Czoperrr 5 447 Opublikowano środa o 06:42 Opublikowano środa o 06:42 Tylko niech Konami tego nie spierdoli i zrobi remake SH1 przed SH3, jedynce po prostu remake się należy i trójka bez niego nie ma sensu. Trójka jest też słabszą odsłoną btw. Cytuj
Wojtq 864 Opublikowano środa o 07:45 Opublikowano środa o 07:45 Też bym najchętniej przytulił remake SH1, bo choć wstyd się przyznać, nigdy nie grałem w jedynkę. Zwiastun gry oglądałem namiętnie bo był na demo-discu z PlayStation Magazyn i do dziś ten trailer kojarzy mi się z dzieciństwem. Kiedy jednak kumpel przyniósł do mnie grę to byłem zbyt posrany, a sama rozgrywka była dla małego Wojtka zbyt trudna. Pewnie to już było, ale Masahiro Ito wrzucił redesign Closera na swojego Twittera na początku roku: Poniżej grafika "pokolorowana" przez fana: Może być tak, że to będzie remake 1 z perspektywy istnienia SH3: czyli wiedząc jakie potwory są w SH3 użyją podobnych w SH1, aby zapewnić większą spójność między tymi częściami. Cytuj
Szermac 3 079 Opublikowano środa o 07:53 Opublikowano środa o 07:53 8 minut temu, Wojtq napisał(a): Może być tak, że to będzie remake 1 z perspektywy istnienia SH3: czyli wiedząc jakie potwory są w SH3 użyją podobnych w SH1, aby zapewnić większą spójność między tymi częściami. Bardzo prawdopodobne. Cytuj
Czoperrr 5 447 Opublikowano środa o 08:08 Opublikowano środa o 08:08 Idealnie byłoby połączyć obie gry Cytuj
MEVEK 3 689 Opublikowano środa o 22:34 Opublikowano środa o 22:34 Ciekawe kto zdecydowal o kolejnym projekcie Bloobera (ktora czesc teraz maja rimejkowac): Konami czy oni sami? Bo jezeli Krakowianie to mozemy byc spokoni. Czuja klimat wiec wybor jest tylko jeden - SH1 Cytuj
k0ntra 444 Opublikowano wczoraj o 11:49 Opublikowano wczoraj o 11:49 (edytowane) Krakowiaczek jeden Miał koników siedem Pojechał na wojnę Został mu się j e d e n. Edytowane wczoraj o 11:51 przez k0ntra 4 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 569 Opublikowano wczoraj o 12:23 Opublikowano wczoraj o 12:23 Project G, a potem H, wiadomo. Cytuj
MEVEK 3 689 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Projekt Harry - oj cos nie pasuje do tego schematu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi