Bzduras 12 584 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Brak nominacji do GOTY to kpina Wygra DLC do Eldena (xD) i tak to się kręci w wielkim świecie ELIT branży. 2 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Stellar blade nawet nie ma xdddd A w jury tworca eldena Doritos ładnie tam pod stołem ciagnie hajs by takie glupoty ustawione później robić. Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Paczyk pod Pro w drodze: Ops, skipnąłem post Szermaca Cytuj
Bzduras 12 584 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Szermac wrzucał stronę wcześniej Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 19 godzin temu, Agent_Man napisał(a): Po więzieniu i kolejnej lokacji możesz zmienić zdanie przez nadmiar walk. No walka szczególnie z manekinami drażni ale i tak duży plus za brak wyskakiwania mordy na cały ekran. Podczas zwykłego spaceru w AW2 na cały ekran pojawiła mi się drąca morda co było momentem w którym kompletnie mnie gra odrzuciła. Tutaj natomiast moment w pierwszych godzinach gry kiedy Spoiler wchodzimy na dach hotelu do dzwonnicy jak dobrze pamiętam i zabieramy jakiś kwit z podłogi, nic nie możemy tam innego zrobić więc wybiegłem na pełnej jak zwykle w drzwi a tam stał Pan Piramida. Genialny moment bo cały czas czuć było napięcie i gdzieś ten świr się czaił, natomiast bieganie po lesie i nagłe mordy na cały ekran to straszaki najniższych lotów. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada ajajajajajaj (wiem, że patch do patcha w drodze, jednakże ajajajajaj) • The game runs at lower resolutions on the PS5 Pro compared to the base PS5, without any improvement in visual settings. • Performance Mode: Base PS5 operates between 1154p-864p, while the Pro caps at 900p native. • Quality Mode: Base PS5 ranges between 1620p-1224p, whereas the Pro only manages 1080p native. • Image quality is noticeably worse on the Pro compared to the base PS5. • Performance sees a modest 10% boost on the Pro. • Running the game without the patch via Game Boost on the pro offers better image quality and performance than the native Pro version though in some areas, the native Pro version runs better due to the DRS taking time to adjust to a lower resolution Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Dobry myk z tą wersją 1.0 z dysku na Pro bez patcha Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Dobry myk z tą wersją 1.0 z dysku na Pro bez patcha Dobry, tylko jak to jest możliwe, że to się dzieje, najgłośniejsza gra promowana przez Sony ostatniego miesiąca i taki chuj xD. Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 57 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dobry, tylko jak to jest możliwe, że to się dzieje, najgłośniejsza gra promowana przez Sony ostatniego miesiąca i taki chuj xD. na patcha już nie wystarczyło dotacji z unii europejskiej Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dobry, tylko jak to jest możliwe, że to się dzieje, najgłośniejsza gra promowana przez Sony ostatniego miesiąca i taki chuj xD. to jest test branży to tak jakby ktoś się zastanawiał czy nasze decyzje mają konsekwencje Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Ja nie winiłbym za to Sony, bo co Sony mogło zrobić z tym że Blooberzy nieogarnęli wersji na Prosiaka? To developer third party, któremu zapłacili tylko za czasową ekskluzywność, nie mieli na to żadnego wpływy, Takie sytuacje będą się zdarzać Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano czwartek o 18:51 Opublikowano czwartek o 18:51 OST od dzisiaj oficjalnie dostępny https://open.spotify.com/album/41VcU0C6ZqUmPEgL9amcqw?si=_XHYfZUDRsSyBCtFNBE3HA 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano czwartek o 19:13 Opublikowano czwartek o 19:13 Właśnie słucham. Startowy "Theme of Laura" jakby nieco stracił, ale większość utworów zyskała przestrzeni na nieco bardziej złożonych aranżacjach. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano czwartek o 19:34 Opublikowano czwartek o 19:34 Już myślałem, że patch wjechał Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano czwartek o 20:26 Opublikowano czwartek o 20:26 Spoiler Born From A Wish? Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano czwartek o 21:06 Opublikowano czwartek o 21:06 40 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Born From A Wish? Com ? Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano czwartek o 21:09 Opublikowano czwartek o 21:09 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Co? No myślałem, że chodzi o to, że mieliby dodać BftW do gry, o ile nie jest to już częścią podstawki. Czy nawet jeszcze bardziej rozbudować jakieś wątki (DLC)? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano czwartek o 21:23 Opublikowano czwartek o 21:23 Żadnego dlc, robić jedynkę, kurwa! Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano czwartek o 22:13 Opublikowano czwartek o 22:13 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): No myślałem, że chodzi o to, że mieliby dodać BftW do gry, o ile nie jest to już częścią podstawki. Czy nawet jeszcze bardziej rozbudować jakieś wątki (DLC)? Chyba nie zrozumiałeś tweeta. To gość od lorowych rzeczy z Silenta 2. Nie chodzi o to, że zbliża się jakaś zapowiedź. Będzie to zbiór jakiś teorii i nowych interpretacji na bazie rzeczy, które można rozumieć na sto sposobów Gość wyłapuje niezłe smaczki i jak tak to zapowiada, to pewnie odkrył coś ciekawego. Typ ma kilka już takich nitek na tweeterze, np:. z teorią, że James był molestowany seksualnie w przeszłości jak Angela i był mentalnie hospitalizowany, albo w ogóle nigdy nie opuścił szpitala. I tkwi w nim od 20 lat. To jak przedstawia te rzeczy jest bardzo logiczne. Super zabawa konwencjami. Ale no wiadomo, że nie wszystko co logiczne jest prawdziwe. Jestem ciekaw co ogarnął tym razem xd BTW. Strach na wróble na początku gry ma na sobie kaftan bezpieczeństwa. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano czwartek o 22:47 Opublikowano czwartek o 22:47 dzięki, faktycznie zrozumiałem na opak No nic, ewakuacja żeby nie robić sobie spoilerów przed UCZTĄ od mistrzów z Krakowa. Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano piątek o 07:32 Opublikowano piątek o 07:32 Z tym szpitalem to trochę naciągane się wydaje, a te ukryte fotki co znajdujemy to jak dla mnie puszczenie oczka w stronę gracza, że jest z serią od 20 lat, a nie jakaś wiadomość dla Jamesa. Z interpretacją typka pewnie się zapoznam, niemniej przyjmę ją z lekkim przymrużeniem oka. Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano piątek o 07:57 Opublikowano piątek o 07:57 Spoiler Sugerowanie, że protagonista oszalał i cały koszmar rozgrywa się w jego głowie, a on tak naprawdę siedzi w psychiatryku było już w Homecoming Bardzo wątpię, żeby Bloober próbował zmałpować cokolwiek z tej odsłony. Zakończenia w grze też gryzą z teorią o szpitalu psychiatrycznym. To już bardziej prawdopodobna jest teoria Spoiler z Jamesem uwięzionym w pętli i w to prędzej byłbym skłonny uwierzyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi