Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 5 minut temu, Nyu napisał(a): Nie chcę nikomu zepsuć gry, ale proszę pamiętać, że Bloober współpracuje z Sweet Baby Inc. Mam nadzieję, że jest to dla Was ok. Głosujemy portfelem! Ta Maria nie wygląda jak jebany kaszalot, więc w sumie nie spierdzielili tego o co się martwiłem. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Teraz, Szermac napisał(a): Eddy będzie murzynem xd Chociaż nie, bo jest psychopatą i mordercą to tak nie wypada przedstawić. To będzie deserek, na koniec, launch trailer Eddy reveal Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 6 minut temu, Nyu napisał(a): Nie chcę nikomu zepsuć gry, ale proszę pamiętać, że Bloober współpracuje z Sweet Baby Inc. Sugerujesz, że Japończycy z Konami przejmują się jakimiś lewackimi odklejeńcami i będą zmieniać jeden ze swoich najwiekszych hitów? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ta Maria nie wygląda jak jebany kaszalot, więc w sumie nie spierdzielili tego o co się martwiłem. Wygląda idealnie, pasuje na odklejoną osobę w dziwnym miasteczku. 10/10 Cytuj
Szermac 2 704 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Maria pasuje na Anime chorego łba Jamesa i idealnej Mary Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 4 minuty temu, Shen napisał(a): Sugerujesz, że Japończycy z Konami przejmują się jakimiś lewackimi odklejeńcami i będą zmieniać jeden ze swoich najwiekszych hitów? Mamy już grubom Angelę, poczekaj na czarnego Eddiego i notatkę, że James jest gejem, mówię Wam, głosujecie portfelem i nie kupujcie tej gry!!! Pozdro dla kumatych, kosa dla przeciwników Polski Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Pewnie mi się wydaje, ale takie trochę polskie te ryje wszyscy mają Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Niezla kusicelka ta Maria w wykonaniu bloobera. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 4 minuty temu, Szermac napisał(a): Maria pasuje na Anime chorego łba Jamesa i idealnej Mary Laura też ok, Eddy tylko został w sumie, na pewno jeszcze go dopracowują i ten bossfight legendarny xD. Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Nie grają ich Polacy, więc siła sugestii. Tak chyba wyglądają normalni ludzie po prostu. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 2 minuty temu, Josh napisał(a): Pewnie mi się wydaje, ale takie trochę polskie te ryje wszyscy mają Niby polskie ryjce, ale jednak nie Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja (edytowane) Ale do roli Eddiego mogliby akurat zatrudnić Karolaka. Jeszcze przyjemniej by się w niego ładowało ze strzelby. Edytowane 31 maja przez Josh 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 minutę temu, Josh napisał(a): Ale do roli Eddiego mogliby akurat zatrudnić Karolaka. Jeszcze przyjemniej by się w niego ładowało ze strzelby. xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Czy ja nie widzę niczego złego w wyglądzie Angeli? Normalna, średnio urodziwa nastolatka która jest Spoiler ofiarą przemocy seksualnej ze strony rodziny No kurwa mać. Jak miała wyglądać? 1 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wygląda idealnie, pasuje na odklejoną osobę w dziwnym miasteczku. 10/10 Po lewej nadal lepsza i te rysy twarzy. Ta po prawej też nie jest zła, ale przyzwyczajony do starego wyglądu ciężko mi się do niej narazie przekonać. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Czy ja nie widzę niczego złego w wyglądzie Angeli? Normalna, średnio urodziwa nastolatka która jest Pokaż ukrytą zawartość ofiarą przemocy seksualnej ze strony rodziny No kurwa mać. Jak miała wyglądać? Zdecydowanie Angela w wersji oryginalnej była zbyt hot, teraz to chyba lepiej dobrali, w każdym razie według mnie pasuje. Maria/Marie na podobnym poziomie, co w oryginalne. Cytuj
Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 2 minuty temu, Shen napisał(a): Prosze jednak ostroznie ze spoilerami Luzik, luzik. Szybciutko poprawiłem. Jednak GRUBY kontekst dla wydarzeń w grze. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Luzik, luzik. Szybciutko poprawiłem. Jednak GRUBY kontekst dla wydarzeń w grze. za pozno, przeczytalem Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 5 minut temu, Szermac napisał(a): Tu się schował Edek Murzyn jak nic xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Przepraszam, naprawdę. Przewinęło się to już na którejś stronie wcześniej i jakoś tak poszło z automatu. Po zapastowaniu od razu zmieniłem. Pierwsze podejście do SH2? Mocno zazdroszczę. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Chciałem ograć z 10 lat temu, kupiłem hd collection na ps3, w zakupach growych mi napisali, że chujowy remaster i niewarto i tak lezy na kupce Cytuj
Szermac 2 704 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Napisz do Pana Bzdurasa i se ograsz w najlepszej możliwej jakości. Wypadałoby przed rimejkiem Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 minutę temu, Shen napisał(a): Chciałem ograć z 10 lat temu, kupiłem hd collection na ps3, w zakupach growych mi napisali, że chujowy remaster i niewarto i tak lezy na kupce Teraz już poczekaj. Ograj remake, a potem ograj oryginał na PC. https://enhanced.townofsilenthill.com/SH2/ Teraz, Szermac napisał(a): Napisz do Pana Bzdurasa i se ograsz w najlepszej możliwej jakości. Wypadałoby przed rimejkiem Świeże doświadczenie też będzie spoko według mnie :). Ale co kto lubi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi