Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Spieszę z rozwiązaniem zagadki: Capcom płaci mu za spuszczanie się nad RE oraz nad każdą inną grą przez nich wydaną. Najbardziej było to chyba widoczne po premierze drugiej Dogmy, gdzie ludzie po prostu zniszczyli typa w komentarzach pod "recenzją", w której były same "ohy" i "ahy" i absolutnie zero jakiejś konstruktywnej krytyki ani nawet zająknięcia się o mikrotransakcjach. 

Edytowane przez Josh
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

Czemu 'mu', a nie jej ? To przecież dziewoja jest  

Też tak myślałem i swego czasu nawet trochę mnie kręciła. A później zabrnąłem na kraniec internetu i zobaczyłem filmik jak "ona" trzeba sobie kapucyna do kamerki. Swojego. 

spacer.png

• This 1
38 minut temu, Pupcio napisał(a):

Pewnie większość forumowiczów kojarzy tego chłopa przebranego za babe co robi fajne filmiki z gier ale tutaj niezłą odklejke zajebała xD

To ta sama osoba która spuszcza się nad każdym rimejkiem residenta a z 2 tygodnie temu jarała się dead risingiem :reggie:

A jeszcze kilka dni temu jarango remasterem Soul Reaverów, super excited i polecę każdemu znajomemu :dog: Współpraca z Capcomem cieplutka, kodziki do recek wpadają szybciej, streamki dla Capcomu się prowadzi, chyba nawet w tym devilu komórkowym gównie jebanym głos pod Trish podkładała, po chuj się narażać? "Męczo mnie rimejki, mówię wam" i z bani, można ssać z chińskiego cyca dalej :ragus:

Na odmulenie po tym odpięciu wrotek i puszczeniu poręczy rzeczywistości przez jutuberkię - próbeczki OST z oficjalnego kanału Konami:

Teraz, Szermac napisał(a):

87-92

No ja tak na serio 81, jakby tyle ta gra dostała to byłoby zajebiście, na pewno w przypadku Bloobera nie ma mowy o zawyżaniu ocen z perspektywy hypowania siły studia i ich poprzednich projektów, trzeba trzymać kciuki, by gra, prócz tego, że będzie dobrym remakiem osiągnęła też jakikolwiek sukces, bo każdy z Nas chce nowe Silenty :)