Czoperrr 5 119 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 2 minutes ago, Assassins_78 said: W BC jest lepiej Tak jestem tam, zdobyłem dwie monety póki co, ale niestety w BC zaczęła mi gra dropić. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Cały wczorajszy dzień jest jak jakiś sen XD Śniło mi się, że cały dzień grałem w Silent Hilla 2 Remake i jprdl, okazał się najlepszym, co się mogło marce przytrafić! Był tak doskonały, rozbudowany, miał tak kozacki pacing i poprawiona narrację, wyglądał olśniewająco, no dream come true. Najlepsze w tym śnie było to, że zrobili to blooberzy, czacie, ci od walking simów xDDD Ale w tym śnie jakimś cudem poszerzyli doskonale miejscówki, jak i całe miasto, zrobili fajne zagadki, nawet system walki (ich pierwszy w karierze) działał, dawał satysfakcję i poczucie zagrożenia. I w ogóle jak odrobili zadanie domowe z tożsamości marki, to jakiś szok. Gra nawet nie prowadziła za rączkę, tylko subtelnie popychała nas w różne kierunki, ale i tak zgubiłem się w tych lokacjach o musiałem patrzeć na mapę. Ech. Gdyby to nie był sen... Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października @Czoperrr tego tipa co dałem sprawdziłeś ? U ziomka na RTX206 0Laptopowym dało to wiele, teraz ma stabilne 40 FPS wszędzie, ale przy balance 1920 niestety. Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 1 minute ago, Assassins_78 said: @Czoperrr tego tipa co dałem sprawdziłeś ? U ziomka na RTX206 0Laptopowym dało to wiele, teraz ma stabilne 40 FPS wszędzie, ale przy balance 1920 niestety. Bez zmian. Po 21 usiądę do gry ponownie i jakoś to przemęcze. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 2 minuty temu, Nyu napisał(a): Cały wczorajszy dzień jest jak jakiś sen XD Śniło mi się, że cały dzień grałem w Silent Hilla 2 Remake i jprdl, okazał się najlepszym, co się mogło marce przytrafić! Był tak doskonały, rozbudowany, miał tak kozacki pacing i poprawiona narrację, wyglądał olśniewająco, no dream come true. Najlepsze w tym śnie było to, że zrobili to blooberzy, czacie, ci od walking simów xDDD Ale w tym śnie jakimś cudem poszerzyli doskonale miejscówki, jak i całe miasto, zrobili fajne zagadki, nawet system walki (ich pierwszy w karierze) działał, dawał satysfakcję i poczucie zagrożenia. I w ogóle jak odrobili zadanie domowe z tożsamości marki, to jakiś szok. Gra nawet nie prowadziła za rączkę, tylko subtelnie popychała nas w różne kierunki, ale i tak zgubiłem się w tych lokacjach o musiałem patrzeć na mapę. Ech. Gdyby to nie był sen... Mam dla Ciebie wspaniałą wiadomość, przytrafiło Ci się fałszywe przebudzenie, niektórzy mają tak może raz, dwa razy w życiu, to nic niebezpiecznego jak coś xD Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Co do technikaliów na pececie brakuje mi informacji co do tego jak dane ustawienie graficzne wpływa na performance i jak zapycha system. Coś takiego jak np. w RE4 remake. Tam wszystko było ładnie zobrazowane na pasku i można było ustawić elegancko grafikę według własnych możliwości. Tutaj tego nie ma i muszę skakać między grą a ustawieniami. 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października jprdl walka z Flesh Lipsami Dobrze, że nie oglądałem tego materiału z tym przed premierą Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 5 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Ale zajebiście, właśnie wstałem a za oknem mgła Pytanie do Steamowców. Dlaczego na moim profilu nie ma żadnych achievementow dla SH2? Nie ma nawet paska progresu jak w innych grach. Podczas samej gry wyskakiwały mi osiągnięcia. A wyłączyłeś i włączyłeś steam? Mi to pomogło wczoraj, żeby móc grę zainstalować. Też mam osiągnięcia i pasek widoczne. Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Just now, Donatello1991 said: A wyłączyłeś i włączyłeś steam? Mi to pomogło wczoraj, żeby móc grę zainstalować. Też mam osiągnięcia i pasek widoczne. Ta, dzisiaj już dwa razy kompa włączałem, pewnie pojawi się jutro wraz z premierą. Cytuj
Bzduras 12 527 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 7 minut temu, Szermac napisał(a): Flash Lipsami FLESH Lips, FLESH 1 Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Te zagadki na hard można samemu ogarnąć, czy trzeba znać wszystkie wielkie dzieła literatury? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Można samemu, polecam bardzo Hardziora puzzlowego wybrać 1 Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Szpital Nie no muszę jakiś obiad wstawić bo żona mnie zaje.... 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Co do wydajności gry, pewnie niedługo wyjdzie aktualizacja sterowników GeForce z uwzględnieniem SH2, wszak premiera dopiero jutro. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Ale mam jedno bullshitowe pomieszczenie w alternatywnym szpitalu, 8 amunicji, 2 pielęgniarki i manekin łażące po pokoju z rzeczą do zagadki, kilka hitów na Hardzie i nara I teraz też zwróciłem uwagę, że niestety, ale wyłączanie latarki nie działa na potwory jak w oryginale, szkoda. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października a ile kulek potrzeba na jednego? tak czytałem ze radio/latarka na off nie działa, czyli gierka 6/10 jednak Cytuj
PiotrekP 1 788 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października A człowiek dopiero jutro (oby) trafi do tego miasta. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 34 minuty temu, nero2082 napisał(a): a ile kulek potrzeba na jednego? z 4, 5 strzałów w nogi aby uklęknęło, powalenie i dobicie rurką, poszłoby łatwiej gdybym zaczął od tej strony zbierać rzeczy do zagadki, bo wypsztykałem się za ammo do strzelby. Ale no nic to poradziłem sobie ostatecznie Hardzik nabrał rumieńców w alternatywnym Szpitalu, ale już zbliżam się do jego końca. Coś rewelacyjnego, kolejny raz jak łączą i mixują znane motywy z OG Cytuj
Qbon 335 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Ja poczekam do wieczora bo dzisiaj u mnie słońce w pełni, gdyby było szaro za dnia to można grać ale tak to jednak klimat uleci. Cytuj
PiotrekP 1 788 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października @Qbon i słuchawki do tego? Cytuj
Qbon 335 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): @Qbon i słuchawki do tego? Niestety nie mam, gram na kinie domowym, też jest ok chociaż wiem, że dobre słuchawki by zrobiły robotę. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): A człowiek dopiero jutro (oby) trafi do tego miasta. właśnie dostałem info że Yamaoka & Ito już jadą do paczkomatu, hype wch Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Walka z Abstract Daddy ? Srogie piguły, srogie Jestem po więzieniu i ja już coś wiem, ale to może w podsumowaniu. 13 godzin na budziku Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Nowa wersja zagadki z monetami to coś wspaniałego 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi