[InSaNe] 2 477 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Ja robiłem wszystko pod ending Marii i gówno. Potem próbowałem pod Water i robiłem tez te najważniejsze rzeczy i ciągle wychodzi Leave. Mam sejwa, po którego wczytaniu jeszcze można się poprawić, ale u mnie to i tak nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 327 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Jedno podejście miałem kropka w kropkę jak w tym poradniku, tylko wybiłem dwie szyby i raz odbiegłem za daleko od Marii: zakończenie Leave. Ten ending chyba jest zgliczowany i pojawia się losowo. Edytowane 17 godzin temu przez Josh Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Tak was poczytałem, wczytałem save z końcówki zmieniłem tylko drzwi na szkarłatne i cyk zamiast odejście wpadło in water Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Oficjalne wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi