkam sie jak opentany xD Pomożecie ? Tam nie było wajchy takiej, Spoiler żeby schody na dół się pokazały? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Kurde niesamowity klimat. Czy tu całą grę tak będzie? Muszę dawkować bo to nie na moje nerwy. Ale dawno nie miałem tak, że nawet wszystkie notatki czytam. Zawsze wyjebane w nie miałem w grach. Miazga. 1 Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Krycha ja nie mogę tego korytarza w ogóle opuścić, Spoiler schody już dawno mam w dole Tylko mam wejscia do Spoiler 208,209,210 i 211. W 210 było przejście bezpośrednio do 212 oczywiście po zdobyciu wkskazówki zablokowane. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Teraz, Assassins_78 napisał(a): Krycha ja nie mogę tego korytarza w ogóle opuścić, Pokaż ukrytą zawartość schody już dawno mam w dole Tylko mam wejscia do Pokaż ukrytą zawartość 208,209,210 i 211. W 210 było przejście bezpośrednio do 212 oczywiście po zdobyciu wkskazówki zablokowane. Hmm, nie pamiętam, żebym się tam wczoraj zablokował, normalnie wróciłem, ale którędy to nie wiem, pamiętam schody na dół, załączyłem wskazówkę i następne drzwi sekundowe z ciekawą zagadką, do której użyłem nawet kartki i długopisu xD... :/. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Idź do pokoju Spoiler 116 jeśli tam jeszcze nie byłeś. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Ale te pielęgniarki to są koksy, powoli obawiam się o ammo, bo w walce bronią białą też mnie potrafią wyjaśnić czasem. Szpital, to kolejna miejscówka, gdzie podciągają pomysły oryginału do granic Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Mapka idealnie sugeruje gdzie iść. Musisz jeszcze bardziej lizać ściany. Jak ja czyt. Nieogar w takich grach sprawnie płynie przez grę to każdy da radę. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 5 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Kurde niesamowity klimat. Czy tu całą grę tak będzie? Muszę dawkować bo to nie na moje nerwy. Ale dawno nie miałem tak, że nawet wszystkie notatki czytam. Zawsze wyjebane w nie miałem w grach. Miazga. Będzie lepiej... Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października (edytowane) 5 minut temu, Bzduras napisał(a): Idź do pokoju Pokaż ukrytą zawartość 116 jeśli tam jeszcze nie byłeś. Ale ja nie mogę wyjść w ogóle z tej kondygnacji Spoiler 2XX Nie mam więcej przejść Spoiler Edytowane 7 października przez Assassins_78 Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Jak się zacznie na Hardzie, to można wrócić w razie czego na Normal? Przy tego typu grze-kozaku pewnie bym się skusił na Hard żeby przygoda trwałaaaaaaaaa jak najdłużej. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Teraz, Ps4Player napisał(a): Jak się zacznie na Hardzie, to można wrócić w razie czego na Normal? Przy tego typu grze-kozaku pewnie bym się skusił na Hard żeby przygoda trwałaaaaaaaaa jak najdłużej. Da się zejść z poziomem akcji, tak. Riddle zostają takie jakie wybierzesz. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 1 minutę temu, Ps4Player napisał(a): Jak się zacznie na Hardzie, to można wrócić w razie czego na Normal? Przy tego typu grze-kozaku pewnie bym się skusił na Hard żeby przygoda trwałaaaaaaaaa jak najdłużej. Niestety, jak zacząłeś to już musisz skończyć, horror xD. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 5 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Ale ja nie mogę wyjść w ogóle z tej kondygnacji Ukryj zawartość 2XX Nie mam więcej przejść Ukryj zawartość Jesteś pewien, że nie masz gdzieś jakiegoś okna, albo coś ? Nie kojarzę, żeby był problem jakiś tam. Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Dobra, zapomniałem o łaczeniu obiektów aby zbobyć Spoiler xD 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Teraz, Assassins_78 napisał(a): Dobra, zapomniałem o łaczeniu obiektów aby zbobyć Pokaż ukrytą zawartość xD AAA widzisz :). To pomogliśmy jednak :D. 1 Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 7 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Ale ja nie mogę wyjść w ogóle z tej kondygnacji Pokaż ukrytą zawartość 2XX Widzę, że masz na mapie zaznaczoną huśtawkę. Już umieściłeś w niej to co trzeba? edit: no właśnie Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Nie pamiętak kiedy nie mogłem się oderwać od gry, nie pamietam co to była za gra. SH2r to fenomen! Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października W jednym miejscu przy zagadce jest rycina z lwem pożerającym słońce, kolejny dowód na potęgę Blooberów i tego co wiedzą o SH, przez przypadek się tam nie znalazła Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): W sumie gra wygląda bardzo podobnie jak Alan Wake 2 (mimo, że to UE5, a tam był 4), we wnętrzach budynków podobna ilość detali, ale technologicznie jednak na zewnątrz jest nawet minimalnie lepiej, tylko modele postaci i mimika są lepsze w Alanie 2, to akurat zdecydowanie. Więc ogólnie na remis, czyli całkowity, absolutny top graficzny (porównując wersje PC). Wygląda świetnie, ale bez przesady Alan z PT zjada Sajlenta bez popitki Jak jebałem tak teraz muszę pochwalić Bloberów za opcje interfejsu, wielkość napisów, celownik - rozmiar, rodzaj, przejrzystość, możliwość wyłączenia bezpośrednio w grze tych gównoefektów jak czerwony ekran na krawędziach jak mało zdrowia, rodzaj ikonek interakcji, rozmiar. Inni powinni brać przykład. Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Ale to było dobre Spoiler Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Co mi się jeszcze podobało podczas wczorajszej sesji to wizyta w apartamentowcu gdzie ręką grzebaliśmy w dziurze i moja reakcja, ej przecież to powinno być w Blue Creek :). Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Co mi się jeszcze podobało podczas wczorajszej sesji to wizyta w apartamentowcu gdzie ręką grzebaliśmy w dziurze i moja reakcja, ej przecież to powinno być w Blue Creek :). W BC jest lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi