iluck85 2 869 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Chciałem nadrobić SH1. Tylko emu PSX zostaję? Nie widzę innej alternatywy. Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) 58 minut temu, Rtooj napisał(a): Po podejrzeniu walki z bossem w klatce, i porównaniu tego do oryginału, mam już pewność że bloober dokonał nie tylko cudów graficznych, ale też świetnie przearanżował i ulepszył rozgrywkę. Warto było złożyć preordera, czekam na pudełeczko. Bardzo delikatnie podejrzałem opinie o grze i lecą praktycznie same pozytywy, a wręcz spusty, Polska znowu wygrała tą grę, cały świat w nich nie wierzył i liczono na co najwyżej średniaczka na poziomie hitu 2012 od Vatra Games xD. Spoiler Edytowane 1 października przez KrYcHu_89 schowałem, w spojlerze link do spojlera z walki z remake'u gry z roku 2001, a w miniaturke jakaś blond dziewczynka Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października No dobra, ale bądźmy uczciwi, bo wymyśleć całą grę od nowa, to jednak trochę inna para kaloszy. Ich zadaniem było nie spierdolić, i dostosować do współczesnych czasów. 1 Cytuj
Pix 909 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Nie zdziwię się, że jeśli rimejk będzie sukcesem, to Konami da bluberom zrobić własnego silenta. 1 Cytuj
Rtooj 1 614 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Bardzo delikatnie podejrzałem opinie o grze i lecą praktycznie same pozytywy, a wręcz spusty, Polska znowu wygrała tą grę, cały świat w nich nie wierzył i liczono na co najwyżej średniaczka na poziomie hitu 2012 od Vatra Games xD. Nie obejrzałem do końca, ale forma "pająka" daje po głowie, genialny pomysł. 100 razy lepsze niż oryginalne wiszące łóżeczka. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 5 minut temu, SlimShady napisał(a): No dobra, ale bądźmy uczciwi, bo wymyśleć całą grę od nowa, to jednak trochę inna para kaloszy. Ich zadaniem było nie spierdolić, i dostosować do współczesnych czasów. No fakt, mogli się przestraszyć i zrobić remake na poziomie MGS 3, który to jest tak wierny PS2, że aż boli... tymczasem tutaj jest ambicja, polot, głębia, a materiał źródłowy chyba nawet trudniejszy, niż MGS. Porównując pracę włożoną w oba remake'i różnica jest fundamentalna, a przecież to gry z podobnej ery/okresu. Kudos do Bloobera, że to poskładali. Cytuj
Rtooj 1 614 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Czasami trzeba się pogodzić że talent nie wystarcza na nową grę,nowe IP, ale wystarczy na świetny remake. Bluepoint może się okazać że też jak zrobi własną grę to wtopi czymś na miarę The Order. Cytuj
iluck85 2 869 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 4 minuty temu, Pix napisał(a): Nie zdziwię się, że jeśli rimejk będzie sukcesem, to Konami da bluberom zrobić mgs collection vol 1. Bo to co oni odwalili to żenada. A potem Rockstar niech im da odrobić zadanie domowe. Cytuj
Szermac 2 699 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Nie odpalam nawet, ale wierzę, że zajebiście wygląda ta walka. Mi już hype powoli wywala sufit, 3 dni i kawałeczek do północy Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 9 minut temu, Pix napisał(a): Nie zdziwię się, że jeśli rimejk będzie sukcesem, to Konami da bluberom zrobić własnego silenta. oby nie, niech lepiej odswieza jedynke i trojke 1 Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Ja pierdole wszedłem tu na moment i już spoiler za spoilerem co do walk z bossami i zmian w grze. Nie każdy siedzi jak na szpilkach i psuje sobie grę oglądaniem wycieków ... 1 1 Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Fajnie byłoby jeszcze od czasu do czasu dostać jakąś nową grę, więc mimo że remaki też lubię, to po SH2 wolałbym coś całkowicie nowego w tym uniwersum. Filmiku z bossem nie oglądam, jeszcze trochę to zaraz całą grę pokażą i nie będzie żadnego zaskoczenia. Cytuj
Rtooj 1 614 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Teraz, Czoperrr napisał(a): Ja pierdole wszedłem tu na moment i już spoiler za spoilerem co do walk z bossami i zmian w grze. Nie każdy siedzi jak na szpilkach i psuje sobie grę oglądaniem wycieków ... Mamy prawo paroma kluczowymi słowami oceniać oficjalny film na kanale playstation. 1 Cytuj
Josh 4 484 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października No, ale jakieś szczegóły walki z bossami to już możesz sobie odpuścić albo chociaż dać w spoiler. Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Weź jeszcze z sześć razy napisz jakby ktoś przypadkiem nie zauważył. Ja jebię, kto wypuszcza takich ludzi z getta Polityka Wars Akurat tak się składa, że omijałem spoilery z Rebirth żeby samemu zagrać to nie, wejdą takie mistrze intelektu do kompletnie innego tematu i walą jak z AK. Serio, nie umiecie korzystać z guziczka spoiler to lepiej nie piszcie nic. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 7 minut temu, Czoperrr napisał(a): Dwójkę znam na pamięć, przechodzę kilka razy rocznie od 20 lat i chodzi o to, że chciałbym się zaskoczyć zmianami które zastosował Bloober. Nie wchodzę do tematu dopóki sam nie ogram, nara. Wiesz co, jeśli chcesz być kompletnie zaskoczony absolutnie wszystkim, co w ogóle dotyczy gry, to niewchodzenie do tematu służącego do rozmawiania o tej grze może faktycznie znacznie to ułatwić. Cytuj
Rtooj 1 614 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Weź jeszcze z sześć razy napisz jakby ktoś przypadkiem nie zauważył. Jezu, sorry, gdzie ja miałem głowę. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 2 minuty temu, Rtooj napisał(a): Jezu, sorry, gdzie ja miałem głowę. W dupie Tuska pewnie. 1 7 1 Cytuj
Rtooj 1 614 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Shen, powiedz im prawdę, bo więcej nie wytrzymam. Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 29 minutes ago, Rtooj said: Łżesz jak mops, nikt nie przechodzi żadnej gry kilka razy rocznie od 20 lat. Masz dowód że nie? Gram w silenty 1-3 i residenty co roku. W tym roku 2 razy skończyłem SH2 i SH3, raz z kolekcji HD a drugi raz na decku. Możesz sobie sprawdzić w profilu bo mam retroachievements. Cytuj
KrYcHu_89 2 267 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Gra wypłynęła, a nasz kanał jest zbiornikiem w Raciborzu. Także najlepiej może nie wchodzić Spoiler Poza tym z Aerith to kłamstwo, chociaż w sumie chooj wie, zobaczymy w part 3 1 Cytuj
Nyu 755 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października 57 minut temu, iluck85 napisał(a): Chciałem nadrobić SH1. Tylko emu PSX zostaję? Nie widzę innej alternatywy. DuckStation 60 klatek, filtr CRT, nawet polska wersja językowa. Lepiej nie ograsz nigdy. Możesz też widescreen i bez CRT ofc. 1 Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Just now, Nyu said: DuckStation 60 klatek, filtr CRT, nawet polska wersja językowa. Lepiej nie ograsz nigdy. Możesz też widescreen i bez CRT ofc. Widescreen crashuje grę po wejściu do kościoła, trzeba wtedy wyłączyć. Cytuj
Szermac 2 699 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Można sobie zablokować jakiś temat samemu w ustawieniach ? xd Cytuj
Rtooj 1 614 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Mi się też kiedyś crashowało, więc przestałem chodzić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi