Szermac 2 705 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Znaczy no i tak i tak będzie spoko, ale jednak, kurde chyba bym chciał sprawdzić najpierw oryginał ciało boże xD Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Szermac po co. Angela z remake i jej ciało boże już na ciebie czeka hihi. Spoiler Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja (edytowane) 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał(a): Szermac po co. Angela z remake i jej ciało boże już na ciebie czeka hihi. Pokaż ukrytą zawartość a mogli zrobić taką Spoiler Edytowane 31 maja przez KrYcHu_89 Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 13 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Szermac po co. Angela z remake i jej ciało boże już na ciebie czeka hihi. Pokaż ukrytą zawartość Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano 31 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 maja Czytając forum w ostatnich tygodniach mam wrażenie, że graczy zadowoliłby jedynie taki design Angeli: 3 5 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Czytając forum w ostatnich tygodniach mam wrażenie, że graczy zadowoliłby jedynie taki design Angeli: Na PC sobie podmienią i będzie gitarka . Cytuj
Paolo de Vesir 9 091 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Nic tak nie poprawia wrażeń z gry jak seksowny wygląd Spoiler ofiary molestowania seksualnego. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Nic tak nie poprawia wrażeń z gry jak seksowny wygląd Pokaż ukrytą zawartość ofiary molestowania seksualnego. Polecam film Reniferek xD. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nic tak nie poprawia wrażeń z gry jak seksowny wygląd Pokaż ukrytą zawartość ofiary molestowania seksualnego. Coz, zeby byl skutek, musi byc przyczyna 1 Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 2 godziny temu, Figaro napisał(a): K-k-kkkobieta odpowiedzialna za combat? Może stary ja napierdalal w domu i ma doświadczenie. 6 Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 minutę temu, Mejm napisał(a): Coz, zeby byl skutek, musi byc przyczyna Przecież Abstract Daddy jest w grze, więc o co chodzi? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Teraz, Nyu napisał(a): Przecież Abstract Daddy jest w grze, więc o co chodzi? Wyładniał trochę nawet Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Kurcze, powiem Wam kochani, że zagrałbym se w to już. Cytuj
Pix 910 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Swoją drogą jestem ciekawy, czy mocno wydłużą czas gry. Oryginał to jest maks 8 godzin, dzisiaj nie do pomyślenia przy dużej grze AAA. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Teraz, Pix napisał(a): Swoją drogą jestem ciekawy, czy mocno wydłużą czas gry. Oryginał to jest maks 8 godzin, dzisiaj nie do pomyślenia przy dużej grze AAA. Oj tam było trochę zawartości, tak bliżej 8-12 h pierwsze przejście w zależności od tego, ile się biegało + kilka zakończeń i był jeszcze ten grywalny prolog dodatkowo w Director's Cut. Ciężko powiedzieć co rozwinęli, na pewno sporo zmian w scenach, a co do miasteczka nie ma na razie szczegółów. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 6 minut temu, Pix napisał(a): Swoją drogą jestem ciekawy, czy mocno wydłużą czas gry. Oryginał to jest maks 8 godzin, dzisiaj nie do pomyślenia przy dużej grze AAA. A RE2 Remake ile jedno przejście? To normalna długość klasycznych survival horrorów. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 minutę temu, Szermac napisał(a): gold no to trochę będzie eksploracji Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Nie wiem czasem, czy nie scalili 1 i 2 piętra w jedno w rimejku. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Teraz, Szermac napisał(a): Nie wiem czasem, czy nie scalili 1 i 2 piętra w jedno w rimejku. ciekawe ciekawe, zobaczymy ale grubo pozmieniali Cytuj
Pix 910 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 11 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): A RE2 Remake ile jedno przejście? To normalna długość klasycznych survival horrorów. Ja tam wolę nawet intensywne 8-10 godzin niż sztucznie wydłużone 20, ale znając dzisiejsze podejście ludzi, to jestem ciekawy, czy rimejk nie dostanie trochę po dupie. W sensie, że "zapłaciłem 3 bomby, a tu po 2 wieczorach napisy końcowe?" Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Wywalili te sale C1, C2 itp:. a dali S1, S2, S3, gdzie zostawiamy Marie na 2 piętrze na przykład w oryginale. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Angela, piękna postać z głębią w oczach i charakterem <3 W oryginale jakaś taka nijaka była 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi