KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 18 minut temu, Nyu napisał(a): 17:00 w niedzielę...? Nic nie wiemy o Steam, myślę, że wpadnie jednak w granicach 00:00 UTC early access . Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Poczekam aż będzie kluczyk na steam za 120 zł. Cytuj
Basior 1 078 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 12 minut temu, Pix napisał(a): Myślę, że 85 na meta powinno dobić. Dostanie im się za słaby system walki, jakieś może problemy z grafą i od psychofanów, że Silent Hill to świętość, nie wolno ruszać, tylko oryginał. Kwestia jaki recenzent. Jak się napali, że TO NIE REZIDENT MAO SZCZELANIA. Albo jakiś purysta. Od obu oberwie. Dla mnie - czy jest klimat i czy ze szczelaniem nei przesadzą. Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Pamiętajcie też że SH trzeba ogrywać w odpowiednich warunkach czyli w nocy i najlepiej na słuchawkach. Ciekawe ilu łosiów będzie grać w dzień. Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Pamiętajcie też że SH trzeba ogrywać w odpowiednich warunkach czyli w nocy i najlepiej na słuchawkach. Ciekawe ilu łosiów będzie grać w dzień. Facts, jednakże niektórzy mają zagrajmerski strych, albo piwnicę (musi być niewykończona). Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 2 minutes ago, KrYcHu_89 said: Facts, jednakże niektórzy mają zagrajmerski strych, albo piwnicę (musi być niewykończona). Najlepiej bez okien Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Będzie trzeba rozpylić sztuczną mgłę. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jakieś metacritici przewidujemy? Według mnie 99, bo nie ma ideałów. 70-79 Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 2 minuty temu, SlimShady napisał(a): Będzie trzeba rozpylić sztuczną mgłę. Żeby odblokować full immersion mode trzeba jeszcze pianino 2 Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Cholercia, miałem czekaćdo 8/10 na pierwsze opinie beta testerów deluxiarzy, ale chyba zaraz pójdzie jednak zamówienie w ciemno na pudełeczko. Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Ja już czekam do 8 i będzie granko. Niestety udało mi się ogarnąć tylko 2 dni urlopu, ale pewnie styknie na jedno przejście. Generalnie jakby mi ktoś rok temu powiedział, że będę brał w ciemno grę Bubu-Teamu, to był mu powiedział, że jest jebnięty. Cytuj
mugen 1 949 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 2 minuty temu, Josh napisał(a): Ja już czekam do 8 i będzie granko. Niestety udało mi się ogarnąć tylko 2 dni urlopu, ale pewnie styknie na jedno przejście. Generalnie jakby mi ktoś rok temu powiedział, że będę brał w ciemno grę Bubu-Teamu, to był mu powiedział, że jest jebnięty. Bo nie bierzesz w ciemno. Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Preorder złożony i opłacony, więc chyba jednak biorę. Cytuj
mugen 1 949 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września (edytowane) Ale nie w ciemno, jakieś materiały i opinie oglądałeś więc co najwyżej półmroczno, ewentualnie mgliście. A macie kurtkę do grania w horrory, czy będziecie grali jak jakieś lamusy bez? Edytowane 30 września przez mugen Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 3 minuty temu, mugen napisał(a): Ale nie w ciemno, jakieś materiały i opinie oglądałeś więc co najwyżej półmroczno, ewentualnie mgliście. Doceniam zabawną grę słów, ale dalej będę się upierał, że kupowanie gry przed premierą to zawsze branie jej w ciemno, niezależnie od tego ile materiałów obejrzysz. Cyberpunk też wyglądał super na trailerach. 1 Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 16 minutes ago, mugen said: Ale nie w ciemno, jakieś materiały i opinie oglądałeś więc co najwyżej półmroczno, ewentualnie mgliście. A macie kurtkę do grania w horrory, czy będziecie grali jak jakieś lamusy bez? Tak, ja gram w takiej: Cytuj
mugen 1 949 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 12 minut temu, Josh napisał(a): Doceniam zabawną grę słów, ale dalej będę się upierał, że kupowanie gry przed premierą to zawsze branie jej w ciemno, niezależnie od tego ile materiałów obejrzysz. Cyberpunk też wyglądał super na trailerach. Cyberpunk? Wziąłem w ciemno na premierę, grało mi się super, choć na początku kraszował co pół godziny, ale dzięki mocy SSD i częstym autosejwom szybko wracało się do zabawy. Podziwiam za to tych co naoglądali się trailerów z PC i kupili na PS4amator. Cytuj
Nyu 755 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Kupowanie gier zawsze jest w ciemno. Kupiłem Zeldę BOTW i mi się podobała, 120h, kupiłem TOTK i mi się nie podoba, 3 podejścia łącznie 30h czy coś i yebac. Kupiłem AitD 2024, a gdybym czekał na opinie, to może bym nie kupił. A siadło jak cholera. Kupuje się w ciemno i można ewentualnie odsiac totalne wtopy (Cyberpunk na premierę), ale przede wszystkim trzeba oceniać po dostępnych materiałach (i wnioskach z recenzji czy previewsow), czy to gra dla nas. Bo jak dla nas, to siódemka może być dziewiątka, a jak nie dla nas, to dyszka szóstką. Myślę, że tutaj możemy być dość pewni, że gierka będzie dobra, bo sporo materiałów z niej wyszło, szacunek do oryginału wylewa się z ekranu, previewsy są mocne, wszystko bangla, nie ma Red flagow. Może po prostu kogoś zawieść gra całościowo, ale tego się nie dowie z metacritic 75 czy 88. 1 Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września MGS2, DMC2, Callisto Protocol, Forespoken, Resident Evil 6, Aliens Colonial Marines, No man's Sky, The Day Before- tak na szybko giereczki, które zapowiadały się świetnie przed premierą i które można by "brać w ciemno" sugerując się materiałami, a które po premierze okazały się średniakami, niewypałami albo po prostu jedną wielką ściemą daleką od tego co nam obiecywano. ZAWSZE można się naciąć. 1 Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 1 minute ago, Josh said: MGS2, DMC2, Callisto Protocol, Forespoken, Resident Evil 6, Aliens Colonial Marines, No man's Sky, The Day Before- tak na szybko giereczki, które zapowiadały się świetnie przed premierą i które można by "brać w ciemno" sugerując się materiałami, a które po premierze okazały się średniakami, niewypałami albo po prostu jedną wielką ściemą daleką od tego co nam obiecywano. ZAWSZE można się naciąć. Lol stawiać MGS2 obok tych innych tytułów 3 Cytuj
Basior 1 078 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 2 minuty temu, Josh napisał(a): Resident Evil 6 No ja akurat lubię, reszta - pełna zgoda Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Też lubię i wracam od czasu do czasu do tej gry, ale do szuflady z napisem "ściema" pasuje dobrze, bo na trailerach wyglądało to znacznie lepiej i nic nie zapowiadało aż takich baboli. Cytat Lol stawiać MGS2 obok tych innych tytułów Leciutko. Granie tym blond-ćwokiem zamiast Snejkiem, totalne kretynizmy z grubasem jeżdżącym na rolkach i podkładającym bomby włącznie czy przegięta ilość pierdololo przez codec. A trailery były takie piękne i do kościoła chodziły i dzień dobry codziennie mówiły sąsiadom... 2 Cytuj
iluck85 2 869 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Nie śledzę wątku. Dlaczego wypuszczają 2 a nie jedynkę? Jedynki nigdy nie ukończyłem- szkoła, jakaś ćma? Tyle pamiętam. Dwójkę kupię i ogram, ale co z częścią pierwszą? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi