Rotevil 121 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Próbowaliście grać bez DLLS? Bo mam wrażenie, że jak go wyłączyłem, to gra w ogóle nie przycina, a wygląda jeszcze lepiej w 4K Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Ja dopiero po pierwszym spotkaniu z przesladowca. Mega klimatyczna scena. O wiele lepsza niz w oryginale. Bardzo dobra rezyserka @Szermac skonczyles na hardzie tak, to ile miales naboi przy koncu gry, bo wydaje mi sie ze jest jej w brud i spokojnie mozna sobie walic z dystansu Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 3 godziny temu, MEVEK napisał(a): Tutaj marzy mi sie ficzer ktory Kojima wprowadzil w 2014 do MGSV:GZ. Grasz sobie na konsoli / pc a na telefonie, tablecie wyswietla sie mapa w czasie rzeczywistym. Mega dobre to bylo. Szkoda ze nikt juz z tego nie korzysta. Super motyw. Był jeszcze w RDR2 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 8 minut temu, MEVEK napisał(a): Ja dopiero po pierwszym spotkaniu z przesladowca. Mega klimatyczna scena. O wiele lepsza niz w oryginale. Bardzo dobra rezyserka @Szermac skonczyles na hardzie tak, to ile miales naboi przy koncu gry, bo wydaje mi sie ze jest jej w brud i spokojnie mozna sobie walic z dystansu W sumie to tak zawsze na pograniczu, więcej miałem niż nie miałem fakt, ale nie powiedziałbym, że dużo, kilka razy przez jakiś czas miałem 0 xD Są momenty, że się wyprztykujesz. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Jest w B.Creek i mam 5 duzych apteczek 10 malych i 30 naboi. Gram na hardzie Moze i wolno mi idzie ten koszmar ale nie chce popelnic tego bledu kiedy gra szybko sie konczy Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października No i tak zwykle koło 24 miałem, ale są fragmenty, że mi to znikało pod naporem koszmarków xd Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października apartamenty górne piętra...od ściany do ściany z latarką która daję niewiele światła... przerwa na przewietrzenie mózgu :x ta gra ma jeszcze coś (nie wiem czy było tak w OG), perfekcyjny pacing - po intensywnym momencie wpadasz do kojącego nerwy spokojnego azylu..a potem nie. i tak w kółko Akira mógłby wyluzować z tym trzymaniem za jaja ambientem bo nawet jak niewiele sie dzieje to muzyczka tworzy opresyjny klimat, Akira daj żyć Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 1 minutę temu, nero2082 napisał(a): Akira mógłby wyluzować z tym trzymaniem za jaja ambientem bo nawet jak niewiele sie dzieje to muzyczka tworzy opresyjny klimat, Akira daj żyć Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Ja już mam 24h nabite, ale szukam wszystkie znajdźki Myślę że z 1h i zakończenie będę widział. Aż nie che aby się kończyła Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 1 minutę temu, Assassins_78 napisał(a): Aż nie che aby się kończyła Chcesz, musisz to zobaczyć, a potem znowu Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października (edytowane) @Szermac shotguna zostawiałeś na pielęgniary czy jak? tak pytam kontrolnie :p a gram w to panicznie teraz, wszystko przez spotkanie manekina który jest przegiętym chujcem teraz z tym chowaniem się po kątach.. właściwie wbiegam do tych łazienek i sypialni z przygotowanym bieg+atak co dobrze kosi te mendy popaprana gra, właśnie taką sobie życzyłem Edytowane 8 października przez nero2082 Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Nie no chce zrobić w 8h i inne zakończenia, calak musi być Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 7 minut temu, nero2082 napisał(a): @Szermac shotguna zostawiałeś na pielęgniary czy jak? tak pytam kontrolnie :p W sumie to wszystko na wszystkim używałem. Czasami jedynie na konkretne miejscówki jakieś taktyczne podejście wjeżdżało, gdzie uważałem co na kogo użyć w danym pomieszczeniu, szczególnie jak ammo było mało. Cytuj
