Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zajebista gra, parę razy podskoczyłem xD, klimat przez duże K, zagadki dające satysfakcję, czułem się geniuszem xD, ale to co mnie najbardziej urzekło… Boże jakich ta gra ma bossów i maszkary, wszystkie się pamięta, więc jak nic pasuje powiedzenie: nie liczy się ilość, a jakość! Wlatuje do mojego top10.

Edytowane przez zdrowywariat
  • Plusik 1
Opublikowano

Właśnie widziałem Akirę Yamaokę i kilku innych Japończyków na Fabrycznej w Krakowie. :obama: Masahiro Ito może też tam był, bo był facet z dużą siwą szopą na głowie, ale pewności nie mam, że to on. 

JA-RAN-KO.

• Plusik 1
  • Lubię! 2
  • This 1
Opublikowano
1 minutę temu, Wojtq napisał(a):

Właśnie widziałem Akirę Yamaokę i kilku innych Japończyków na Fabrycznej w Krakowie. :obama: Masahiro Ito może też tam był, bo był facet z dużą siwą szopą na głowie, ale pewności nie mam, że to on. 

JA-RAN-KO.

A zdjęcia masz? ^^

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

A zdjęcia masz? ^^

Nie mam, chociaż chciałem zrobić. Już wczoraj widziałem grupkę w tej okolicy i wydawało mi się, że był tam Masahiro Ito. Blooberzy mieli duży dzień w biurze. 

• This 1
Opublikowano
Teraz, Wojtq napisał(a):

Nie mam, chociaż chciałem zrobić. Już wczoraj widziałem grupkę w tej okolicy i wydawało mi się, że był tam Masahiro Ito. Blooberzy mieli duży dzień w biurze. 

Ciekawe, czy 1, czy 3, ale trójka byłaby bez sensu bez jedynki :D. 

• This 1
Opublikowano

Jaranko, ograłem tylko pierwszą część i drugą dawno temu raz, ale niewiele pamiętałem, oprócz niektórych maszkar. Jeśli trójka jest równie dobra to cieszę się, bo nie tylko człowiek Residentami będzie żył :)

Opublikowano

Przecież nie wiadomo co robią. Wiadomo już jednak, że coś robią, bo na kawę do Krakowa raczej nie przylecieli. 

Ja najchętniej powitałbym remake SH1, o ile oczywiście nie tworzą całkiem nowej części.

Opublikowano
59 minut temu, Wojtq napisał(a):

Przecież nie wiadomo co robią. Wiadomo już jednak, że coś robią, bo na kawę do Krakowa raczej nie przylecieli. 

Ja najchętniej powitałbym remake SH1, o ile oczywiście nie tworzą całkiem nowej części.

Najpierw jedynka, potem niech sobie robią nowa część. Chuj mnie strzeli jak najlepsza część, gdzie jest genialna szkoła, szpital, mega dużo miasta nie dostanie swojego remaku.

• Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano
10 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Dzięki byczQ, przeniosłem blachę do salonu więc będę gierczyl w to czego nie mam na Xie. :lapka:

Możesz też kupić na Steam za normalną cenę zobaczyć jak ci działa a potem zwrócić bo możesz to zrobić do 2h grania. Jak będzie dobrze to kupisz gdzieś o stówkę taniej.