MEVEK 3 552 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 9 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Grasz w horror o 6 rano? Nowa meta U mnie będzie ciemno jeszcze przez co najmniej 2h poza tym chce dobrze wykorzystać czas, bo dzieci do nas wpadają na całe popołudnie Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Przemówił. Jedyna postać na polskim jutubie, której zdanie jakkolwiek mnie ciekawiło. Christopher Falcon o rimejku napisał krótko: "niesamowity". 1 Cytuj
gnom 89 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Kurde dopiero teraz zaczalem przegladac dodatki z wersji deluxe. Oni dali tam tylko 10 utworow ? Czy ja mam cos okrojone. Nie moge uwierzyc... Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Teraz, gnom napisał(a): Oni dali tam tylko 10 utworow ? Czy ja mam cos okrojone. Nie moge uwierzyc... A jednak xd Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 44 minuty temu, Nyu napisał(a): Przemówił. Jedyna postać na polskim jutubie, której zdanie jakkolwiek mnie ciekawiło. Christopher Falcon o rimejku napisał krótko: "niesamowity". Czekalem na to info od niego. Szkoda ze nie zrobi swojego playthrough "pod lupa" w najblizszym czasie. Na pewno odkryje wiele smaczkow i nawiazan. Mimo wszystko czekam z niecierpliwoscia Cytuj
gnom 89 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Mam nadzieje ze dodadza reszte OST po oficjalnej premierze ale patrzac na jej cene wydania fizycznego to mozna pomarzyc. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października "SH2 bez mgły wygląda jak typowy dzień w UK" Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października W Jack's Inn trochę nie połączyłem kropek, bo tam przecież zaczynamy w SH3. W pokoju 106 można trafić pewne poszlaki, szczególnie w nocy Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 26 minut temu, gnom napisał(a): Kurde dopiero teraz zaczalem przegladac dodatki z wersji deluxe. Oni dali tam tylko 10 utworow ? Czy ja mam cos okrojone. Nie moge uwierzyc... No straszne gówno z tym deluxe OST. Artbook tylko zajebisty, a OST to demo... Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października A powiedzcie mi. Czy jak zacznę ng+ to duża szansa, że te samo zakończenie mi wpadnie czy gra po prostu się postara o inne, czy poradnik? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a): A powiedzcie mi. Czy jak zacznę ng+ to duża szansa, że te samo zakończenie mi wpadnie czy gra po prostu się postara o inne, czy poradnik? Jak będziesz zachowywał się tak samo to wpadnie to samo Połowa z nich jest też ściśle powiązana z itemami jakie możesz podnosić na NG+. Bez poradnika do nich wszystkich i tak będzie ciężko, ale nie niemożliwie 1 Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 1 godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): Done Ukryj zawartość Gratki. Nie miałeś problemu z zakończeniem Maria? Na necie czytałem już nawet takie teorie, że chodząc z nią lepiej nie rozbijać szyb w samochodzie (żeby jej nie przestraszyć) i tym podobne wymagania. Mi wczoraj wpadł ending In Water, wykręciłem czas 3.30h, ale z piłą i na easy Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Wczoraj przeszedłem "na drugą stronę" apartamentów. Jak dobrze, że nie poszli w stronę efekciarskiej zmiany Otherworlda znanej z filmu (ładnej wizualnie, ale nie pasującej do tej konkretnie gry). Niesamowite jest to, jakie ukojenie przynosi wejście do względnie normalnego pomieszczenia z zaświeconymi lampkami. Klimat, klimat, klimat! Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 4 minuty temu, Josh napisał(a): Gratki. Nie miałeś problemu z zakończeniem Maria? Na necie czytałem już nawet takie teorie, że chodząc z nią lepiej nie rozbijać szyb w samochodzie (żeby jej nie przestraszyć) i tym podobne wymagania. Mi wczoraj wpadł ending In Water, wykręciłem czas 3.30h, ale z piłą i na easy Też pomyślałem, że z tym straszeniem jej może coś być na rzeczy xD Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): "SH2 bez mgły wygląda jak typowy dzień w UK" Kurde, dla mnie to wygląda prawie jak fotorealizm. Nie wiem jakim cudem Bloobery dały radę zrobić aż taki przeskok w grafice od Medium i Layers of Fear. 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Oni naprawde wyszli z siebie i staneli obok tworzac ten projekt. Szkoda by to zaprzepascic. Teraz my musimy sie wykazac tym samym i leciec do sklepu po swoja kopie Mocno trzymam kciuki za sprzedaz oraz ich dalsza wspolprace. Jak to sie uda gatunek horrorow odrodzi na nowo w pieknym stylu. Polacy wyznacznikiem standardow jak kiedys Redzi 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Jak my tacy zakochani w tym SH2 od Blooberów, to co dopiero oddział sajlentowy w Konami. Niech tam już zaklepują meetingi do omawiania jedyneczki Cytuj
Assassins_78 990 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 45 minut temu, Josh napisał(a): Gratki. Nie miałeś problemu z zakończeniem Maria? Na necie czytałem już nawet takie teorie, że chodząc z nią lepiej nie rozbijać szyb w samochodzie (żeby jej nie przestraszyć) i tym podobne wymagania. Mi wczoraj wpadł ending In Water, wykręciłem czas 3.30h, ale z piłą i na easy W sumie to na tym zakończeniu leciałem jak szlony, piła i jazda No piły ona się nie bała 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października No graficznie na full szczególnie w tych wszystkich budynkach zamiata gra. Oby im sprzedaż pykła. Returnal, SH2R, AW2 i BG3 to top tej generacji. Gry za które się generację zapamiętuje. Kolejny będzie Judas. 2 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Trochę oddaliłem się od konsoli i woła mnie, dopadnie mnie xD 2 1 3 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Godzinę temu, Szermac napisał(a): Jak my tacy zakochani w tym SH2 od Blooberów, to co dopiero oddział sajlentowy w Konami. Niech tam już zaklepują meetingi do omawiania jedyneczki Jak tabelka w excelu nie będzie się zgadzać to w dupie to będą mieć. 1 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 3 godziny temu, Nyu napisał(a): Przemówił. Jedyna postać na polskim jutubie, której zdanie jakkolwiek mnie ciekawiło. Christopher Falcon o rimejku napisał krótko: "niesamowity". Podasz źródło? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października 18 minut temu, XM. napisał(a): Jak tabelka w excelu nie będzie się zgadzać to w dupie to będą mieć. Zobaczymy, na wskrzeszenie czterema tytułami hajs był, na kolejny wewnętrzny tytuł również, może się znajdzie na reszte rimejków. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Boss w szpitalu ubity. W ruch poszly uniki i kontra wiec troche ammo zaoszczedzilem przy czym niezle sie spocilem Ale warto bylo sie pomeczyc. Silent Hill Soulslike Love it Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi