sizacz 12 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Czy na PS5 ta gra jest po polsku (napisy) ? Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 16 minut temu, sizacz napisał(a): Czy na PS5 ta gra jest po polsku (napisy) ? tak sesja numer 2 zasiadam Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Przywiązanie do detali mocno mi imponuje. Czasami coś mi zgrzyta, ale tu mnie w uj zaskoczyli Spoiler James po włożeniu ręki w sławny kibel, ma pod paznokciami resztki kaki w prawej dłoni Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Szpital dał mi w ryj myślą, która gdzieś tam z tyłu głowy się dobijała - jaka ta gra jest brudna i ciężka, o jenysiu Brud, syf, pyłki w powietrzu... Na dzisiaj koniec. Podobnie jak w oryginale granie na słuchawkach to - 10 do zdrowych klepek po każdej sesji. Ambient ryje beret mocno. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Dotarłem do Lake View Hotel, pobiegałem trochę, wyłączyłem i odmawiam, odmawiam ukończenia tej gry kurwa 2 1 2 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Ciareczki kiedy właśnie otworzyłem drzwi a tam lokacja gdzie w oryginale była pierwsza potyczka z piramidogłowym Ten remake przerósł moje oczekiwania. 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października ja dopiero wylazlem z apartamentow. co za giera. oryginal jest u mnie w top 10 ever, tutaj na razie jest SPORO lepiej. horror wszechczasow. plus stuttering ogarniety, grafika cudowna, animacja plynna. chce sie zyc. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 7 minutes ago, Ölschmitz said: ja dopiero wylazlem z apartamentow. co za giera. oryginal jest u mnie w top 10 ever, tutaj na razie jest SPORO lepiej. horror wszechczasow. plus stuttering ogarniety, grafika cudowna, animacja plynna. chce sie zyc. U mnie tak samo. Na dzisiaj przerwa a jutro szpital Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Godzinę temu, Szermac napisał(a): Dotarłem do Lake View Hotel, wyłączyłem i odmawiam, odmawiam ukończenia tej gry kurwa 8 zakończeń się samo nie wklepie wnusiu 14 minut temu, Ölschmitz napisał(a): horror wszechczasow. ej tak nie wolno...panie kurier jedź pan szybciej z tą vip paczką Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 17 minut temu, Czoperrr napisał(a): U mnie tak samo. Na dzisiaj przerwa a jutro szpital W szpitalu trochę straszno, kilka razy się zesrałem. 1 Cytuj
Assassins_78 990 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Wstałem, nie jem ,nie piję - gram w SH2r 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października (edytowane) Końcem września Bloober pochwalił się otrzymaniem dofinansowania z Unii na takie coś: https://inwestycje.pl/gaming/bloober-team-ma-umowe-na-88-mln-zl-dofinansowania-z-funduszy-europejskich/ Cytat „Opracowanie i wdrożenie innowacyjnego systemu ewolucji przeciwników w połączeniu z nowatorskimi elementami rozgrywki i systemem łączenia umiejętności przeciwników" Edytowane 8 października przez Wojtq Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 13 minut temu, Wojtq napisał(a): Końcem września Bloober pochwalił się otrzymaniem dofinansowania z Unii na takie coś: https://inwestycje.pl/gaming/bloober-team-ma-umowe-na-88-mln-zl-dofinansowania-z-funduszy-europejskich/ Było, anyway gdzie jest sufit Bloober Teamu . Inna sprawa, że teraz oczekiwania będą ogromne również na ich projekty bez Silenta w nazwie, a to będzie trudne zadanie. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Wyjątkowo wkurzający bug, też mieliście problem z podniesieniem naboi w tym miejscu? Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Dowieźli, przewieźli i zawieźli. Niespecjalnie jest do czego się przyczepić, drobne niedociągnięcia się znajdą, ale całościowo jak postawisz pudełko z remakiem obok pudełka z oryginałem to nie będzie wstydu, a wręcz przeciwnie Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Dzisiaj w lobby na Fabrycznej: Pozdrawiam z wyższych pięter Panów i Panie z Bloobera. 4 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Idzie mi wolno bo gram od dwóch dni ale tylko od 22-24 wieczorem i na słuchawkach kiedy mam ku temu odpowiednie warunki. Wczoraj opuściłem apartamenty i zmierzam do szpitala, dzisiaj kontynuacja. Co mogę powiedzieć, poprzednie gry Blooberów mi się podobały ale do remake SH2 byłem sceptyczny po obejrzeniu dwóch pierwszych materiałów z gry. Kolejnych już nie oglądałem nie chcąc sobie psuć zabawy. Fanem Silent Hillów jestem ogromnym, ogrywam 1-3 co roku od ponad 20 lat (pierwszy raz ogrywałem to będąc jeszcze w podstawówce xD, rok temu nawet sobie tatuaż z Halo of the Sun zrobiłem :)) no i myślałem, że nie da się zrobić remaku godnego oryginałowi sprzed lat. Myliłem się, ten remake jest śwetny i przerósł wszelkie oczekiwania. Eksploracja miasta jest niesamowita, ta mgła, ten klimat, możliwość wchodzenia do większej ilości lokacji (jak w słabym Downpour). Zagadki wymyślone na nowo przerastają te z oryginału, dodano też nowe, a gra często puszcza oczko do znających oryginał. Z tego co póki co doświadczyłem to fajnie rozbudowane apartamenty o ich wersję alternatywną ze stylistyką z SH1 i SH2 czyli rdza, kraty, postaci na wózkach inwalidzkich - tego w dwójce nie było. Nie mogę się doczekać dzisiejszego wieczoru by powrócić do Silent Hill... 1 1 Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października No, otherworld ewidentnie panowie zawinęli z jedynki i trójki. I dobrze, takie "bezczeszczenie lore" i "brak szacunku do materiału źródłowego" to ja lubię. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Mam nadzieje, że 1 + 3 już w produkcji :D. 1 1 Cytuj
Assassins_78 990 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wyjątkowo wkurzający bug, też mieliście problem z podniesieniem naboi w tym miejscu? Krycha a ja mam ciągłe wywalenie do pulpitu ;/ Spoiler Więzienie Taluca / druga część - gdy chcę mape zciągnąć z ściany. Sam początek Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 4 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): Krycha a ja mam ciągłe wywalenie do pulpitu ;/ Pokaż ukrytą zawartość Więzienie Taluca / druga część - gdy chcę mape zciągnąć z ściany. Sam początek Tam jeszcze nie byłem, u mnie jedyny błąd to ten z niemożliwością podniesienia jednego przedmiotu, na szczęście nie związanego z fabułą, przez prawie 10h grania tylko to. Cytuj
Assassins_78 990 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Dobrze że często zapisuje (o ile jest to możliwe) i mam trochę tych zapisów, no nić cofnę się te parę minut do tyłu Ale co nie zmnienia faktu że to dość sporawy bug. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Panowie, jest/byl jakis paczyk na pleyke ? 31 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Krycha a ja mam ciągłe wywalenie do pulpitu ;/ Pokaż ukrytą zawartość Więzienie Taluca / druga część - gdy chcę mape zciągnąć z ściany. Sam początek A nie mozna isc dalej bez mapki? Wyciagnij stary zeszyt szkolny i zagraj w starym stylu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi