Czoperrr 5 535 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Tylko niech Konami tego nie spierdoli i zrobi remake SH1 przed SH3, jedynce po prostu remake się należy i trójka bez niego nie ma sensu. Trójka jest też słabszą odsłoną btw. Cytuj
Wojtq 900 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Też bym najchętniej przytulił remake SH1, bo choć wstyd się przyznać, nigdy nie grałem w jedynkę. Zwiastun gry oglądałem namiętnie bo był na demo-discu z PlayStation Magazyn i do dziś ten trailer kojarzy mi się z dzieciństwem. Kiedy jednak kumpel przyniósł do mnie grę to byłem zbyt posrany, a sama rozgrywka była dla małego Wojtka zbyt trudna. Pewnie to już było, ale Masahiro Ito wrzucił redesign Closera na swojego Twittera na początku roku: Poniżej grafika "pokolorowana" przez fana: Może być tak, że to będzie remake 1 z perspektywy istnienia SH3: czyli wiedząc jakie potwory są w SH3 użyją podobnych w SH1, aby zapewnić większą spójność między tymi częściami. Cytuj
Szermac 3 180 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 8 minut temu, Wojtq napisał(a): Może być tak, że to będzie remake 1 z perspektywy istnienia SH3: czyli wiedząc jakie potwory są w SH3 użyją podobnych w SH1, aby zapewnić większą spójność między tymi częściami. Bardzo prawdopodobne. Cytuj
MEVEK 3 723 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Ciekawe kto zdecydowal o kolejnym projekcie Bloobera (ktora czesc teraz maja rimejkowac): Konami czy oni sami? Bo jezeli Krakowianie to mozemy byc spokoni. Czuja klimat wiec wybor jest tylko jeden - SH1 Cytuj
k0ntra 456 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego (edytowane) Krakowiaczek jeden Miał koników siedem Pojechał na wojnę Został mu się j e d e n. Edytowane 27 lutego przez k0ntra 5 1 1 Cytuj
MEVEK 3 723 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Projekt Harry - oj cos nie pasuje do tego schematu 1 Cytuj
izon 1 033 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Mam pytanie czy naprawili gierkę na PRO czy dalej gunwo i lepiej ogrzać na zwyklaku? Cytuj
Rash 257 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca 21 godzin temu, izon napisał(a): Mam pytanie czy naprawili gierkę na PRO czy dalej gunwo i lepiej ogrzać na zwyklaku? Niestety w chja walą bloobery i nic się nie zmieniło Cytuj
Wredny 10 118 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca W ch#ja to Sony zagrało, wypuszczając tego PROszrota 1 Cytuj
Josh 5 589 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Podbijam: w chuja zrobili się gracze, kupując PROszrociwo. Cytuj
Paolo de Vesir 9 676 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Dzisiaj się z nich śmiejecie, a jak wyjdzie PS6 to całować będziecie po rączkach, że poświęcili gruby hajs aby współtworzyć technologię przyszłości. Cytuj
Agent_Man 187 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dzisiaj się z nich śmiejecie, a jak wyjdzie PS6 to całować będziecie po rączkach, że poświęcili gruby hajs aby współtworzyć technologię przyszłości. I dali do zrozumienia Sony, że napęd to przeżytek Cytuj
Lukas_AT 1 241 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca W dniu 1.03.2025 o 09:38, izon napisał(a): Mam pytanie czy naprawili gierkę na PRO czy dalej gunwo i lepiej ogrzać na zwyklaku? Caly czas fuszerka. 1 Cytuj
Szermac 3 180 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca @Josh kiedy wracasz do zabawy ? Ostatnimi dwoma tygodniami chciałem się szarpnąć na atak na rekord świata, ale ta amerykańska kurwa za dobrze w najcięższych momentach ogarnia Ale osobisty pobity o 52 sekundy xd 2 2 Cytuj
Josh 5 589 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Musiałbym się od nowa wszystkiego uczyć, bo niewiele pamiętam po tych kilku miesiącach przerwy Ale w końcu pewnie wrócę, bo już zaczynam tęsknić za tym miastem. U Ciebie ładne rekordy lecą z tego co widzę Cytuj
Josh 5 589 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Christophe Gans z budżetem 40 milionów dolarów, wspierany przez specjalistów od kostiumów i kilkoma dniami przeznaczonymi na sam casting Tymczasem jakieś randomy z paroma miedziakami w kieszeni i seksowną ciotką, która wpadła na chwilę zobaczyć co tam siostrzeniec porabia i zgodziła się wystąpić w kilku scenach 2 1 Cytuj
Czoperrr 5 535 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 14 minutes ago, Josh said: Christophe Gans z budżetem 40 milionów dolarów, wspierany przez specjalistów od kostiumów i kilkoma dniami przeznaczonymi na sam casting Tymczasem jakieś randomy z paroma miedziakami w kieszeni i seksowną ciotką, która wpadła na chwilę zobaczyć co tam siostrzeniec porabia i zgodziła się wystąpić w kilku scenach Ja 10 lat temu robiący na tanim laptopie fake trailer będący zlepkiem kilku filmów. 3 Cytuj
sizacz 12 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 4 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Ja 10 lat temu robiący na tanim laptopie fake trailer będący zlepkiem kilku filmów. Ile to ma duszy Cytuj
Pix 1 152 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca No liczę mocno na to F. Miejsce akcji umiejscowione w japońskiej prowincji w latach 60 ma spory potencjał. Szkoda tylko, że deweloper mało doświadczony. Nie obrażę się też na zapowiedź Born from a Wish Cytuj
Wojtq 900 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca (edytowane) Konami udostępniło spory zestaw concept artów do SH2R. Polecam. https://www.konami.com/games/silenthill/2r/portfolio/us/en/ Jak mnie się podobało to miejsce w grze Potworek w fajnym ujęciu: Edytowane 12 marca przez Wojtq Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi