Plackus 410 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 8 minut temu, MEVEK napisał(a): @Szermac to kiedy startujesz? Wersja delux pozwala na early access ale kiedy dokladnie? Jest szansa na Piatkowa noc i lupanie przez caly weekend ? Skoro juz placisz to jak to wychodzi ? Oplaca to sie ? Na ps store spojrzalem to wypada chyba z soboty na niedzielę od 12 w nocy możesz łupać Early Access o dwie doby przesuwa premierę Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Si, sobota 23:59:59, palec na guziorze Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października No niestety fani silenta nawet na tym forum pokazali swoją TOKSYCZNĄ nature 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Planuje ktoś brać wersję na PC? Będzie 21:9? Hmm no dziwne coś, że nie było trailerka PC features, ale to UE5, powinno być natywnie, a jak nawet by nie było, to modzik będzie po godzinie. Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Zamierzam podejść do tematu jak Janusz, kupię sobie na Steam obyczaje czy działa dobrze na moim laptopie + monitor UW. Jak będzie elegancko to zwracam gierkę i kupuje kluczyk 100 zł taniej Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 13 minut temu, Pupcio napisał(a): No niestety fani silenta nawet na tym forum pokazali swoją TOKSYCZNĄ nature Nie wiem czy masz teraz na myśli ciśnięcie beki z DEI czy z Ciebie, że nigdy nie zagrałeś w żadne SH to pierwsze jebane słusznie, to drugie w sumie też 1 Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Jak wiemy w wersję pc na steam zagramy o 6 rano we wtorek, a co z wersja steam, która pozwoli 2 dni wcześniej? Od północy czy też 6 rano? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): Jak wiemy w wersję pc na steam zagramy o 6 rano we wtorek, a co z wersja steam, która pozwoli 2 dni wcześniej? Od północy czy też 6 rano? No jest chujnia z PC w Europie, oszukali nas o 6 godzin. 48h early access, więc brzmi jak niedziela o 6 rano, coś nieciekawy ten deal xD. Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października No chyba też 48 godzin wcześniej, czyli niedziela o 6 Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 11 minut temu, Josh napisał(a): Nie wiem czy masz teraz na myśli ciśnięcie beki z DEI czy z Ciebie, że nigdy nie zagrałeś w żadne SH to pierwsze jebane słusznie, to drugie w sumie też jak seria dobije kiedyś do 90 punkcików to może się zainteresuje 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): jak seria dobije kiedyś do 90 punkcików to może się zainteresuje Recenzje jutro o 9:00, idealnie do kawki. Przynajmniej tak mówił ten typ, bo godzina dosyć dziwna Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października (edytowane) Czas do premiery zabijam kreśleniem potworków. Najnowszy już w Artach Forumiarzy: Blooberzy, blisko mam do Was, macie mój numer, więc Wrzucam w spoiler dwa ostatnie gdyby komuś nie chciało się klikać: Spoiler Edytowane 3 października przez Wojtq 2 1 Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Ten pokój z motylami No to Hard akcji i Hard zagadek wjedzie za pierwszym Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Mnie ciekawi jak to będzie latać na przenośniakach Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Na Decku stabilne 3fps, na reszcie może jakoś uda się dobić do 30, tak strzelam. Blubery z optymalizacji nie słyną, ale takiego małpiszona wulonga na decku da się w 30fps ograć więc UE5 na handheldach nie jest jakieś superniemożliwe. Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października The Medium zupełnie niegrywalny był w najniższych detalach, jakie można ustawić. Oceniam to bez zagrania w sceny z dwoma ekranami, więc przy SH2 konsola pewnie wybuchnie. Cytuj
Tralalala 5 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 26 minut temu, Szermac napisał(a): Ten pokój z motylami No to Hard akcji i Hard zagadek wjedzie za pierwszym Super, że w ogóle majstrowali przy zagadkach i zostawili wybór poziomu trudności puzzli - pysznie. Hard + hard to coś więcej niż konieczność 1 Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Gdzieś były już informacje ile czasu potrzeba mniej więcej na ukończenie? Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 15 minut temu, