Opublikowano 10 października 20231 r 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Shadowdrop??? Daje 50% szans. Sprytnie - jak wrzucą to powiesz, że miałeś rację, a jak nie wrzucą to powiesz, że miałeś rację
Opublikowano 10 października 20231 r Mam nadzieję, że z optymalizacją na PC będzie lepiej niż z The Medium i będzie wsparcie na ultrawide.
Opublikowano 10 października 20231 r Bloobery 24 października wypuszczają darmowy chapter do Layers of Fear, może jakiś grywalny teaser do SH2
Opublikowano 10 października 20231 r Dobrze to rozgrywaja. Teraz kazdy kto czekac na SH2R bedzie spogladal na inne ich projekty a nawet na przyszle. Wszystko zalezy czy sprostaja zadaniu. Np ja tez obadam z ciekawosci.
Opublikowano 10 października 20231 r Nie wybaczę im tego jak to zepsują.Tym bardziej że ostatnio wszystkie remakei gierek wychodzą wspaniale (re, ff7)Jak nie dowiozą to ludzie ich na taczkach wywiozą.
Opublikowano 11 października 20231 r Ja czuję, że będzie zajebiste i razem z muzyczką i graficzką, będzie creepy klimat sajlentowy. No jedynie ta walka oby im wyszła xd
Opublikowano 11 października 20231 r Chyba, że faktycznie zrobią z tego po prostu walking sima z kilkoma walkami na całą grę xd Biorąc pod uwagę, że będzie 12 osiągnięć, może to być dość skondensowane i nacisk położony zostanie stricte na eerie opowieść. Edytowane 11 października 20231 r przez Szermac
Opublikowano 11 października 20231 r 42 minuty temu, Szermac napisał: Chyba, że faktycznie zrobią z tego po prostu walking sima z kilkoma walkami na całą grę xd Biorąc pod uwagę, że będzie 12 osiągnięć, może to być dość skondensowane i nacisk położony zostanie stricte na eerie opowieść. Jest możliwość, że tylko testowali coś, bo nie ma nazw aczików jeszcze, co ciekawe SH2 w HD miał 27 aczików.
Opublikowano 12 października 20231 r There were achievements here. It's gone now... Odkąd gram w horrory, każdy release Silenta wygląda tak samo dramatycznie, SH2 i SH3 grałem już po premierach, SH4 jeszcze było umiarkowanie dobre, potem dramaty, brak dat, jakieś przepisywanie, zmiany devów, ta gra na Vitę xD, potem crap i ogólnie depresja, kwintesencją było oczywiście P.T. i późniejszy dramat z Kojimbo. A teraz te Bloobery też jakieś kombinacje alpejskie, jako fan Silenta mam jak zwykle za duże oczekiwania xD.
Opublikowano 12 października 20231 r Lubię gry Blooberów (oprócz Basement Crawl) i myślę, że gra będzie dobra, ale nie będzie to jakiś system seller.
Opublikowano 21 października 20231 r 19 paź minął rok od trailera, nie dostaliśmy absolutnie nic, smutne.
Opublikowano 1 listopada 20231 r Może po wtopie z Ascension Konami da wreszcie zielone światło Blooberom, żeby zaprezentowali konkretny materiał. Premiera na wiosnę byłaby w sam raz.
Opublikowano 2 listopada 20231 r 11 minut temu, Sven Froost napisał: Kwiiiiik xD Ile lat jedna seria może tak przegrywać...
Opublikowano 2 listopada 20231 r No wznowienie serii nie wyglada najlepiej, zobaczcie do tego kto bedzie gral Jamesa w nowym filmie SH
Opublikowano 2 listopada 20231 r Kompletnie nie kojarzę tego aktora, ale w sumie wolę go niż tego typka z SH2R co ma wyraz twarzy jakby go męczyło zatwardzenie. A Ascension? Twórcy zapowiadają sezon na 16 tygodni, ale strzelam w ciemno, że to miesiąca nie przetrwa.
Opublikowano 3 listopada 20231 r Ktoś odpalał to Ascension? Bo ja tak i aż takiego śmiecia się nie spodziewałem. O ile grafika jeszcze ujdzie tak animacja postaci to jakaś porażka, zatrudnili chyba animatorów od Unearthed: Trail of Ibn Battuta i to wszystko non stop się tnie (przy necie 300 Mb/s). Najlepsze jest to że podczas oglądania scenek żadne wybory czy QTE mi się nie odpalały i miejsce gdzie mogłem dokonać wyboru było w dodatkowym menu z głosowaniem, oczywiście same cutscenki tam się nie odpalały więc nawet nie wiadomo co dany wybór zmienił. Liczyłem na nędzną podróbkę Hidden Agenda a to co dali to chyba największy kasztan ostatnich lat.
Opublikowano 3 listopada 20231 r Mogli wydać kolekcję a'la to co w MGS, chętnie bym sobie dodał do bilbioteki, a resztę community popatchuje na PC i byłaby najlepsza wersja SH1/2/3:). Mogli to zrobić za te pieniądze, które poświęcili na twór mobilny. Najgorsze, że podobno kilka wielorybów kupiło dla beki za miliony mikropłatności i spamują apkę z wyborami czy coś (bo to tam chyba im więcej zapłacisz tym masz większe poparcie xD), więc firma zarobiła, porażka. Popatrzyłem gdzieś na YT 5 minut dla beki, w życiu bym tego na swój telefon nie zainstalował, gra zasługująca na swoje 0.2/10. Edytowane 3 listopada 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 4 listopada 20231 r Euro RTV też wrzuciło preordera. Chyba jako pierwsi z polskich (znanych) sklepów https://www.euro.com.pl/gry-playstation-5/konami-silent-hill-2-remake-gra-na-ps5.bhtml