Mejm 15 296 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Ale pasztetowe ryje. Kazdy jeden. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Ten Eddy wyszedl im na serio jak jakis skur.wiel. Ciesze sie z tego jak to wyglada. Walka z piramidoglowym tez na plus, wieksza arena, wszystko lata do okola. Jest mega dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Bardzo dobry trailer, jak wchodzi gitara, to ciareczki do końca. Jedna z gier życia w świetnej oprawie już za kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Teraz, YETI napisał(a): już za kilka miesięcy. Nawet za półtora miesiąca xD Tu jak by ktoś chciał 30 minut gameplayu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Były pewne wątpliwości, ale jednak będzie grane day one. Widać, że Bloober podchodzi z dużym szacunkiem do oryginału. Niektórzy się bali, że nie pokazywali Eddiego, bo będzie murzyn, a tu jednak wyszedł im zajebiście ten psychol. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Na szczęście, w porę się zorientowali, że to nie Tekken 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Obejrzałem ten materiał IGN i jeżeli ktoś twierdzi, że graficznie jest średnio, to chyba trolluje. Zapowiada się jedna z ładniejszych gier na PS5. Cudnie to wygląda, zwłaszcza lokacje na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Czy mi się wydaje czy to chodzi w 30 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Teraz, Rtooj napisał(a): Czy mi się wydaje czy to chodzi w 30 fps W którymś preview było wspomniane że są dwa tryby, 30 i 60. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 23 minuty temu, Szermac napisał(a): Nawet za półtora miesiąca xD Tu jak by ktoś chciał 30 minut gameplayu Obejrzałem pierwsze 10 minut, za oknem słonecznie i ciepło, a klimat z tej gierki można kroić nożem, w październikowe wieczory będzie cudownie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Elegancko, Bloober przekonuje do siebie niedowiarków. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Ogólnie spoko, tylko te rwane animacje walki wręcz i uników to jest dramat. I tak jak już było wspomniane, ten monolog Marii nie tak dobrze zagrany jak w OG, za szybko babka czyta jakby ktoś ją gonił, gdzieś się zatracił ten surrealistyczny klimat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia No Marii głos nie ten i trochę grażynowaty look, ale poza tym trailer w pyteczkę jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Gamespot zachwycony grą Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Wygląda dobrze, ale poczekam na opinie tych co zagrają D1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Masa opinii ludzi, którzy grali kilka godzin, to głównie nie dowierzania jak dobre to jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Fajny ten story trailer. Miło że nawiązuje do zwiastuna z 2001. Podzielam opinie że monolog Marii nie ma tej zajebistości co w oryginale. Poza tym czekam, bo z każdym kolejnym materiałem hype rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 3 godziny temu, Szermac napisał(a): Masa opinii ludzi, którzy grali kilka godzin, to głównie nie dowierzania jak dobre to jest Trochę przejrzałem i najmniej pozytywne preview to z polskich portali xD. 5 godzin temu, łom napisał(a): W którymś preview było wspomniane że są dwa tryby, 30 i 60. Potwierdzone przez kilka źródeł, tak jak info, że rozdziałka będzie dynamiczna w 60 fps, pewnie pomiedzy 900-1440p w zależności od sceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Ciekawe: Quick Silent Hill 2 remake facts: - Will contain reworked versions of all the original endings, along with additional completely new endings for NG+ runs. - The game includes a classic graphics mode. - Robust accessibility settings for many of the game's features, including a customizable High Contrast filter. I didn't like the red haze on the screen that grows as you take damage, but you can turn this off in the settings mentioned above. - I saw a quick animation of James taking out his map and making a mark on it after bumping into a door during gameplay. You can break the windows of storefronts and cars while walking around town, which is surprisingly satisfying and can lead to finding items. - Running away from monsters is still a perfectly viable option, especially when you are low on ammo and health. - The chainsaw returns! - There Was Worry Here. It's Gone Now 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia I gitara Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Pierwsze przejście gry ma zająć średnio 18-20 godzin, czyli dwa razy dłużej niż oryginał. Musieli dość mocno rozbudować większość lokacji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Jeśli będzie też tyle zakończeń co w oryginale, to chyba się skuszę na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Wjeżdża Deluxik z Early Accesem, nie ma innej opcji Będzie dużo zmian. Tak jak wspominałem kiedyś, zegarek w Woodside nie miał wskazówek na trailerze. Wygląda na to, że w rimejku trzeba je znaleźć zanim go przesuniemy i jedną z nich znajdziemy w kiblu, gdzie w oryginale był kod do sejfu z ammo. I w sumie zajebiście Eksploracja po tak wyglądających miejscówkach i to jeszcze pozmienianych to będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Ja polecam w to grać bez internetu jak za dobrych czasów, więcej funu w rozwiązywaniu zagadek jak to bylo w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 58 minut temu, Szermac napisał(a): Wjeżdża Deluxik z Early Accesem, nie ma innej opcji Będzie dużo zmian. Tak jak wspominałem kiedyś, zegarek w Woodside nie miał wskazówek na trailerze. Wygląda na to, że w rimejku trzeba je znaleźć zanim go przesuniemy i jedną z nich znajdziemy w kiblu, gdzie w oryginale był kod do sejfu z ammo. I w sumie zajebiście Eksploracja po tak wyglądających miejscówkach i to jeszcze pozmienianych to będzie Też będe w EA 6 październik, to będzie pamiętna noc . A 11 Project ReFantazio jeszcze, więc grafik napięty. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi