Opublikowano 30 września 202430 wrz 18 minut temu, Nyu napisał(a): 17:00 w niedzielę...? Nic nie wiemy o Steam, myślę, że wpadnie jednak w granicach 00:00 UTC early access .
Opublikowano 30 września 202430 wrz 12 minut temu, Pix napisał(a): Myślę, że 85 na meta powinno dobić. Dostanie im się za słaby system walki, jakieś może problemy z grafą i od psychofanów, że Silent Hill to świętość, nie wolno ruszać, tylko oryginał. Kwestia jaki recenzent. Jak się napali, że TO NIE REZIDENT MAO SZCZELANIA. Albo jakiś purysta. Od obu oberwie. Dla mnie - czy jest klimat i czy ze szczelaniem nei przesadzą.
Opublikowano 30 września 202430 wrz Pamiętajcie też że SH trzeba ogrywać w odpowiednich warunkach czyli w nocy i najlepiej na słuchawkach. Ciekawe ilu łosiów będzie grać w dzień.
Opublikowano 30 września 202430 wrz 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Pamiętajcie też że SH trzeba ogrywać w odpowiednich warunkach czyli w nocy i najlepiej na słuchawkach. Ciekawe ilu łosiów będzie grać w dzień. Facts, jednakże niektórzy mają zagrajmerski strych, albo piwnicę (musi być niewykończona).
Opublikowano 30 września 202430 wrz 2 minutes ago, KrYcHu_89 said: Facts, jednakże niektórzy mają zagrajmerski strych, albo piwnicę (musi być niewykończona). Najlepiej bez okien
Opublikowano 30 września 202430 wrz 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jakieś metacritici przewidujemy? Według mnie 99, bo nie ma ideałów. 70-79
Opublikowano 30 września 202430 wrz 2 minuty temu, SlimShady napisał(a): Będzie trzeba rozpylić sztuczną mgłę. Żeby odblokować full immersion mode trzeba jeszcze pianino
Opublikowano 30 września 202430 wrz Cholercia, miałem czekaćdo 8/10 na pierwsze opinie beta testerów deluxiarzy, ale chyba zaraz pójdzie jednak zamówienie w ciemno na pudełeczko.
Opublikowano 30 września 202430 wrz Ja już czekam do 8 i będzie granko. Niestety udało mi się ogarnąć tylko 2 dni urlopu, ale pewnie styknie na jedno przejście. Generalnie jakby mi ktoś rok temu powiedział, że będę brał w ciemno grę Bubu-Teamu, to był mu powiedział, że jest jebnięty.
Opublikowano 30 września 202430 wrz 2 minuty temu, Josh napisał(a): Ja już czekam do 8 i będzie granko. Niestety udało mi się ogarnąć tylko 2 dni urlopu, ale pewnie styknie na jedno przejście. Generalnie jakby mi ktoś rok temu powiedział, że będę brał w ciemno grę Bubu-Teamu, to był mu powiedział, że jest jebnięty. Bo nie bierzesz w ciemno.
Opublikowano 30 września 202430 wrz Ale nie w ciemno, jakieś materiały i opinie oglądałeś więc co najwyżej półmroczno, ewentualnie mgliście. A macie kurtkę do grania w horrory, czy będziecie grali jak jakieś lamusy bez? Edytowane 30 września 202430 wrz przez mugen
Opublikowano 30 września 202430 wrz 3 minuty temu, mugen napisał(a): Ale nie w ciemno, jakieś materiały i opinie oglądałeś więc co najwyżej półmroczno, ewentualnie mgliście. Doceniam zabawną grę słów, ale dalej będę się upierał, że kupowanie gry przed premierą to zawsze branie jej w ciemno, niezależnie od tego ile materiałów obejrzysz. Cyberpunk też wyglądał super na trailerach.
Opublikowano 30 września 202430 wrz 16 minutes ago, mugen said: Ale nie w ciemno, jakieś materiały i opinie oglądałeś więc co najwyżej półmroczno, ewentualnie mgliście. A macie kurtkę do grania w horrory, czy będziecie grali jak jakieś lamusy bez? Tak, ja gram w takiej:
Opublikowano 30 września 202430 wrz 12 minut temu, Josh napisał(a): Doceniam zabawną grę słów, ale dalej będę się upierał, że kupowanie gry przed premierą to zawsze branie jej w ciemno, niezależnie od tego ile materiałów obejrzysz. Cyberpunk też wyglądał super na trailerach. Cyberpunk? Wziąłem w ciemno na premierę, grało mi się super, choć na początku kraszował co pół godziny, ale dzięki mocy SSD i częstym autosejwom szybko wracało się do zabawy. Podziwiam za to tych co naoglądali się trailerów z PC i kupili na PS4amator.
Opublikowano 30 września 202430 wrz Kupowanie gier zawsze jest w ciemno. Kupiłem Zeldę BOTW i mi się podobała, 120h, kupiłem TOTK i mi się nie podoba, 3 podejścia łącznie 30h czy coś i yebac. Kupiłem AitD 2024, a gdybym czekał na opinie, to może bym nie kupił. A siadło jak cholera. Kupuje się w ciemno i można ewentualnie odsiac totalne wtopy (Cyberpunk na premierę), ale przede wszystkim trzeba oceniać po dostępnych materiałach (i wnioskach z recenzji czy previewsow), czy to gra dla nas. Bo jak dla nas, to siódemka może być dziewiątka, a jak nie dla nas, to dyszka szóstką. Myślę, że tutaj możemy być dość pewni, że gierka będzie dobra, bo sporo materiałów z niej wyszło, szacunek do oryginału wylewa się z ekranu, previewsy są mocne, wszystko bangla, nie ma Red flagow. Może po prostu kogoś zawieść gra całościowo, ale tego się nie dowie z metacritic 75 czy 88.
Opublikowano 30 września 202430 wrz MGS2, DMC2, Callisto Protocol, Forespoken, Resident Evil 6, Aliens Colonial Marines, No man's Sky, The Day Before- tak na szybko giereczki, które zapowiadały się świetnie przed premierą i które można by "brać w ciemno" sugerując się materiałami, a które po premierze okazały się średniakami, niewypałami albo po prostu jedną wielką ściemą daleką od tego co nam obiecywano. ZAWSZE można się naciąć.
Opublikowano 30 września 202430 wrz 1 minute ago, Josh said: MGS2, DMC2, Callisto Protocol, Forespoken, Resident Evil 6, Aliens Colonial Marines, No man's Sky, The Day Before- tak na szybko giereczki, które zapowiadały się świetnie przed premierą i które można by "brać w ciemno" sugerując się materiałami, a które po premierze okazały się średniakami, niewypałami albo po prostu jedną wielką ściemą daleką od tego co nam obiecywano. ZAWSZE można się naciąć. Lol stawiać MGS2 obok tych innych tytułów
Opublikowano 30 września 202430 wrz 2 minuty temu, Josh napisał(a): Resident Evil 6 No ja akurat lubię, reszta - pełna zgoda
Opublikowano 30 września 202430 wrz Też lubię i wracam od czasu do czasu do tej gry, ale do szuflady z napisem "ściema" pasuje dobrze, bo na trailerach wyglądało to znacznie lepiej i nic nie zapowiadało aż takich baboli. Cytat Lol stawiać MGS2 obok tych innych tytułów Leciutko. Granie tym blond-ćwokiem zamiast Snejkiem, totalne kretynizmy z grubasem jeżdżącym na rolkach i podkładającym bomby włącznie czy przegięta ilość pierdololo przez codec. A trailery były takie piękne i do kościoła chodziły i dzień dobry codziennie mówiły sąsiadom...
Opublikowano 30 września 202430 wrz Nie śledzę wątku. Dlaczego wypuszczają 2 a nie jedynkę? Jedynki nigdy nie ukończyłem- szkoła, jakaś ćma? Tyle pamiętam. Dwójkę kupię i ogram, ale co z częścią pierwszą?