Bzduras 12 526 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Spoiler Klimat aż się wylewa, no kurwa czuję ten syf na skórze prawie Cytuj
PiotrekP 1 788 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Dotarłem do apartamentów póki co. Gram na jakości i nie przeszkadza mi te 30 klatek. Sprawdzam auta, zakamarki. Kilka maszkar ubiłem, kwasem też oberwałem. Za mało póki co, żebym cokolwiek pisał o tej grze. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Godzinę temu, Szermac napisał(a): No i tak zwykle koło 24 miałem, ale są fragmenty, że mi to znikało pod naporem koszmarków xd Zgadza sie. Chwile po napisaniu posta zrobilo sie goraco i juz mam tylko polowe z ekwipunku Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 1 minutę temu, MEVEK napisał(a): Zgadza sie. Chwile po napisaniu posta zrobilo sie goraco i juz mam tylko polowe z ekwipunku I zajebiste to jest, balansik dobry Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Wydaje mi sie iz rmake to rowniez uklon w strone Silent Hills od Kojimy. Skrzeczace radio bardzo podobnie brzmi do Lisy z P.T. No jak by maszkara stala za mna. To tez pieknie daje po berecie. Piekny Remake. Jest rogal na gebie na kazdym kroku P.S Jest cos wyzej jeszcze od harda po ukonczeniu na hard? I jak pila, masz ja @Szermac? Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Mi to pewnie zajmie ze 20h, jak dzisiaj pograłem ledwie 2h i dopiero do Neely's Bar dotarłem Nie mogę szybciej, bo tu się tak cudownie zwiedza i wszystko ogląda, że co chwilę cmokam nad czymś z zachwytem. Nawet śmieci są tu piękne Poziom Hard/Hard, więc maszkarony dają w kość i chyba zmartwychwstają, bo dałbym sobie rękę uciąć, że jedna pokraka wstała dokładnie z tego miejsca, gdzie jakąś ubiłem parę minut wcześniej. 1 Cytuj
sph! 836 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października https://deidetected.com/games/silent-hill-2-remake Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Tez to zauwazylem - w koncu hard. Rowniez nie mozna tutaj zastosowac patentu z zabijaniem przeciwnikow przed zebraniem fantow. Niestety nie aktywuja sie po przyjeciu obrazen. Tylko po interakcji z fantem wiec sa momenty ze sie mozna ladnie spocic Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Dopiero jutro zasiądę do gry, ale powiedzcie mi bez szczegółów (możecie dać w spoiler): czy są jakieś nowe potworki względem oryginału? Nie chcę googlać, bo boję się, że wyskoczą mi obrazki. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 44 minuty temu, MEVEK napisał(a): Jest cos wyzej jeszcze od harda po ukonczeniu na hard? I jak pila, masz ja @Szermac? Nie ma dodatkowych poziomów trudności, piła jest OP. Teraz, Wojtq napisał(a): czy są jakieś nowe potworki względem oryginału? Spoiler Nie powiem Ci, bo to jest cholerna niespodzianka xD Jestem przed szpitalem, na liczniku 2h08m. Myślę, że trofeum aby ukończyć poniżej 10 godzin, na luzaczku. Ależ to będzie się wspaniale speedrunowało Lecę też po przejście bez radia i walka tylko bronią białą, w tym przypadku piłą mechaniczną (James jest rzeźnikiem xd) teraz amunicji mam już koło 120, a nie zbieram wszystkiego xD Jeszcze więcej syfu! Chciałem sprawdzić jak wygląda, bo w weekend wyjazd i chyba zabieram Sajlenta w torbę 1 Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Cisnę na normalu, bo bym się zesral na amen. Mało pamiętam z jedynki, ale klimat gesty. Resident to przygodówka jakaś Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października O qurwa! Ale zaje.biscie to rozegrali Spoiler Wlasnie przeszedlem przez arene gdzie ma miejsce starcie z piramidoglowym z tym ze ja jeszcze nie dotarlem do tego punktu fabularnie Kozak smaczek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi