KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mniej koślawo technicznie, bez QTE i lepszym strzelaniem. IMO nie pomaga tutaj też perspektywa - Tormented Souls pokazał, że jest na to ssanie. No ssanie na 200k kopii, zależy o jakie ssanie chodzi Konami xD. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 23 minuty temu, Brolin napisał: Nie no Bloobery wcale nie tak złe, jak widać. Jak tu niektórzy pamiętają w The Medium walkę, której nie było, to jest zajebiście nawet, nowy metapoziom Aj faktycznie w Medium mam calaka, a ten fakt mi umknęł. Byłem pewien, że w drugiej części mamy jakąś lampę i coś do bicia. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 7 minut temu, Jakim napisał: Dalej nie wiem jak wg co poniektórych ta walka miala by tutaj wygladać? Qte w 2024 śmierdzi laczkiem i jest to pójście na skróty jeśli chodzi o combat. Dlaczego w ogóle jest tu eksponowane strzelanie na pierwszym planie? Pierwszy trailer z gameplayu na ps2: Silent hill 2 mial chory klimat, nikt nie wiedział co to będzie, wyglądał tajemniczo i poniekąd dlatego dobrze sie sprzedał w pierwszym roku. A tutaj jakieś kapiszony, press x to Jason i machanie deską - koniec traileru. Nie ma u blooberow chyba nikogo kto rozumie koncepcje ten calej gry - przyszedł jakiś project manager, dal im robote do zrobienia i klepią jak widać za połowę ceny jaką by normalne światowe studio developerskie krzyknęło. Blubery to polscy hindusi co myślą ze za pół darmo zrobią jak Japończycy w 2001. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: No ssanie na 200k kopii, zależy o jakie ssanie chodzi Konami xD. No wiadomo, że większe. Tyle, że samo Konami chyba nie rzuciło jakiś dużych kwot na przywrócenie marki do lat świetności patrząc że wybrali Bloober. Kibicuję chłopakom mimo wszystko, bo jeśli dostarczy klimat i muzyka to jako fan wybaczę to drewno. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 2 minuty temu, Hubert249 napisał: Aj faktycznie w Medium mam calaka, a ten fakt mi umknęł. Byłem pewien, że w drugiej części mamy jakąś lampę i coś do bicia. The Medium to był dobry horror, zresztą po latach jego ocenki na Steam, gdzie jak wiadomo nie ma lipy oscylują w granicach 90% i to był ten główny punk zapalny Konami na zakontraktowanie Silenta. W agendzie dostali, że ma być kamera i strzelanie jak w RE, na co też uruchomili projekty unijne i inne rodzaje dofinansowań. Generalnie kasę pompuje w tej projekt Bloober, Konami, Unia i Sony xD. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) Akurat walka dechą i rurką IMO jest wporzo, czuć, że ta decha bije i uderza w te cielska. Ale to pew, pew, pew i ten shotgun xD W ogóle przeciwnicy nie wydają tych chorych odgłosów podczas bicia. Mam nadzieję, że zbiorą feedback i poprawią choć trochę. Chociaż zawsze jest tak, że 'ohoho, ale przecież to jeszcze jest In Development, pozmienia się jeszcze' A chuja, zwykle to co wychodzi jest dokładnie takie samo jak na materiale z in development, albo 10% lepsze co najwyżej xD Już nie wspominając o downgradeach ofkorz. Edytowane 1 lutego przez Szermac Cytuj
izon 995 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 8 minut temu, oFi napisał: Qte w 2024 śmierdzi laczkiem i jest to pójście na skróty jeśli chodzi o combat. Dlaczego w ogóle jest tu eksponowane strzelanie na pierwszym planie? Pierwszy trailer z gameplayu na ps2: Silent hill 2 mial chory klimat, nikt nie wiedział co to będzie, wyglądał tajemniczo i poniekąd dlatego dobrze sie sprzedał w pierwszym roku. A tutaj jakieś kapiszony, press x to Jason i machanie deską - koniec traileru. Nie ma u blooberow chyba nikogo kto rozumie koncepcje ten calej gry - przyszedł jakiś project manager, dal im robote do zrobienia i klepią jak widać za połowę ceny jaką by normalne światowe studio developerskie krzyknęło. Blubery to polscy hindusi co myślą ze za pół darmo zrobią jak Japończycy w 2001. Bloobery robią za takie pół darmo jakie dało im Konami;) Cytuj
bloo 33 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Bloper dostal kupon z szóstka w totolotku, a czy go zgubią, to juz zalezy glownie od nich. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Sprzedaż takich rimejkow pokazuje, że wystarczy niewiele by gierka wyszła na plus. Konami to ma tak wylane w swoje marki, ze koleś ktory robil ten deal z bluberami to pewnie jest trenerem personalnym w klubie fitness Konami a jego zainteresowania to crossfit i karnet do japońskiego Bizariusza. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Zakładam, że podobnie będzie z remakie'm MGS, tam developer chyba jeszcze bardziej nieogarnięty, a w MGS gameplay musi stać twardo, inaczej to będzie 0/10. 6 godzin temu, Pupcio napisał: Ciekawe jak tam mgs3 sie będzie sprawował O MGSa to raczej nie ma się co bać, bo zaprezentowany gameplay to było tak naprawdę 1:1 z oryginałem - te same animacje, ujęcia kamery, dźwięki, tyle że w super ostrym 4K i z nowymi teksturkami, gęstszą roślinnością i tyle - póki co to wyglądało na kosmetykę, więc jeśli tak samo będzie z cut-scenkami to po prostu dostaniemy MGS3 po raz kolejny. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Chyba nowa scena z gry, nie z trailera. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Tragicznie są zrobieni ci przeciwnicy... o chuj tu chodzi. Ta pielęgniarka. 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Serio ? Mi się póki co wszystkie maszkary podobają i zajebiste właśnie są Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Właśnie spoczko pielęgniarka, bubblehead nurse jak się patrzy. Pokazali już PH? Wygląda jak oryginał czy filmowy? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) No pokazali w tym pierwszym teaserze, na szczęście ma odpowiedni kształt łba, nie filmowy Jakby za maszkary odpowiada Masahiro. Dużo rzeczy, jak bandaże na manekinach, albo to, że jedna strona piramidy wygląda jak płótno to pomysły, które ostatecznie nie trafiły do oryginału z 2001 roku. Edytowane 1 lutego przez Szermac Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Ja mimo wszystko wierzę, że będzie dobrze. Miejscówki, potworki, muzyka - to wszystko będzie robić dobry klimat. Tej gry nie powinno się promować takim strzeleckim montażem, bo nie o to w niej głównie chodzi. Ktoś gdzieś się potężnie yebnął z tym zwiastunem. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 49 minut temu, PiotrekP napisał: Oni to wycenili na ponad 3 bomby? Panie, do bramy i się nie znamy: 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego 9 godzin temu, Szermac napisał: Wydaje mi się, że takie rzeczy jak np. dźwięki to można łatwo poprawić, zresztą w tej grze warstwa audio jest ważniejsza niż warstwa graficzna. To co pokazali pod tym względem w trailerze jest nie do przyjęcia. Wygląda jak wyciągniete z generatora narzędzi do UE5. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Teraz, Szermac napisał: to rozumiem smaczki z KrK Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego (edytowane) Edytowane 2 lutego przez Szermac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi