Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Wojtq napisał(a):

Pan Masahiro Ito też przyjechał. :banderas:Jak dobrze zobaczyć te twarze na żywo.

Ty tam masz takie wielkie szczescie ze na nich wpadasz czy normalnie koczujesz w kartonie jak Snake z lornetka :ninja: ?

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, MEVEK napisał(a):

Ty tam masz takie wielkie szczescie ze na nich wpadasz czy normalnie koczujesz w kartonie jak Snake z lornetka :ninja: ?

To jest kombinacja dogodnych warunków, samozaparcia i kupy szczęścia. Szczegółów wolę nie zdradzać. :problem:

Edytowane przez Wojtq
Opublikowano
2 godziny temu, Wojtq napisał(a):

To jest kombinacja dogodnych warunków, samozaparcia i kupy szczęścia. Szczegółów wolę nie zdradzać. :problem:

Autograf juz wyrwales chociaz od jednego   :P  ?

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

@Wojtq przyznaj się, sprzątasz biura xD w Bloober Teamie.

Hehe, nie. Pracuję w firmie obok i mam dobre widoki. :notsure:

Godzinę temu, MEVEK napisał(a):

Autograf juz wyrwales chociaz od jednego   :P  ?

Nie, i w sumie żałuję. Po robocie uznałem, że przejdę się przez kompleks restauracji w pobliżu biura. I w jednej z knajpek siedzieli obydwaj Panowie w grupie około 8 osób. Zastanawiałem się czy wejść, ale byłem tak podjarany, że uznałem, że odpuszczę. Spękałem i tyle. Kumpel mi dzisiaj mówi, że trzeba było iść, pokazać moje rysunki mistrzowi Ito i z kopa zostać zatrudnionym w Blooberze tego samego wieczoru. xD

Edytowane przez Wojtq
  • Dzięki 1
Opublikowano
21 minutes ago, Wojtq said:

Hehe, nie. Pracuję w firmie obok i mam dobre widoki. :notsure:

Nie, i w sumie żałuję. Po robocie uznałem, że przejdę się przez kompleks restauracji w pobliżu biura. I w jednej z knajpek siedzieli obydwaj Panowie w grupie około 8 osób. Zastanawiałem się czy wejść, ale byłem tak podjarany, że uznałem, że odpuszczę. Spękałem i tyle. Kumpel mi dzisiaj mówi, że trzeba było iść, pokazać moje rysunki mistrzowi Ito i z kopa zostać zatrudnionym w Blooberze tego samego wieczoru. xD

Szkoda że nie jestem na twoim miejscu bo pobiegłbym tam po autograf na limitce SH2 z PS2 podnosząc jeszcze bardziej jej wartość :)