Josh 4 535 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października 18 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Ale to chyba nie było losowe? U mnie numer 5 było oki. Pomijając tryb easy rozwiązanie zagadki zawsze jest inne, następnym razem jak będziesz grał właściwym sznurem może być równie dobrze I, II,II,IV albo VI. Dlatego lepiej walić na chybił trafił. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października ej, o jakiej grze marzymy? @k0ntra wiem że nie możesz sis rozwijać ale w ogóle jak to możliwe 2 projekty naraz? taki remake to kupa roboty Cytuj
Bzduras 12 586 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października 51 minut temu, Josh napisał(a): fun fact odnośnie tej zagadki Ukryj zawartość w ogóle nie musisz jej rozwiązywać. Po prostu losowo ciągnij za sznury, aż trafisz właściwy. Jak spadniesz na dół to po prostu wczytaj autosave. Jeżeli w trakcie chwytania za linę odpali się muzyka, to już wiesz, że wylosowałeś właściwą Po co wczytywać save? Biegniesz do drabiny, wychodzisz i ciągniesz za kolejny sznur. Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Wczytywanie save'a jest szybsze. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października 29 minut temu, nero2082 napisał(a): ej, o jakiej grze marzymy? @k0ntra wiem że nie możesz sis rozwijać ale w ogóle jak to możliwe 2 projekty naraz? taki remake to kupa roboty No jak nowe to może Cronos i zaraz się skończy a drugi na etapie preprodukcji. IMO jakiś z 1, 3 albo 4. Dla mnie 4 jest na pierwszym miejscu (z przemodelowaniem połowy oczywiście), ale raczej 3, w 1 wątpię coś. No bo co Bloodborn xd? Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października https://gra.pl/metaforycznie-dotarlismy-do-dna-czyli-bloober-team-i-zmagania-studia-na-drodze-do-sukcesu-co-wyjawil-piotr-babieno/ar/c12p2-26690215 ciekawy wywiad z Babieno, gdzie potwierdza 2 projekty robione jednocześnie, jaram się Cytuj
Czokosz 71 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Blooberki co roku będą teraz grę wydawać : ) 2024- SH2R 2025- Cronos The New Dawn 2026- Projekt R, IP należące do Skybound, więc prawdopodobnie The Walking Dead od Blooberków, bo to popularna marka z największym potencjałem sprzedażowym, ale tu nadal jest znak zapytania. 2027- projekt H, być może chodzi właśnie o SH1R ? W ogóle Bloobery lubują się coś w tych znanych markach filmowo-growych. Było Blair Witch, było SH, będzie IP od Skybound, podobno robią jakiś projekt J bazujący na popularnej marce od Lions Gate. Plotki głoszą, że to Piła, ale tu też znak zapytania. Blooberom robota pali się w rękach. 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Zarówno do growych adaptacji Walking Dead i Saw mają gotowe assety i mechaniki. Chętnie bym obie gry w ich wykonaniu zobaczył. Ale ile w tym prawdy? Cytuj
MEVEK 3 560 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października 6 godzin temu, Josh napisał(a): Wczytywanie save'a jest szybsze. oraz nie nalicza dodatkowego czasu dla speedruunerow reedycja.. a mozna pociagnac za line nie rozwiazujacy puzzli, ktos probowal ? Cytuj
MEVEK 3 560 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Czyli kolejne 3-5 min do przodu Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października James coś często wpycha łapę w brudne dziury w remaku. Ktoś ma jakiś pomysł co to może symbolizować? Fisting chorej na raka Mary, aż tak mu się odbił na psychice? Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Zdaje się że to jakiś trend obecnie, tak więc chyba nie trzeba doszukiwać się tu głębszego znaczenia... Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października W oryginale była tylko jedna taka dziura którą James z obrzydzeniem penetrował, w pokoju z motylami, obok łóżka Spoiler Mary . Symbolika była jasna. A tu się Blooberom mechanika soodobała to jeszcze kilka dziur wrzucili w różnych miejscach. Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Może po prostu nie mogli się do końca rozstać z wkurzającymi, oskryptowanymi, samograjskimi motywami, więc musieli coś takiego wrzucić do Silenta. Za pierwszym razem w budynku jak James sięga do glory hole po pstryka do szafy grającej to jeszcze wywołało to we mnie jakąś niepewność, ale później tylko irytowało. Na chuj mam wciskać 3 razy x na padzie, żeby zdobyć jakiś przedmiot, a cała animacja trwa o wiele dłużej niż powinna... tak samo to skakanie do dziur w więzieniu/labiryncie. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Te dziury o których pisze Josh + skakanie w dizury które też musieli zrobić na podwójne naciśnięcie X BO MUSZE PODJAC DECYZJE ZA BOHATERA która nie jest łatwa. Rak, ale jebać - wybaczam im wszytsko z tym remakiem, a dzień kiedy wleci stream konami, mgła przez pierwsze sekundy, logo Blubera by po chwili pokazać morde Harrego będzie spełnieniem moich największych na ten moment growych marzeń. 3 1 1 Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października No mogliby już strzelić tą transmisją, Townfall i f pokazali razem z rimejkiem dwójki 2 lata temu. Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Giereczkowe incele: omg Kiszak to moja osobista wyrocznia, nie kupię tej gry dopóki nie powie mi, że warto! Świadomi chad-gracze oglądający wartościowy content na YT: Spoiler tak serio to nie mam pojęcia co to za ziomek, algorytm youtube postanowił mi go pokazać. Ale nazwa kanału zajebista. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Ja dalej nie skończyłem, biegam po Labiryncie, Spoiler spotkałem tam Piramidogłowego Póki co tam i w pierdlu zużyłem więcej lekarstw niż w wcześniejszych etapach. Cytuj
Jukka Sarasti 364 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Ja mam obecnie mało czasu na giereczki, więc idzie powoli - na razie jestem w szpitalu. Póki co zachwyt, pielęgniarki jako pierwsze zmusiły mnie do częstszego strzelania, zamiast meelee - mają tyle HP, że tłukąc się z nimi gazrurką mam wrażenie, że doszedłem do bossa w Soulsach. Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Przechodzę grę trzeci raz, sam w domu i na słuchawkach. Nadal średnio raz na godzinę podskakuję, bo manekin. Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października (edytowane) "Symbolika była jasna" xd Edytowane 20 października przez Nyu Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października No twitter Ito to złoto na przestrzeni tych lat wszystkich xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi