MEVEK 3 640 Opublikowano czwartek o 22:57 Opublikowano czwartek o 22:57 7 godzin temu, Wojtq napisał(a): Pan Masahiro Ito też przyjechał. Jak dobrze zobaczyć te twarze na żywo. Ty tam masz takie wielkie szczescie ze na nich wpadasz czy normalnie koczujesz w kartonie jak Snake z lornetka ? Cytuj
Wojtq 832 Opublikowano wczoraj o 06:27 Opublikowano wczoraj o 06:27 (edytowane) 11 godzin temu, MEVEK napisał(a): Ty tam masz takie wielkie szczescie ze na nich wpadasz czy normalnie koczujesz w kartonie jak Snake z lornetka ? To jest kombinacja dogodnych warunków, samozaparcia i kupy szczęścia. Szczegółów wolę nie zdradzać. Edytowane wczoraj o 10:05 przez Wojtq Cytuj
MEVEK 3 640 Opublikowano wczoraj o 08:45 Opublikowano wczoraj o 08:45 2 godziny temu, Wojtq napisał(a): To jest kombinacja dogodnych warunków, samozaparcia i kupy szczęścia. Szczegółów wolę nie zdradzać. Autograf juz wyrwales chociaz od jednego ? Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano wczoraj o 09:09 Opublikowano wczoraj o 09:09 @Wojtq przyznaj się, sprzątasz biura xD w Bloober Teamie. 1 Cytuj
Wojtq 832 Opublikowano wczoraj o 10:02 Opublikowano wczoraj o 10:02 (edytowane) 54 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): @Wojtq przyznaj się, sprzątasz biura xD w Bloober Teamie. Hehe, nie. Pracuję w firmie obok i mam dobre widoki. Godzinę temu, MEVEK napisał(a): Autograf juz wyrwales chociaz od jednego ? Nie, i w sumie żałuję. Po robocie uznałem, że przejdę się przez kompleks restauracji w pobliżu biura. I w jednej z knajpek siedzieli obydwaj Panowie w grupie około 8 osób. Zastanawiałem się czy wejść, ale byłem tak podjarany, że uznałem, że odpuszczę. Spękałem i tyle. Kumpel mi dzisiaj mówi, że trzeba było iść, pokazać moje rysunki mistrzowi Ito i z kopa zostać zatrudnionym w Blooberze tego samego wieczoru. xD Edytowane wczoraj o 10:03 przez Wojtq 1 Cytuj
Czoperrr 5 280 Opublikowano wczoraj o 10:24 Opublikowano wczoraj o 10:24 21 minutes ago, Wojtq said: Hehe, nie. Pracuję w firmie obok i mam dobre widoki. Nie, i w sumie żałuję. Po robocie uznałem, że przejdę się przez kompleks restauracji w pobliżu biura. I w jednej z knajpek siedzieli obydwaj Panowie w grupie około 8 osób. Zastanawiałem się czy wejść, ale byłem tak podjarany, że uznałem, że odpuszczę. Spękałem i tyle. Kumpel mi dzisiaj mówi, że trzeba było iść, pokazać moje rysunki mistrzowi Ito i z kopa zostać zatrudnionym w Blooberze tego samego wieczoru. xD Szkoda że nie jestem na twoim miejscu bo pobiegłbym tam po autograf na limitce SH2 z PS2 podnosząc jeszcze bardziej jej wartość Cytuj
MEVEK 3 640 Opublikowano wczoraj o 13:27 Opublikowano wczoraj o 13:27 Zmarnowana szansa ale moze jeszcze nie wszystko stracone Ja bym nie odpuscil. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi