Opublikowano 26 lutego26 lut Tylko niech Konami tego nie spierdoli i zrobi remake SH1 przed SH3, jedynce po prostu remake się należy i trójka bez niego nie ma sensu. Trójka jest też słabszą odsłoną btw.
Opublikowano 26 lutego26 lut Też bym najchętniej przytulił remake SH1, bo choć wstyd się przyznać, nigdy nie grałem w jedynkę. Zwiastun gry oglądałem namiętnie bo był na demo-discu z PlayStation Magazyn i do dziś ten trailer kojarzy mi się z dzieciństwem. Kiedy jednak kumpel przyniósł do mnie grę to byłem zbyt posrany, a sama rozgrywka była dla małego Wojtka zbyt trudna. Pewnie to już było, ale Masahiro Ito wrzucił redesign Closera na swojego Twittera na początku roku: Poniżej grafika "pokolorowana" przez fana: Może być tak, że to będzie remake 1 z perspektywy istnienia SH3: czyli wiedząc jakie potwory są w SH3 użyją podobnych w SH1, aby zapewnić większą spójność między tymi częściami.
Opublikowano 26 lutego26 lut 8 minut temu, Wojtq napisał(a): Może być tak, że to będzie remake 1 z perspektywy istnienia SH3: czyli wiedząc jakie potwory są w SH3 użyją podobnych w SH1, aby zapewnić większą spójność między tymi częściami. Bardzo prawdopodobne.
Opublikowano 26 lutego26 lut Ciekawe kto zdecydowal o kolejnym projekcie Bloobera (ktora czesc teraz maja rimejkowac): Konami czy oni sami? Bo jezeli Krakowianie to mozemy byc spokoni. Czuja klimat wiec wybor jest tylko jeden - SH1
Opublikowano 27 lutego27 lut Krakowiaczek jeden Miał koników siedem Pojechał na wojnę Został mu się j e d e n. Edytowane 27 lutego27 lut przez k0ntra
Opublikowano 1 marca1 mar Mam pytanie czy naprawili gierkę na PRO czy dalej gunwo i lepiej ogrzać na zwyklaku?
Opublikowano 2 marca2 mar 21 godzin temu, izon napisał(a): Mam pytanie czy naprawili gierkę na PRO czy dalej gunwo i lepiej ogrzać na zwyklaku? Niestety w chja walą bloobery i nic się nie zmieniło
Opublikowano 2 marca2 mar Dzisiaj się z nich śmiejecie, a jak wyjdzie PS6 to całować będziecie po rączkach, że poświęcili gruby hajs aby współtworzyć technologię przyszłości.
Opublikowano 2 marca2 mar 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dzisiaj się z nich śmiejecie, a jak wyjdzie PS6 to całować będziecie po rączkach, że poświęcili gruby hajs aby współtworzyć technologię przyszłości. I dali do zrozumienia Sony, że napęd to przeżytek
Opublikowano 2 marca2 mar W dniu 1.03.2025 o 09:38, izon napisał(a): Mam pytanie czy naprawili gierkę na PRO czy dalej gunwo i lepiej ogrzać na zwyklaku? Caly czas fuszerka.
Opublikowano 2 marca2 mar @Josh kiedy wracasz do zabawy ? Ostatnimi dwoma tygodniami chciałem się szarpnąć na atak na rekord świata, ale ta amerykańska kurwa za dobrze w najcięższych momentach ogarnia Ale osobisty pobity o 52 sekundy xd
Opublikowano 2 marca2 mar Musiałbym się od nowa wszystkiego uczyć, bo niewiele pamiętam po tych kilku miesiącach przerwy Ale w końcu pewnie wrócę, bo już zaczynam tęsknić za tym miastem. U Ciebie ładne rekordy lecą z tego co widzę
Opublikowano 10 marca10 mar Christophe Gans z budżetem 40 milionów dolarów, wspierany przez specjalistów od kostiumów i kilkoma dniami przeznaczonymi na sam casting Tymczasem jakieś randomy z paroma miedziakami w kieszeni i seksowną ciotką, która wpadła na chwilę zobaczyć co tam siostrzeniec porabia i zgodziła się wystąpić w kilku scenach
Opublikowano 10 marca10 mar 14 minutes ago, Josh said: Christophe Gans z budżetem 40 milionów dolarów, wspierany przez specjalistów od kostiumów i kilkoma dniami przeznaczonymi na sam casting Tymczasem jakieś randomy z paroma miedziakami w kieszeni i seksowną ciotką, która wpadła na chwilę zobaczyć co tam siostrzeniec porabia i zgodziła się wystąpić w kilku scenach Ja 10 lat temu robiący na tanim laptopie fake trailer będący zlepkiem kilku filmów.
Opublikowano 10 marca10 mar 4 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Ja 10 lat temu robiący na tanim laptopie fake trailer będący zlepkiem kilku filmów. Ile to ma duszy
Opublikowano 11 marca11 mar No liczę mocno na to F. Miejsce akcji umiejscowione w japońskiej prowincji w latach 60 ma spory potencjał. Szkoda tylko, że deweloper mało doświadczony. Nie obrażę się też na zapowiedź Born from a Wish
Opublikowano 12 marca12 mar Konami udostępniło spory zestaw concept artów do SH2R. Polecam. https://www.konami.com/games/silenthill/2r/portfolio/us/en/ Jak mnie się podobało to miejsce w grze Potworek w fajnym ujęciu: Edytowane 12 marca12 mar przez Wojtq