Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Nyu napisał(a):

Nie chcę nikomu zepsuć gry, ale proszę pamiętać, że Bloober współpracuje z Sweet Baby Inc. Mam nadzieję, że jest to dla Was ok. Głosujemy portfelem!

Ta Maria nie wygląda jak jebany kaszalot, więc w sumie nie spierdzielili tego o co się martwiłem.

Opublikowano
Teraz, Szermac napisał(a):

Eddy będzie murzynem xd

Chociaż nie, bo jest psychopatą i mordercą to tak nie wypada przedstawić.

To będzie deserek, na koniec, launch trailer Eddy reveal :fsg: :D

Opublikowano
6 minut temu, Nyu napisał(a):

Nie chcę nikomu zepsuć gry, ale proszę pamiętać, że Bloober współpracuje z Sweet Baby Inc.

Sugerujesz, że Japończycy z Konami przejmują się jakimiś lewackimi odklejeńcami i będą zmieniać jeden ze swoich najwiekszych hitów?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ta Maria nie wygląda jak jebany kaszalot, więc w sumie nie spierdzielili tego o co się martwiłem.

Wygląda idealnie, pasuje na odklejoną osobę w dziwnym miasteczku. 10/10 

old-vs-new-maria-model-thoughts-v0-vtdkx

Gość Nyu
Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał(a):

Sugerujesz, że Japończycy z Konami przejmują się jakimiś lewackimi odklejeńcami i będą zmieniać jeden ze swoich najwiekszych hitów?

Mamy już grubom Angelę, poczekaj na czarnego Eddiego i notatkę, że James jest gejem, mówię Wam, głosujecie portfelem i nie kupujcie tej gry!!!

Pozdro dla kumatych, kosa dla przeciwników Polski

Opublikowano
4 minuty temu, Szermac napisał(a):

image.png.6ed370ee1bb519eddc064ff9f41cbc7c.png

Maria pasuje na Anime chorego łba Jamesa i idealnej Mary 

Laura też ok, Eddy tylko został w sumie, na pewno jeszcze go dopracowują i ten bossfight legendarny xD. 

Gość Nyu
Opublikowano

Nie grają ich Polacy, więc siła sugestii. Tak chyba wyglądają normalni ludzie po prostu.

Opublikowano (edytowane)

Ale do roli Eddiego mogliby akurat zatrudnić Karolaka. Jeszcze przyjemniej by się w niego ładowało ze strzelby.

Edytowane przez Josh
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Wygląda idealnie, pasuje na odklejoną osobę w dziwnym miasteczku. 10/10 

old-vs-new-maria-model-thoughts-v0-vtdkx

Po lewej nadal lepsza i te rysy twarzy.

Ta po prawej też nie jest zła, ale przyzwyczajony do starego wyglądu ciężko mi się do niej narazie przekonać.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Czy ja nie widzę niczego złego w wyglądzie Angeli? Normalna, średnio urodziwa nastolatka która jest

Pokaż ukrytą zawartość

ofiarą przemocy seksualnej ze strony rodziny

No kurwa mać. Jak miała wyglądać?

Zdecydowanie Angela w wersji oryginalnej była zbyt hot, teraz to chyba lepiej dobrali, w każdym razie według mnie pasuje. 

Maria/Marie na podobnym poziomie, co w oryginalne. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Luzik, luzik. Szybciutko poprawiłem. Jednak GRUBY kontekst dla wydarzeń w grze.

za pozno, przeczytalem:gayos:

Opublikowano

Chciałem ograć z 10 lat temu, kupiłem hd collection na ps3, w zakupach growych mi napisali, że chujowy remaster i niewarto i tak lezy na kupce:dog:

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Chciałem ograć z 10 lat temu, kupiłem hd collection na ps3, w zakupach growych mi napisali, że chujowy remaster i niewarto i tak lezy na kupce:dog:

Teraz już poczekaj.

Ograj remake, a potem ograj oryginał na PC.

https://enhanced.townofsilenthill.com/SH2/

Teraz, Szermac napisał(a):

Napisz do Pana Bzdurasa i se ograsz w najlepszej możliwej jakości. Wypadałoby przed rimejkiem :) 

Świeże doświadczenie też będzie spoko według mnie :). Ale co kto lubi.