Schranz1985 680 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Dla mnie 1 od zawszę najlepsza i gdyby zrobili remake to :Obama; Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Tu też oczko puszczone co do SH1 Spoiler 1 Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 3 godziny temu, Basior napisał(a): Dla mnie 4, z napisaniem tego co potrzeba na nowo To już bym chyba bardziej wolał remake Downpour Niech odświeżą jedynkę, trójkę i lecą już z nowymi odsłonami. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 4 godziny temu, Szermac napisał(a): Ciekawe co Pan Japończyk miał na myśli? Może się okazać, że to "bad" było dosłownie, bo dupka piecze Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października No nie, niech zrobią remake jedynki, bo w to się nie da dziś grać nawet jak chce się wrócić. Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Pierwszy raz ukończona 1,5 roku temu, została moja ulubiona, da się wrocic, pozdrawiam. Coś mi mówi w kościach, że oleją jedynkę i zrobią trójkę, przerabiając ją tak, żeby była w całości możliwa do zrozumienia i ogarnięcia. Spora część miasta mają gotową stąd. Czwórka, niestety, jest dość mało grywalna. Ma po prostu okropny, żmudny, frustrujący gameplay plus jest za bardzo zagmatwana. A szkoda, bo ma najbardziej Lynchowski klimat, swój pomysł na siebie, ciekawą fabułę (ciekawsza niż trójka). Dlatego przychylam się do opinii, że potrzebuje rimejku i byłby dobry. Ale wolałbym po kolei. A najbardziej to chcę zobaczyć 5/9 od Konami i SHf. Albo zupełnie nową od Bloober Teamu? To byłoby wyzwanie. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Piękna lokacja te więzienie. Kure.wsko przytłaczający klimat, a te nowe manekiny wcale nie ułatwiają sprawy Dorzućmy do tego akcje pod prysznicami i mamy gacie pełne No przecież tam sie nie da nic zrobić.. kogoś tam zdrowo pochedozylo w BT Ale nic próbuje dalej Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października ja sie zgadzam, ze najlepsza bylaby teraz jedynka. mozna wzorem capcomu zrobic ja na tym samym silniku, sporo assetow jest podobnych (miasto). dwa lata i by pewnie bylo Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 3 minutes ago, Ölschmitz said: ja sie zgadzam, ze najlepsza bylaby teraz jedynka. mozna wzorem capcomu zrobic ja na tym samym silniku, sporo assetow jest podobnych (miasto). dwa lata i by pewnie bylo Tylko trzeba zrobić inny szpital a nie jak w RE2 i RE3 ten sam komisariat bo trójka była klepana w dwa tygodnie hehe Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Ile czasu spędziło się na tym komisariacie? 5 minut? Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Ciekawe czy w remake jedynki w szkole jako potwory dali by demon child jak w wersji NTSC czy mumblery z PAL. Uznaję tylko pierwszą opcję, jedyna słuszna. Cytuj
Patapon 31 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Ale Rysław i UV zjechali Silenta w dzisiejszym podcaście. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 3 minutes ago, Patapon said: Ale Rysław i UV zjechali Silenta w dzisiejszym podcaście. Jakie argumenty? Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Lepiej o tym nie wspominać, bo niektórzy będą musieli kolejnych jutuberów blokować w swoich przeglądarkach, bo śmiali skrytykować jakiś element w grze Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Ryslaw pewnie głównie za system walki wręcz, który wg niego ssie a to podstawowa mechanika w tej grze Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Pierwsza wersja szpitala za mną, fajnie się go eksplorowało. Ammo do strzelby raptem 8, więc nawet nie tykam. Zagadka z szyfrem czy bransoletami też jakoś mózgownicy specjalnie nie rozruszała, z ćmami było dla mnie bardziej skomplikowane. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 5 minut temu, Rotevil napisał(a): bo niektórzy będą musieli kolejnych jutuberów blokować w swoich przeglądarkach Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Ryslaw grał na najniższym poziomie trudności jeśli chodzi o walkę i narzekał, że za długo trwają. Ogólnie powiedział też, że gra stoi głównie walką. UV narzeka na eksplorację i miasto makieta. 1 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 8 minut temu, Czoperrr napisał(a): Jakie argumenty? Takie jak ja - za dużo walki, co wprowadza dysonans i wybija z klimatu. Wielcy ludzie myślą podobnie Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 13 minut temu, Rotevil napisał(a): Lepiej o tym nie wspominać, bo niektórzy będą musieli kolejnych jutuberów blokować w swoich przeglądarkach, bo śmiali skrytykować jakiś element w grze Nie, to tylko tych dwóch idiotów się blokuje, tego patusa z wąsem nadającego z rumuńskiej piwnicy i drugiego głąba, co dzięki radiowemu głosowi przebił się ponad poziom szamba na poziom kożucha z gówna. Rysław na twytku narzekał na walkęi chyba nudę w grze jak dobrze zapamiętałem. Cóż, można i tak. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Nuda w grze Mam właśnie chwilę i dobrze się czuję to wracam do więzienia Toluca. Kurde grę zacząłem dwa dni przed premierą a jeszcze nie skończyłem. Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Słuchałem tego dziś, nie całego, ale nic tam o nudzie nie było wspominane, głównie słaba walka i ilość tejże walki. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października A ten UV to kto, nawet nie znam gościa a będzie się wymądrzał. Miasto makieta xdd a co on chciał tam dużo npc i sidequestów? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października No, bo czasem były puste pułki, a w jakiejś szafce nic nie było I z immersji wybija. Ogolnie to czekam na fikołki z Dragon Agem tych naszych pozal sie boze recenzentow i podcasciarzy. 1 1 Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października (edytowane) Bez przesady, spoko gadali, bez jakichś gorzkich żali. To co się nie podobało to mówili i tyle. A z tą eksploracja to UV chodziło o coś innego, przy powiedzmy "normalnej" grze tego nie odczujesz, ale jak ktoś tak jak on sprawdza dokładnie każde pomieszczenie, kąt i zakamarek zapewnione przez twórców do eksploracji to wtedy ta eksploracja wypada nie za dobrze, bo w wielu miejscach po prostu nic nie ma, eksploracja nie jest wynagradzana, te miejsca są po prostu wypełniaczem nie wnoszącym za wiele do gameplayu. Edytowane 14 października przez tjery 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi