MEVEK 3 640 Opublikowano 26 grudnia 2024 Opublikowano 26 grudnia 2024 Pospiesz sie bo jest glosowanie na Goty w giereczkowie Cytuj
Lukas_AT 1 225 Opublikowano 26 grudnia 2024 Opublikowano 26 grudnia 2024 Szpital - peak gier video. Cytuj
messer88 6 702 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 9 godzin temu, MEVEK napisał(a): Pospiesz sie bo jest glosowanie na Goty w giereczkowie top 3 spokojnie z Stellarem i Indianą. 1 Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano środa o 18:22 Opublikowano środa o 18:22 (edytowane) Zajebista gra, parę razy podskoczyłem xD, klimat przez duże K, zagadki dające satysfakcję, czułem się geniuszem xD, ale to co mnie najbardziej urzekło… Boże jakich ta gra ma bossów i maszkary, wszystkie się pamięta, więc jak nic pasuje powiedzenie: nie liczy się ilość, a jakość! Wlatuje do mojego top10. Edytowane środa o 18:28 przez zdrowywariat 1 Cytuj
Wojtq 832 Opublikowano czwartek o 11:56 Opublikowano czwartek o 11:56 Właśnie widziałem Akirę Yamaokę i kilku innych Japończyków na Fabrycznej w Krakowie. Masahiro Ito może też tam był, bo był facet z dużą siwą szopą na głowie, ale pewności nie mam, że to on. JA-RAN-KO. 1 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano czwartek o 11:56 Opublikowano czwartek o 11:56 1 minutę temu, Wojtq napisał(a): Właśnie widziałem Akirę Yamaokę i kilku innych Japończyków na Fabrycznej w Krakowie. Masahiro Ito może też tam był, bo był facet z dużą siwą szopą na głowie, ale pewności nie mam, że to on. JA-RAN-KO. A zdjęcia masz? Cytuj
Szermac 2 916 Opublikowano czwartek o 11:57 Opublikowano czwartek o 11:57 Ido przyklepać prototypa jedynki Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano czwartek o 11:59 Opublikowano czwartek o 11:59 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Ido przyklepać prototypa jedynki Ostatnio Ito robił concept art potwora, ale z SH3 Cytuj
Wojtq 832 Opublikowano czwartek o 12:00 Opublikowano czwartek o 12:00 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): A zdjęcia masz? Nie mam, chociaż chciałem zrobić. Już wczoraj widziałem grupkę w tej okolicy i wydawało mi się, że był tam Masahiro Ito. Blooberzy mieli duży dzień w biurze. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano czwartek o 12:01 Opublikowano czwartek o 12:01 Teraz, Wojtq napisał(a): Nie mam, chociaż chciałem zrobić. Już wczoraj widziałem grupkę w tej okolicy i wydawało mi się, że był tam Masahiro Ito. Blooberzy mieli duży dzień w biurze. Ciekawe, czy 1, czy 3, ale trójka byłaby bez sensu bez jedynki :D. 1 Cytuj
Bzduras 12 843 Opublikowano czwartek o 12:01 Opublikowano czwartek o 12:01 Taką jedyneczkę, mrrrr, przyjąłby Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano czwartek o 12:15 Opublikowano czwartek o 12:15 Jaranko, ograłem tylko pierwszą część i drugą dawno temu raz, ale niewiele pamiętałem, oprócz niektórych maszkar. Jeśli trójka jest równie dobra to cieszę się, bo nie tylko człowiek Residentami będzie żył Cytuj
Szermac 2 916 Opublikowano czwartek o 13:09 Opublikowano czwartek o 13:09 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): ale trójka byłaby bez sensu bez jedynki :D. Jakby to ładnie ogarnąć w prequeloze to by było miodzio Cytuj
Czoperrr 5 286 Opublikowano czwartek o 13:15 Opublikowano czwartek o 13:15 Trójka bez jedynki nie ma zupełnie sensu, tylko znawcy serii się w tym odnajdą. No ale trójkę łatwiej zrobić bo podobna część miasta, ten sam szpital co SH2 itd. W jedynce musieli by się więcej napracować. Cytuj
Szermac 2 916 Opublikowano czwartek o 13:26 Opublikowano czwartek o 13:26 10 minut temu, Czoperrr napisał(a): No ale trójkę łatwiej zrobić bo podobna część miasta, No, aż jakieś 30 minut miasta całej gry xD Cytuj
Czoperrr 5 286 Opublikowano czwartek o 13:28 Opublikowano czwartek o 13:28 1 minute ago, Szermac said: No, aż jakieś 30 minut miasta całej gry xD No to czym się kierują robiąc SH3 przed SH1? Cytuj
Wojtq 832 Opublikowano czwartek o 13:39 Opublikowano czwartek o 13:39 Przecież nie wiadomo co robią. Wiadomo już jednak, że coś robią, bo na kawę do Krakowa raczej nie przylecieli. Ja najchętniej powitałbym remake SH1, o ile oczywiście nie tworzą całkiem nowej części. Cytuj
Paolo de Vesir 9 324 Opublikowano czwartek o 14:08 Opublikowano czwartek o 14:08 Forumki, pytanie do braci blacharskiej - gdzie najtaniej kupić można obecnie wersję PC-tową? Trochę cykam się wydawania 3 baniek za wydanie cyfrowe gry nie mając pewności jak będzie działać na moim sprzęcie. Cytuj
XM. 11 129 Opublikowano czwartek o 14:39 Opublikowano czwartek o 14:39 59 minut temu, Wojtq napisał(a): Przecież nie wiadomo co robią. Wiadomo już jednak, że coś robią, bo na kawę do Krakowa raczej nie przylecieli. Ja najchętniej powitałbym remake SH1, o ile oczywiście nie tworzą całkiem nowej części. Najpierw jedynka, potem niech sobie robią nowa część. Chuj mnie strzeli jak najlepsza część, gdzie jest genialna szkoła, szpital, mega dużo miasta nie dostanie swojego remaku. 3 2 Cytuj
Wojtq 832 Opublikowano czwartek o 15:15 Opublikowano czwartek o 15:15 Pan Masahiro Ito też przyjechał. Jak dobrze zobaczyć te twarze na żywo. 1 Cytuj
Bzduras 12 843 Opublikowano czwartek o 16:26 Opublikowano czwartek o 16:26 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): gdzie najtaniej kupić można obecnie wersję PC-tową? https://gg.deals/ 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 324 Opublikowano czwartek o 16:34 Opublikowano czwartek o 16:34 Dzięki byczQ, przeniosłem blachę do salonu więc będę gierczyl w to czego nie mam na Xie. Cytuj
Czoperrr 5 286 Opublikowano czwartek o 16:46 Opublikowano czwartek o 16:46 10 minutes ago, Paolo de Vesir said: Dzięki byczQ, przeniosłem blachę do salonu więc będę gierczyl w to czego nie mam na Xie. Możesz też kupić na Steam za normalną cenę zobaczyć jak ci działa a potem zwrócić bo możesz to zrobić do 2h grania. Jak będzie dobrze to kupisz gdzieś o stówkę taniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi