kanabis 22 640 Opublikowano sobota o 12:45 Opublikowano sobota o 12:45 Macie panowie jakas legitna stronke z wymogami zakonczen? Robilem wszystko jak na lowcytrofeow.pl bo chcialem zakonczenie Maria a mialem W wodzie, mimo ze z jajkami i jablkiem zrobilem dokladnie na odwrot niz trzeba Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano sobota o 12:48 Opublikowano sobota o 12:48 Wyglada mi to na ostro randomowe, właśnie między Maria i In Water kilka razy podczas speedrunu mi wpadała Maria, a jedyne co to jabłko i jajko dobre użyłem, a Marie jak to przy speedrunie olewałem. Znowu kolejnym razem tak zrobiłem i było In Water Cytuj
Agent_Man 165 Opublikowano sobota o 12:55 Opublikowano sobota o 12:55 @kanabis Stan zdrowia bohatera w trakcie gry też ma wpływ na zakończenie. Jeśli sporo biegasz poraniony gra dolicza ci punkty do "In water". Ja przy pierwszym przejściu zawsze leczyłem Jamesa do 100% i wpadło "Leave" Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano sobota o 13:07 Opublikowano sobota o 13:07 Wlasnie wpadlo Maria. Wplyw mialo nie to przez drzwi z jakim jajkiem wejdziemy a to czy lewe czy prawe Wczesniej wlozylem szkarlatne do prawych i wlecialo in water. Teraz wlozylem do lewych i wpadło Maria. 1 Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano niedziela o 17:51 Opublikowano niedziela o 17:51 Jestem w Spoiler Więzieniu. Otworzyłem chyba trzecie drzwi z symbolem zwierzaka No miałem pierwszy raz uczucie żeby grę wpizdu wyłączyć. Już wcześniej bywały miejsca że w jednym pomieszczeniu było z trzech przeciwników. Ale tu to miałem wrażenie że co chwilę spada coś na mnie i coś atakuje xd w pewnym momencie to chyba dwucyfrową liczbę zayebalem. Fajnie że po grach bez walki Blooberom tak się to udało, ale chyba tak się podjarali że było "daj jednego tu, tu też i jeszcze tu niech wylatuje". Już zacząłem więcej biegać i omijać jeśli mogę. Ale nic, będę leciał dalej bo gra jest świetna generalnie, krakowiaki załapali ocb w Silent Hill Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano poniedziałek o 08:22 Opublikowano poniedziałek o 08:22 Protip. Jak widzisz ze lezy przeciwnik to nie mijaj go tylko poczestuj ze dwa razy rurką. Procz miejsca o ktorym mowisz nie ma wiecej takich gangbangow. Cytuj
Czokosz 120 Opublikowano poniedziałek o 23:19 Opublikowano poniedziałek o 23:19 (edytowane) Cytat Stan zdrowia bohatera w trakcie gry też ma wpływ na zakończenie. Jeśli sporo biegasz poraniony gra dolicza ci punkty do "In water". Moje pierwsze przejście na normalu 0 zgonów, grałem zachowawczo, medykamentów miałem nadmiar i jak dostałem mocniej to robiłem w tył zwrot i szybkie leczenie. James praktycznie cały czas był w pełni zdrowia i miałem zakończenie In Water. Cytat Wplyw mialo nie to przez drzwi z jakim jajkiem wejdziemy a to czy lewe czy prawe Wczesniej wlozylem szkarlatne do prawych i wlecialo in water. Teraz wlozylem do lewych i wpadło Maria. Ciekawi mnie na ile znaczenie ma faktycznie ten stan zdrowia Jamesa podczas gry. Może to zakończenie zależy bardziej od takich pierdół, bo u mnie było odwrotnie do tych porad i wpadło. Z tymi szkarłatnymi jajami to już nawet nie pamiętam co wybrałem. Pamiętam tylko, że wtedy miałem taką rozkimnę o wpływie umieszczenia tych szkarłatnych jaj po którejś ze stron na zakończenie, ale doszedłem do wniosku, że to pewnie bez znaczenia, a teraz się okazuje, że mogło być inaczej. Nic nie czytałem na ten temat na necie, bo bałem się, że trafię na jakieś spoilery, a wole sam odkryć inne zakończenia przy kolejnych podejściach. Edytowane poniedziałek o 23:25 przez Czokosz Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano wczoraj o 08:13 Opublikowano wczoraj o 08:13 Mi wpadly trzy zakonczenia przy 5 probach zaczynajac od zqpisu przed walka z piramidoglowymi. Dzieki bogu bo juz bym olal platynke, 3 x in water i po razie leave i maria. Mysle ze stan zdrowia w trakcie gry nie ma znaczenia bo jakby mial to jakby mi sie udalo wbic 3 zakonczenia gdzie zaczynalem po uplywie 99% gry? U mnie zadzialala zmiana drzwi i w ostatniej probie zmienilem sobie walke na easy wiec obstawiam ze moze miec wplyw tez otrzymanych obrazen w walce z piramidoglowymi. Tak samo odsluchanie lub nie dialogu w korytarzu nie ma wplywu. Ani razu nie odsluchalem. Jablka tez nie zmienialem. Wszystkie trzy zakonczenia zaliczone od zapisu z 9 kartkami. Takze moje wnioski to drzwi i obrazenia w walce z piramidoglowymi. Tych listow i zdjec Marii tez nie tykalem. Jedynie chyba jak leave mi wpadlo to obejrzalem noz angeli przed walka. Takze to moje spostrzezenia. Mysle ze wiecej w tym randomu niz pisza w tutorialach. Ja raczej troche obrywalem podczas gry, bo walczylem rurką a ammo trzymalem na bossow. Jak sie okazalo niepotrzebnie bo amunicji w grze pod korek Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano wczoraj o 17:03 Opublikowano wczoraj o 17:03 Skończyłem te jebane Spoiler Więzienie i labirynt Muszę odsapnac, dzisiaj nocka z dr. Jonesem Cytuj
Czokosz 120 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Zrobiłem sobie przerwę po pierwszym przejściu, które było krótko po premierze by trochę zapomnieć i teraz ruszam znowu. Pograłem dziś z 4 godziny i za drugim razem jeszcze bardziej doceniam ten tytuł. Zauważam pewne rzeczy, na które wcześniej nie zwróciłem uwagi, a jedna z nich jest tak oczywista, że aż mi wstyd się do tego przyznać: Spoiler zwłoki leżące w różnych miejscach są ubrane jak James... to mi nasunęło myśl, że albo to jakiś kompletny majak Jamesa albo on był tu już wcześniej w jakimś poprzednim wcieleniu ? bardzo to dziwne i ciekawe jednocześnie. Muzyka, udżwiękowienie, ilości detali w otoczeniu, design lokacji, system walki, który wymusza ciągłą czujność, bo chwila dekoncentracji i można solidnie oberwać, klimat zaszczucia, symbolika, która daje pole do rozważań i własnych interpretacji. Wszystko to cieszy jeszcze bardziej i uświadamia mi, że to tytuł, do którego będę wracał co jakiś czas. Edytowane 20 godzin temu przez Czokosz Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 13 godzin temu, Czokosz napisał(a): Zrobiłem sobie przerwę po pierwszym przejściu, które było krótko po premierze by trochę zapomnieć i teraz ruszam znowu. Pograłem dziś z 4 godziny i za drugim razem jeszcze bardziej doceniam ten tytuł. Zauważam pewne rzeczy, na które wcześniej nie zwróciłem uwagi, a jedna z nich jest tak oczywista, że aż mi wstyd się do tego przyznać: Pokaż ukrytą zawartość zwłoki leżące w różnych miejscach są ubrane jak James... to mi nasunęło myśl, że albo to jakiś kompletny majak Jamesa albo on był tu już wcześniej w jakimś poprzednim wcieleniu ? bardzo to dziwne i ciekawe jednocześnie. Ja zauważyłem to przy pierwszym przejściu. Myślałem, że będzie to jakoś bardziej wyjaśnione w grze ale pozostaje w sferze domysłów. Sam uważam, że Spoiler za wszystkie, albo przynajmniej część zgonów tej postaci mógł odpowiadać ten grubas, na którego trafiamy w pewnej lokacji. Bliżej końca gry z nim walczymy, a on mówi coś w stylu, że przychodzili następni i ty też przyszedłeś więc skończysz tak jak oni. Dobra gra ale ja po przejściu niedawno ją sprzedałem, bo mam jeszcze inne gry, a pudełko traci na wartości. Kiedyś pewnie wrócę i zagram jeszcze raz ale poczekam aż pudełko stanieje albo cyfra będzie bardzo tania. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi