[InSaNe] 2 478 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Ja robiłem wszystko pod ending Marii i gówno. Potem próbowałem pod Water i robiłem tez te najważniejsze rzeczy i ciągle wychodzi Leave. Mam sejwa, po którego wczytaniu jeszcze można się poprawić, ale u mnie to i tak nic nie daje Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października (edytowane) Jedno podejście miałem kropka w kropkę jak w tym poradniku, tylko wybiłem dwie szyby i raz odbiegłem za daleko od Marii: zakończenie Leave. Ten ending chyba jest zgliczowany i pojawia się losowo. Edytowane 31 października przez Josh Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Tak was poczytałem, wczytałem save z końcówki zmieniłem tylko drzwi na szkarłatne i cyk zamiast odejście wpadło in water 1 Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Czyli wręcz odwrotnie jeśli chodzi o eksplorację - więcej, nie mniej. Szyby bez znaczenia, lol. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Pełne wymagania i opis punktacji: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3351775823 1 Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada @Josh @Szermac Jest już speedrun poniżej 2 godzin. Chyba tego tak nie zostawicie? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Ale to na PC, inna kategoria. Ale faktem jest, że na konsoli już 02:06 Jutro biegne po PB, chciałbym se 02:13-14 zrobić. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Mi się tego drugi raz nie chce skończyć, a Wy speedruny robicie Cytuj
MEVEK 3 512 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Godzinę temu, [InSaNe] napisał(a): Mi się tego drugi raz nie chce skończyć, a Wy speedruny robicie W czym sek? Ja speedrunem tego nie nazwe ale drugie przejscie mialem w 5h. 3 to juz moze do 3.5h zejde Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Ja nie widzę potencjału grania w to więcej niż raz, bo już wszystko w tej grze widziałem, a na platynę raczej szkoda mi czasu, bo pod skórą czuję, że będzie problem z zakończeniami i będę się tylko wkur.wiał, że nie wyskakują takie, jakie chciałem Grałem pod Marię, a co bym nie zrobił (mam sejwy w odpowiednich momentach), wyskakuje mi zawsze Leave. Wolę zdecydowanie bardziej Residenty, te Silent Hille nigdy mi za bardzo nie podchodziły. Nie mówiąc o tym, że nigdy mnie nie straszyły (nawet jedynka, a grałem w to w 2000 roku). 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Dopiero teraz skończyłem a zacząłem grać na premierę. Silenta gram tylko w nocy a nie mam za wiele czasu i siły na to ostatnio. Czas 14 godzin, 307 zabitych przeciwników, zakończenie Leave. 2 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Zetknąłem się z nietypowym problemem i prędko rozpocząłem poszukiwania odpowiedzi. Otóż, nabyłem w zeszłym tygodniu nowy TV, prawilnie OLED, bo jako miłośnik horrorów miałem dość "mlecznej" czerni. Ale nie o tym. Po uruchomieniu SH2: R pojawiła się mała, biała kropa w lewym, górnym rogu ekranu. Zaalarmowany tym faktem uznałem to za martwy piksel, lecz...te (ponoć) nie występują w tego typu wyświetlaczach. Wygooglowałem temat i ślad prowadził do jednego wątku na Reddicie. Jeden użytkownik miał punkt dokładnie w tym samym miejscu. Problem chyba wybiórczo dotyka graczy po ostatniej aktualizacji. Spójrzcie poniżej: Co ciekawe, w trakcie uruchamiania gry (do chwili wyświetlenia głównego menu) kropka nie występuje. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Miałem od premiery, przestraszyłem się, że martwy piksel, ale zweryfikowałem alt tabem. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Ok, dzięki za info. Ty grywasz na PC. Przejrzałem na Reddicie wątek o białej kropce, w którym gracz zniwelował white dot'a odpowiednimi ustawieniami obrazu. Pytanie, jakie ustawienia dobrać w wersji konsolowej, by punkt stał się niewidoczny? Cytuj
MEVEK 3 512 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Ja mam LG55C2 obraz jest piekny na SH2 i nie ma zadnych defektow. Jakie ustawienia Cie interesuja, rzecz jasna gry: wyswietlacz i grafika? Cytuj
MEVEK 3 512 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada @Nemesis zabije Cię! zmieniłem przebranie i zobacz co mi sie stało Jak zonę swoja bardzo kocham, tego tam wcześniej nie było! Zaraz bede cos próbował zaradzić 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Czyli to jest problem aktualizacji. Wyczytałem na Reddicie, że niektórzy mieli to od premiery. Zamknij aplikację i uruchom raz jeszcze. Zobaczysz, że biały punkt pojawi się dopiero jak gra przejdzie do menu. Wciśnij PS Button, punkt też od raz zaniknie. To jest ewidentny problem tej konkretnej gry. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada 25 sekund poprawione xD Potencjał na te 3 min. minimum mniej jest, bo walki z bossami nie pykły jak zwykle tak jak mogły i się zakałapućkałem z dwa razy na trasie. Póki co trzeba w inne gry pograć. Wrócę jak @Josh pobije 1 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada 3 godziny temu, Szermac napisał(a): 25 sekund poprawione xD Potencjał na te 3 min. minimum mniej jest, bo walki z bossami nie pykły jak zwykle tak jak mogły i się zakałapućkałem z dwa razy na trasie. Póki co trzeba w inne gry pograć. Wrócę jak @Josh pobije Skubany niemal o całą minutę mnie pobił bez obaw, wrócę jeszcze do gierki, muszę wypróbować ten skrót w hotelu Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Błędy z wczorajszego runa nie dawały spać, zero spokoju. Rano śniadanie nie smakowało, a więc zasiadłem ponownie. Nie moglem przeżyć tych baboli wczorajszych. I tak też dzisiaj przed południem, po dwóch rage quitach w Blue Creek i w Szpitalu, poleciałem run idealny, w sensie taki z którego jestem mega zadowolony, bo da się jeszcze lepiej ogarnąć ofkorz Ale to już na żyletki+trafienie cudnego rng zachowań potworasów i idealne boss fighty. Póki co, my work here is done 2 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi