Szermac 2 714 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Tak se obejrzałem trailerek tego Townfalla jeszcze raz. Ale robiii, ten głos w radio i te enigmatyczne scenki. Nie wiem czemu mam wrażenie, że akcja gry będzie się działa na statku (za pewnie przez morze i fale, ale reszta też jakiś taki vibe daje, nie wiem). Może na tym co zaginął na jeziorze Toluca Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja 4 minutes ago, Bzduras said: Tzn. tam tylko włączasz exe, pokazujesz gdzie jest gra i czekasz, aż paseczek dojdzie do końca, nic więcej nie potrzeba. Na Steam Deczku również Tak tylko dostęp do wersji PC jest...mocno ograniczony. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Wystarczy znać Bzduriusza i napisać do niego wiadomość Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Jest gęstwina fest Podoba mi się to co widziałem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Odzyskałem nadzieję w ten projekt. Udźwiękowienie było pierwsza klasa, zniknęły QTE, walka nabrała dynamiki. Naprawdę trzymam kciuki, że dowiozą. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Plaskacza dostałem jak zobaczyłem Angele trochę, ale pasuje do straumatyzowanej potężnie nastolatki ostatecznie. No i te lokacje, muza i sam montaż trailerka, miodzio. Jakoś to strzelanie i ten moment z walką z dwoma pielęgniarkami, bez odruchów wymiotnych o dziwo Może zaraz jeszcze jakiś dłuższy nie zmontowany gameplay ? Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Ja już podziękuję na Konami, ale z rana będzie nadrabiane. Daty chyba jeszcze nie podali, nie? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ja już podziękuję na Konami, ale z rana będzie nadrabiane. Daty chyba jeszcze nie podali, nie? Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja 8 październik. W ogóle zajebiste to kadrowanie postaci w tej cutscence z Angelą Jebaniutcy wiedzą co robią. 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Co? Weź rozwiń, bo albo ja czegoś nie rozumiem albo znów wpadłeś w hype train na Marsa bez hamulców Co tam takiego w tym KADROWANIU się schowało? Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Mordy i animacje fatalne, ktoś dobrze napisał w komentarzach, life is strange characters in SH Kilkusekundowy zlepek gameplayu na 4mc przed premierą nic nie mówi i źle rokuje. Brakuje tutaj solidnego pokazu, chociaż klimacik pewnie dowiezie bo to potrafi BT. Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Pulchna trochę facjata tej Andżeli. Strach pomyśleć co z Edim zrobią Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Wyglądało tragicznie. Bloober w formie. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Co? Weź rozwiń, bo albo ja czegoś nie rozumiem albo znów wpadłeś w hype train na Marsa bez hamulców Co tam takiego w tym KADROWANIU się schowało? Nic szczególnego się nie schowało. Ale jest zajebiste. Mgła wszędzie, widać same mogiły, postaci widoczne prawie w całości. Takie surowe po prostu, zajebiście wygląda Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Wygląda lepiej, czy to gra, czy sam trailer, nie będę analizował. Klimat i VA na plus. Angela inaczej, ale naturalnie i autentycznie. Może momentami wizualnie zbyt Homecomingowo? Tak przez chwilkę poczułem. Gameplay to będzie na poziomie AitD, czyli max poprawnie. Miejmy nadzieję, że "wystarczy". Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Teraz, Szermac napisał(a): Nic szczególnego się nie schowało. Ale jest zajebiste. Mgła wszędzie, widać same mogiły, postaci widoczne prawie w całości. Takie surowe po prostu, zajebiście wygląda A, to pewnie źle Cię odczytałem - myślałem, że "wiedzą co robią" odnosi się do jakiegoś easter egga, którego nie złapałem. Cieszy mnie to, że trzymają się skryptu niemal co do słowa - oby te MAMY COŚ DO OPOWIEDZENIA bluberów zostało w ich mokrych snach, a pan chińczyk ukręci łeb wszelkim nowościom fabularnym spod pióra mistrzów horroru Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Zapraszam, tym razem im się udało puścić Live xD Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja O niech mnie chuj xD Chyba trzeba brać preorder dla MASKI PSA 2 Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja 330zl na Steamie, lol Jest 10 min trailer na Ps Store Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi