Shen 9 623 Opublikowano 27 września Udostępnij Opublikowano 27 września 41 minut temu, Szermac napisał(a): Za jedynke niech sie wezma 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 28 września Udostępnij Opublikowano 28 września Spoiler zazdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 28 września Udostępnij Opublikowano 28 września 40%, 8 godzin, najs Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 28 września Udostępnij Opublikowano 28 września Mają rozmach 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 29 września Udostępnij Opublikowano 29 września Dwóch najwspanialszych Btw. Daje se bana na twittera bo już oczywiście nadziałem się na jakiegoś frajera z pełniakiem i screenshotem, psującym mi jedną niespodzianke z rimejku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Pewnie większość forumowiczów kojarzy tego chłopa przebranego za babe co robi fajne filmiki z gier ale tutaj niezłą odklejke zajebała xD To ta sama osoba która spuszcza się nad każdym rimejkiem residenta a z 2 tygodnie temu jarała się dead risingiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 481 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września (edytowane) Spieszę z rozwiązaniem zagadki: Capcom płaci mu za spuszczanie się nad RE oraz nad każdą inną grą przez nich wydaną. Najbardziej było to chyba widoczne po premierze drugiej Dogmy, gdzie ludzie po prostu zniszczyli typa w komentarzach pod "recenzją", w której były same "ohy" i "ahy" i absolutnie zero jakiejś konstruktywnej krytyki ani nawet zająknięcia się o mikrotransakcjach. Edytowane 30 września przez Josh Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Czemu 'mu', a nie jej ? To przecież dziewoja jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 162 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Teraz, Szermac napisał(a): Czemu 'mu', a nie jej ? To przecież dziewoja jest Tranzystorowa dziewoja podobno Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Aaa chyba, że xD BTW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 481 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Czemu 'mu', a nie jej ? To przecież dziewoja jest Też tak myślałem i swego czasu nawet trochę mnie kręciła. A później zabrnąłem na kraniec internetu i zobaczyłem filmik jak "ona" trzeba sobie kapucyna do kamerki. Swojego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września 1 minutę temu, Josh napisał(a): Też tak myślałem i swego czasu nawet trochę mnie kręciła. A później zabrnąłem na kraniec internetu i zobaczyłem filmik jak "ona" trzeba sobie kapucyna do kamerki. Swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Jakieś metacritici przewidujemy? Według mnie 99, bo nie ma ideałów. Cytat a Bloober's Team Opus Magnus from the city of Cracow Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września 38 minut temu, Pupcio napisał(a): Pewnie większość forumowiczów kojarzy tego chłopa przebranego za babe co robi fajne filmiki z gier ale tutaj niezłą odklejke zajebała xD To ta sama osoba która spuszcza się nad każdym rimejkiem residenta a z 2 tygodnie temu jarała się dead risingiem A jeszcze kilka dni temu jarango remasterem Soul Reaverów, super excited i polecę każdemu znajomemu Współpraca z Capcomem cieplutka, kodziki do recek wpadają szybciej, streamki dla Capcomu się prowadzi, chyba nawet w tym devilu komórkowym gównie jebanym głos pod Trish podkładała, po chuj się narażać? "Męczo mnie rimejki, mówię wam" i z bani, można ssać z chińskiego cyca dalej Na odmulenie po tym odpięciu wrotek i puszczeniu poręczy rzeczywistości przez jutuberkię - próbeczki OST z oficjalnego kanału Konami: Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jakieś metacritici przewidujemy? 87-92 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Teraz, Szermac napisał(a): 87-92 No ja tak na serio 81, jakby tyle ta gra dostała to byłoby zajebiście, na pewno w przypadku Bloobera nie ma mowy o zawyżaniu ocen z perspektywy hypowania siły studia i ich poprzednich projektów, trzeba trzymać kciuki, by gra, prócz tego, że będzie dobrym remakiem osiągnęła też jakikolwiek sukces, bo każdy z Nas chce nowe Silenty . Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września A kiedy recki wjeżdżają ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września 4 października embargo zjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Fajny ten Theme of Laura II <3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Fajnie jakby można było odpalić OST z Deluxe jeszcze wcześniej jak 6 październik, ale pewnie marne szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 753 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Wiadomo, jaka dokładnie godzina launchu w deluxe na Steamie? Ojebalem galę Konami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Pewnie 17, na razie jeszcze nikt się nie rozpruł o której startują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 753 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września 17:00 w niedzielę...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Na plejce można startować 6 października o północy, preload 4 października o północy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 30 września Udostępnij Opublikowano 30 września Myślę, że 85 na meta powinno dobić. Dostanie im się za słaby system walki, jakieś może problemy z grafą i od psychofanów, że Silent Hill to świętość, nie wolno ruszać, tylko oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi