XM. 10 820 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października James przy wysokim kontraście ostro creppy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Ja po aktualizacji mam problemy z czernią jakieś … a tak poza tym jezgem w więzieniu to chyba tak połowa gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 154 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października @Banan91PL - Bardziej w okolicach 3/4 gry. @XM. - Kontrast, piła lub strzelba i wyglądamy jak bohater OG Dooma z włączoną nieśmiertelnością. Cóż za crossover Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Więzienie to równo połowa gry Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Za to nawiązanie do HD Collection z comic sansem to szacun forever Bloober Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października James: "I just wanted my life back" Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października To już wrzucajcie chociaż całość i oryginał od autora zamiast tych twitterowych skrótowców Zastanawiałem się czy dać ale uznałem to za gównopost, i o. No to całość proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Josh 4 327 Opublikowano 25 Października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Października (edytowane) Wrzucałem do statusów, ale tutaj też Wam pokażę, bo mi inaczej nikt nie uwierzy że wczoraj w drodze do pracy dopadł mnie fog world. Za kreatury robiły lokalne żule wyłaniające się z mgły, a za radyjko moje trzeszczące przy każdym ruchu stawy, więc +10 do klimatu Spoiler Edytowane 25 Października przez Josh 7 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października W dniu 24.10.2024 o 10:54, Dandelion napisał(a): na początku byłem obsrany grając, tak od szpitala już było spokojnie. Mialem prawie 200 naboi do pistoletu i ponad 20 apteczek Po wyjściu ze szpitala na nocne miasto to ja miałem 200 naboi do pistoletu, 30 do shotguna, 40 piguł i 18 strzykawek... Na HARD A i tak się wszystkiego boję i staram się jak najwięcej rurką zayebać Ktoś wie, co zmienił dzisiejszy patch? Wróciły ruchome ściany? Naprawili płomienie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października 12h i dopiero wyszedłem ze szpitala.Kurde powiem szczerze że albo ja mam zaniki pamięci albo sporo się zmieniło względem oryginału.Wielu rzeczy kompletnie nie pamiętam co jest w sumie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano Sobota o 06:09 Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:09 6 godzin temu, Wredny napisał(a): Ktoś wie, co zmienił dzisiejszy patch? Wróciły ruchome ściany? Naprawili płomienie? Dodali jedynie hotfixa na blockera z poprzedniego patcha w labiryncie. 6 godzin temu, Schranz1985 napisał(a): 12h i dopiero wyszedłem ze szpitala. Kurde powiem szczerze że albo ja mam zaniki pamięci albo sporo się zmieniło względem oryginału. Wielu rzeczy kompletnie nie pamiętam co jest w sumie na plus. Sporo się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano Sobota o 14:11 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:11 Ja bym nawet powiedział, że prócz layoutu miasta to właściwie nic starego w budowie etapów nie ma - wszytsko nówka fifka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano Sobota o 14:31 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:31 Simply sobotka z Sajlencikiem Kolejny dowód na to, że z tymi zakończeniami są jaja. Ostatnie brakujące zakończenie Maria wpada podczas speedrunu xD Użyłem jedynie Ripe Apple i Scarlet Egg Doors i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano Sobota o 16:27 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:27 Doszedłem do 2 części miasta po szpitalu i kurde, ale tu są spadki FPS.Do tego strasznie dużo wrogów uprzykrzających eksplorację miasteczka.Wiadomo że grając 1 raz człowiek liże ściany chcę zajrzeć w każdy zakątek i trochę mnie to męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano Sobota o 17:41 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:41 (edytowane) Mój ulubiony fragment gry. Klimat Silent Hill w nocy miażdży, miasto z tymi brudnymi prześcieradłami na budynkach i światłem padającym z neonów wygląda przeupiornie, jak grałem na słuchafonach i usłyszałem płacz to odruchowo obróciłem się razem za siebie. Jeszcze chwilę później ten krótki spacer jak się idzie we mgle do "muzeum', nie ma ani jednego przeciwnika po drodze, odpala się klimatyczna muzyka, wlatuje dziwny zielonkawy filtr i jest taki gęsty, oniryczny klimacik - po prostu uwielbiam ten moment. No, ale wiadomo, fps spadają z 60 do 57 i nie da siem grać. Smutek.jpg Edytowane Sobota o 17:43 przez Josh 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano Sobota o 17:53 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:53 8 minut temu, Josh napisał(a): Mój ulubiony fragment gry. Klimat Silent Hill w nocy miażdży, miasto z tymi brudnymi prześcieradłami na budynkach i światłem padającym z neonów wygląda przeupiornie, jak grałem na słuchafonach i usłyszałem płacz to odruchowo obróciłem się razem za siebie. Jeszcze chwilę później ten krótki spacer jak się idzie we mgle do "muzeum', nie ma ani jednego przeciwnika po drodze, odpala się klimatyczna muzyka, wlatuje dziwny zielonkawy filtr i jest taki gęsty, oniryczny klimacik - po prostu uwielbiam ten moment. No, ale wiadomo, fps spadają z 60 do 57 i nie da siem grać. Smutek.jpg Wystarczy gra w 30 klatkach. Ciekawe jak pro... No ten neony mega. Brak przeciwników i to nagle wyciszenie Spoiler Plus te patafiany od dołu dźgające Fajny moment w grze Ja dopiero po więzieniu. No całkiem całkiem. Spoiler Te momenty w muzyce, jak jakby ktoś prętem przejeżdżał po kratach, takie zgrzytanie. Mniam. Jumpscare w kiblu xd Ogólnie mega fajny poziom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano Sobota o 18:37 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:37 Dla mnie od momentu, kiedy przestaje padać, dalej jest ciemno, idziemy do tego budynku, w którym zatapiamy się coraz głębiej, aż do więzienia, a potem coraz głębiej, aż do labiryntu, i sam labirynt, to jest aż do początku lakeview hotel, najstraszniejszy, najbardziej surrealistyczny, złowrogi i tripowy fragment gry. Absolutnie genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano Sobota o 18:45 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:45 Top 5 złodupców w anime: Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano Sobota o 21:06 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:06 (edytowane) (są trochę spoile, więc uwaga) Edytowane Sobota o 21:21 przez Josh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano Sobota o 21:10 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:10 O właśnie mi się przypomniało, ten biały bus zaparkowany na punkcie widokowym Spoiler to Eddiego Tu od Maxa Derrata stare i też zaktualizowane teoryjki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano Sobota o 22:33 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:33 Jakiś ziomeczek za pomocą uwolnionej kamery, w pokoju 307 w Blue Creek znalazł z tyłu odkurzacza i tostera coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano Sobota o 23:45 Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:45 Dla mnie od momentu, kiedy przestaje padać, dalej jest ciemno, idziemy do tego budynku, w którym zatapiamy się coraz głębiej, aż do więzienia, a potem coraz głębiej, aż do labiryntu, i sam labirynt, to jest aż do początku lakeview hotel, najstraszniejszy, najbardziej surrealistyczny, złowrogi i tripowy fragment gry. Absolutnie genialny. No, właśnie tak jadę od tego momentu i zrobiłem chyba ze 3 mapki w labiryncie przy kostce i mam dosyć.Raz że późno, 2 że trochę zrylo banię.Strasznie długa ta gra, już 16h nabite a gdzie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
lysyolec 18 Opublikowano Niedziela o 13:05 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:05 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi