balon 5 355 Opublikowano czwartek o 06:49 Opublikowano czwartek o 06:49 Cudownie hehe. Czyli idealnie mieć dwie ps5. Pro i fata. Na jednej coś lepiej chodzi, na drugiej coś innego 1 6 Cytuj
gnom 89 Opublikowano czwartek o 20:54 Opublikowano czwartek o 20:54 (edytowane) Wstyd sie przyznac ze czekalem w koncu na porzadna latke pod PRO ale jak wszyscy wiemy to sie nie stanie... wiec pogralem troche dzisiaj i mimka James'a troche czasami wyglada jak Pan Ziemniak z Toy Story, ale i tak klimat wylewa sie z ekranu. Swietne udzwiekowienie, serio milo mnie zaskoczyli. A tak najbardziej chcialem dac znac, ze na Apple Music jest pelna OST cos pieknego, lepsze niz oryginal Promise (Pragma Version) Love Psalm... ja piernicze, co za klasa, uwielbialem ten kawalek z oryginalnego ost. Super realizacja dzwieku, slychac ze sami muzycy dobrze sie bawili jak robili muzyke. Edytowane czwartek o 21:02 przez gnom Cytuj
drozdu7 2 808 Opublikowano czwartek o 20:56 Opublikowano czwartek o 20:56 Ja dziś kupiłem cyfrę, włączyłem tylko zobaczyć jak wygląda ehh trzeba Stellara skończyć jeszcze Cytuj
balon 5 355 Opublikowano czwartek o 21:08 Opublikowano czwartek o 21:08 13 minut temu, gnom napisał(a): Wstyd sie przyznac ze czekalem w koncu na porzadna latke pod PRO ale jak wszyscy wiemy to sie nie stanie... wiec pogralem troche dzisiaj i mimka James'a troche czasami wyglada jak Pan Ziemniak z Toy Story, No ale chyba to nie akurat wina pro? Cytuj
gnom 89 Opublikowano czwartek o 21:15 Opublikowano czwartek o 21:15 Ta gra powinna dostac GOTY, nalezy sie. Klimat, udzwiekowienie, grywalnosc. Ten remake to nie tylko remake gry, to remake epoki konsolowego (nie tylko) grania. 1 Cytuj
Josh 4 556 Opublikowano czwartek o 21:30 Opublikowano czwartek o 21:30 Serio, grając w to czułem się jakby mnie znowu przeniosło do epoki PS2. Żadnego osranego craftingu, open worlda, questów, trzymania za rączkę przez całą przygodę, nudnych walkingsimowych sekwencji. Po prostu 100% gry w grze i ten uczuć, że deweloper naprawdę chciał to zrobić dobrze i się przyłożył. Coraz rzadsze zjawisko w tych czasach, więc mimo, że to "tylko" remake, to GOTY powinien dostać. 6 Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano czwartek o 22:06 Opublikowano czwartek o 22:06 No nie ma co, to jest kwintesencja gier z tamtej generacji w nowym, a jednocześnie starym opakowaniu, coś pięknego. Przechodze chyba po raz 20 1 Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Przechodze po raz 3 w nocy ze sluchawkami i nadal manekin mnie wystraszyl, tak ze prawie podskoczylem na fotelu. Niby rozgladam sie uwaznie, a czasami tak sie ukrywaja, ze jeden bledny zbyt pewny krok konczy sie atakiem z zaskoczenia. Szkoda, ze ich kryjowki nie sa losowe. Juz sporo ich kryjowek pamietam, wiec jest o wiele latwiej. Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu A nie ma klasyfikacji goty remake Cytuj
Czokosz 78 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Bloober powinien w tych wszystkich różnych plebiscytach zgarnąć nagrodę dewelopera roku. Wzięli się za bary z legendą, większość z nich drwiła i nie wierzyła, że są w stanie zrobić dobrą grę, w najbardziej optymistycznym scenariuszu liczyłem, że to będzie taka gierka 7-8/10, a tu mistrzowie z Krakowa wysmażyli survival horror, który gra w tej samej lidze co RE2 I remake Dead Space. Dla nich to była gra o być albo nie być i wyszli z niej zwycięsko. Na naszych oczach wyrobnicy przeistoczyli się w artystów, których przyszłe produkcje mogą mocno namieszać w branży. Kiedyś prezes powiedział, że chcą grać w tej samej lidze co Capcom i Naughty Dog. Wtedy mi się śmiać z tego chciało, ale po premierze SH2R nie jest mi już do śmiechu, bo może to jeszcze nie te budżety i nie ta pozycja, ale mają talent i umiejętności, które mogą sprawić, że Blooberki wdrapią się na sam szczyt. Życzę im tylko tego by nie stali się wyłącznie studiem znanym z kolejnych remaków SH, ale żeby stworzyli własną markę, która stanie się rozpoznawalna i będzie dla nich czymś na wzór The Last of Us dla Naughty Dog albo RE dla Capcomu. Będzie ciężko, ale Blooberki udowodniły tym SH2R, że trudy im nie straszne. Oby przyszłoroczny Cronos okazał się takim sztosem jak swego czasu Dead Space i doczekał się nominacji do GOTY 2025. Edytowane 12 godzin temu przez Czokosz 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi