Wojtq 790 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Wczorajsze przejście więzienia i walka z tatuśkiem wprawiła mnie znów w twórczy nastrój. Wyciągnąłem z zeszytu szkic i w 2 godziny dopracowałem go w digitalu. Wrzuciłem też do Artów Forumiarzy, ale tam niewiele osób zagląda, a w sumie chcę się pochwalić. 2 3 Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada fajnie że majstrują Pro patcha ale bardziej mnie interesuje czy gotują DLC Born from a wish czy już przeskoczyli na Cronos całkiem @k0ntra weź tam zagadaj kolegę czym się zajmuje obecnie aha i podziękuj za zaskoczenie roku i przekaż mu że jest moim prywatnym jezusem Cytuj
Szermac 2 704 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Na stronie produktu już jest info, że jest Pro Enhanced, ale w grze nadal wybór dwóch trybów. Chyba, że na Prosiaku się coś pojawia, albo nie dostaje trybów, tylko działa lepiej. Jeszcze nie mam jak sprawdzić. Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Just now, Szermac said: Na stronie produktu już jest info, że jest Pro Enhanced, ale w grze nadal wybór dwóch trybów. Chyba, że na Prosiaku się coś pojawia, albo nie dostaje trybów, tylko działa lepiej. Jeszcze nie mam jak sprawdzić. Opcje z Pro są widoczne tylko na Pro. Tak jest z każdą grą. Cytuj
Szermac 2 704 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada W Stelarze są widoczne na Fatce, aaa ale w sumie tylko ich opis chyba na UI, ok nieważne, dzięki Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) 4 minuty temu, Szermac napisał(a): Spoiler Spoiler Już wcześniej na to narzekałem. Straszne lenistwo ze strony Bloobera z tym bossem, żeby zrobić w grze dwa razy tę samą walkę i nawet model bossa podobny xd Edytowane 7 listopada przez Josh Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 2 godziny temu, Szermac napisał(a): Na stronie produktu już jest info, że jest Pro Enhanced, ale w grze nadal wybór dwóch trybów. Może MM nie wysłało jeszcze Bluberom powiadomienia albo kurier jeszcze idzie z patchem Cytuj
Szermac 2 704 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Może MM nie wysłało jeszcze Bluberom powiadomienia albo kurier jeszcze idzie z patchem 2 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada No nie wiem, dla mnie zabawne. Cytuj
Wredny 9 498 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Więzienie i labirynt wreszcie za mną Czy to był najgorszy fragment gry? Można tak powiedzieć, ale czy zły? O więzieniu złego słowa nie powiem, a i labirynt był fajnie przerobiony. Jasne, że były to przytłaczające i męczące miejscówki, ale kuźwa - cała ta gra taka jest i idealnie się to wpasowuje w klimat. Ulga, którą poczułem, wychodząc przez drzwi na nabrzeże, była wręcz namacalna - zajebiste uczucie. Hotel przepiękny Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 8 hours ago, Wredny said: Więzienie i labirynt wreszcie za mną Czy to był najgorszy fragment gry? Można tak powiedzieć, ale czy zły? O więzieniu złego słowa nie powiem, a i labirynt był fajnie przerobiony. Jasne, że były to przytłaczające i męczące miejscówki, ale kuźwa - cała ta gra taka jest i idealnie się to wpasowuje w klimat. Ulga, którą poczułem, wychodząc przez drzwi na nabrzeże, była wręcz namacalna - zajebiste uczucie. Hotel przepiękny To jest ten sam hotel, który jest w filmie Lśnienie. Stanley Hotel w Kolorado. 2 5 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada I nawet ocenka z PSX Extreme załapała się do trailera Dobrze, dobrze. Rozmawiałem ostatnio z kolegą z pracy, który ma PS5 i nie grał w oryginał. W zasadzie to odbyliśmy dwie rozmowy o gierce - jedną na początku, gdy dopiero wchodził do miasta i nie rozumiał np. konceptu Glimpse Of The Past i musiałem mu wytłumaczyć pewne rzeczy na okrętkę lawirując tak, żeby mu nic nie zaspoilerować, natomiast drugą jak już skończył. No rozjebany był chłopak, kompletnie nie spodziewał się głównego twistu, a dzięki postom Szermaka z ADHD wrzucającego co pięć minut jakieś easter eggi z twittera zalałem go masą drobnych detali, które zarejestrował gdzieś tam w trakcie grania, ale nie połączył ich z historią czy szerszym kontekstem gry. Dzięki szermi <3 1 Cytuj
Szermac 2 704 Opublikowano piątek o 17:00 Opublikowano piątek o 17:00 Posterki w Heaven's Night, może nie każdy zauważył napisy Cytuj
Szermac 2 704 Opublikowano piątek o 18:45 Opublikowano piątek o 18:45 Jak ktoś lubi LORE. Skupienie stricte na rimejkowym Woodside Apartment. I polecam do końca, holy szieeet Szczerze to nie połączyłem kropek aż tak, jeśli chodzi o pokój 201. @Bzduras podeślij koleżce to mu czacha pęknie 1 1 Cytuj
Wredny 9 498 Opublikowano sobota o 02:43 Opublikowano sobota o 02:43 Skończone Poziom Hard/Hard, powolutku, ostrożnie (od czasu spotkania pierwszego manekina każde pomieszczenie czyściłem jak S.W.A.T.), prawie 30h na liczniku i ponad 400 killów, z czego ledwie 49 bronią palną, więc nawet nie dostałem trofika za kille z dystansu Zdecydowana większość zgonów i użyć przedmiotów leczących to na bank dwie ostatnie walki z bossami - dobrze, że miałem spore zapasy, zanim do nich doszło. Wszystko zostało już napisane - pyerdolony majstersztyk i chyba najlepszy survival horror ever - kultowy oryginał przy tym wydaje się drobnym indyczkiem, kleconym przez kilku amatorów w garażu. Więzienie i labirynt ciut bardziej męczące, ale i tak świetnie pasujące do całości. No i genialnie udało się połączenie akcji z mega klimatem - strach i napięcie są tu do samego końca, a do tego wreszcie SH2 ma konkretny gameplay. Wszystkiego dopełnia dojrzała fabuła i kapitalnie odegrane role wszystkich postaci - oszczędnie, ale wymownie, coś pięknego. 4 2 Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano sobota o 06:39 Opublikowano sobota o 06:39 3 godziny temu, Wredny napisał(a): z czego ledwie 49 bronią palną, więc nawet nie dostałem trofika za kille z dystansu Bardzo podobne miałem statystyki xd Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano sobota o 14:20 Opublikowano sobota o 14:20 Przekichana praca być youtuberem streamerem który ogrywa taką grę przy świetle, na normalu z czytaniem ciągle donejtów i komentarzy że cycek współlokatorki było widać przez ułamek sekundy i że call of duty lepsze. Dobrze że mam uczciwą normalną pracę i mogę normalnie odbierać takie majstersztyki. Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano sobota o 14:41 Opublikowano sobota o 14:41 Serio - ja gram turbo wolno jak podoba mi się gra to liże ściany, np. w sh2 najebałem 20h, ale kurwa jego mac 30h? Ty tam tapetę nakladales w tych pomieszczeniach w apartamentowcu? 1 2 Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano sobota o 14:43 Opublikowano sobota o 14:43 Ja miałem ponad 30h, u mnie to wynikało z częstego powtarzania pewnych lokacji by zminimalizować użycie amunicji, najbardziej w apartamentowcu i szpitalu. Jeżeli to nie jest zliczane to też bym się nie zdziwił, ja tam lubię powoli i czasami pobiegać bez sensu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi