Czoperrr 5 074 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 12h będzie okej. Oryginał kończę obecnie w półtorej godziny więc potrzebuję już nowego, dłuższego doświadczenia. Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 27 minut temu, Szermac napisał(a): Nie wiem czasem, czy nie scalili 1 i 2 piętra w jedno w rimejku. Jest winda/schody więc wątpię. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 7 minut temu, Czoperrr napisał(a): 12h będzie okej. Oryginał kończę obecnie w półtorej godziny więc potrzebuję już nowego, dłuższego doświadczenia. Wygląda, że w Remake'u pamięciówka nie wystarczy, ciekawe, czy w samym miasteczku też taki mocny redesign, jak tego szpitala. Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja No bo jeszcze było 3 piętro i dach i piwnica. No, ale ta mapka z rimejku napakowana Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 25 minut temu, Pix napisał(a): Ja tam wolę nawet intensywne 8-10 godzin niż sztucznie wydłużone 20, ale znając dzisiejsze podejście ludzi, to jestem ciekawy, czy rimejk nie dostanie trochę po dupie. W sensie, że "zapłaciłem 3 bomby, a tu po 2 wieczorach napisy końcowe?" Jak w ogóle skończą w całości to już będzie sukces dla wyników. W porównaniu do wspomnianego Residenta ma też inny atut - wiele zakończeń. Także jest powód by wracać do gierki. U capcom replayability bardziej skręcony był pod speedrunnerów. Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Dobrze to wygląda, już teraz wiadomo, że to będzie życiówka blubera. Jedyny problem mam taki, że fabuła drugi raz już nie zniszczy, z niejasnej, okultystycznej jedynki, można by było więcej wyciągnąć, tutaj grzebanie przy skrypcie może jedynie zaszkodzić. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 17 minut temu, SlimShady napisał(a): to będzie życiówka blubera Nie no, blaber byl jaki byl, ale gust mial bardziej wysublimowany. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 5 minut temu, Szermac napisał(a): Nitka jest w trakcie, polecom byle do 6 października Cytuj
Pauli87 47 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Dodatki typu maska psa, czy torba na głowę ... dla kogo oni robią te dodatki? Na pokazie konami zabrakło automatów pachinko . Marketing leży. Co do pokazu samej gry, ogólnie na plus, ale jednak te twarze słabo wyglądają. Mam nadzieję że feedback do blooberow dojdzie i naprawią ten aspekt. Mają jeszcze na to czas. Z tego co pamiętam w Mass Effect 3 poprawili twarze bohaterów. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Jakaś ta kopia ytbowa słaba jest, niewyraźna. Poza tym pięknie to wygląda. Niektore ujecia pozmienianie ale z wydzwiekiem na duzy plus moim zdaniem. Robi robotke taka cut scenka. Dreszczyk jest na pleckach. A dalej te detale w lokacjach. No przy tej oprawie nie raz sie zgubie w terenie. Myślę ze wątpliwości można rozwiać w pis.du Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 godzinę temu, Pauli87 napisał(a): Dodatki typu maska psa, czy torba na głowę ... dla kogo oni robią te dodatki? Na pokazie konami zabrakło automatów pachinko . Marketing leży. Co do pokazu samej gry, ogólnie na plus, ale jednak te twarze słabo wyglądają. Mam nadzieję że feedback do blooberow dojdzie i naprawią ten aspekt. Mają jeszcze na to czas. Z tego co pamiętam w Mass Effect 3 poprawili twarze bohaterów. Dodatki to mocne cringe, natomiast karton i pies to ważny element lore gry i Konami . Marketingowo i tak jest nieźle, film/gra, Sony, twitter, kilka kanałów na Yt, jak na Konami top, zobaczymy, jak machina ruszy przed premierą, pewnie spoty reklamowe na poziomie Stellar Blade. Twarze? W Andromedzie chyba to było? Nie tyle twarze, co animacje twarzy, nie pomogło to jednak w odbiorze tamtego tytułu. Twarze są z mockupów realnych aktorów, nie liczyłbym na ich zmianę, ewentualnie kilka drobnych detali. Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja W ogóle ten trailer z Angelą też jest nieźle napakowany motywami i nowościami Kompletnie mi te rzeczy umknęły, jak zaraz później wjechał ten 13 minutowy gameplay. A jakby coś to w UK wersja ze steelbookiem. https://www.game.co.uk/en/silent-hill-2-2929251?utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=silent_hill_2 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Wiadomo, czy ten dodatek z wersji GOTY z OG wersji też będzie zawarty? Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Cisza w eterze na ten temat. Nie zdziwi mnie jak pójdą w ślady Atlusa i zrobią z niego DLC po premierze. W sumie niewielka strata, bo za wiele to tam się w nim nie działo. Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Obejrzałem sobie wkoncu cały gameplay. Wygląda to naprawdę spoko (biorąc pod uwagę kto to robi :). Ogarnęli machanie deską i szczelanie, więc teraz oby fabularnie wątki wybrzmiało jak należy i będzie git Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja (edytowane) 6 godzin temu, Pix napisał(a): Swoją drogą jestem ciekawy, czy mocno wydłużą czas gry. Oryginał to jest maks 8 godzin, dzisiaj nie do pomyślenia przy dużej grze AAA. Jak to, przecież RE3R zajmuje 5 godzin A co do Angeli to raczej problem nie polega na tym, że jest nieatrakcyjna, bo taka już była w oryginale. Ona po prostu wygląda śmiesznie, może nawet karykaturalnie, taki trochę pulpecik z Fall Guys. I ma zaburzone proporcje, bo jest szczupła, ale z twarzy przypomina chomika. Nie pomaga to, że nawet model tej postaci oraz mimika prezentują się bardzo biednie w porównaniu do Jamesa czy Laury, różnica tak ze dwóch generacji. Edytowane 31 maja przez Josh Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 38 minut temu, Bzduras napisał(a): Cisza w eterze na ten temat. Nie zdziwi mnie jak pójdą w ślady Atlusa i zrobią z niego DLC po premierze. W sumie niewielka strata, bo za wiele to tam się w nim nie działo. Spoiler Dla mnie podstawowym wrażeniem było w nim to, że Maria to nie wymysl psychiki Jamesa, tylko zmaterializowana przez głowę Jamesa i miasto istota, która nie wie co się dzieje. Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Tak, dobrze mówisz. Jednak jak nie ograsz dodatku to nie zmieni to jakoś ogromnie postrzegania podstawki i to właśnie miałem na myśli. To był po prostu dodatkowy epizodzik, którego pominięcie nie wiązało się z niczym szczególnie istotnym, więc albo skipną go w ogóle albo wpadnie jako DLC. Widzę zresztą, że dyskurs wokół gry kompletnie pomija Born From A Wish i twierdzę, że nie bez powodu. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Pierwsza wersja ze stellbokiem z Game.co.uk. Może u Nas też coś ktoś wrzuci? 1 Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 15 minut temu, Bzduras napisał(a): Tak, dobrze mówisz. Jednak jak nie ograsz dodatku to nie zmieni to jakoś ogromnie postrzegania podstawki i to właśnie miałem na myśli. To był po prostu dodatkowy epizodzik, którego pominięcie nie wiązało się z niczym szczególnie istotnym, więc albo skipną go w ogóle albo wpadnie jako DLC. Widzę zresztą, że dyskurs wokół gry kompletnie pomija Born From A Wish i twierdzę, że nie bez powodu. Wiadomiks, wzorem Capcomu robią: - Remake w TPP, ikonkami X do interakcji i, generalnie, wszystko zrzynają - głupie skiny w wersji deluxe - dlc (Born from the wish/separate ways) sprzedadzą ponownie Cóż, rimejki to nie remastery, które utarło się, że są takimi na maksa dopasowanymi wersjami. Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Obczajcie sobie odbicie w szybie auta jak James podchodzi aby ją rozbić i wziąć potke Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 31 maja Autor Opublikowano 31 maja ta Angela to niezły LOL, wygląda jak postać z Sims 3. Lokacje wyglądają ładnie, ale sam gameplay wygląda źle, nie podoba mi się. Oryginał dalej będzie supreme. Cytuj
krzysiek923 1 627 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja https://www.fanatical.com/pl/game/silent-hill-2?aff_track=CJ&CJEVENT=b11840db1f8111ef835580a70a18ba72&cj_pid=7770860&cj_aid=13212017 promka dla kolegów pececiarzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi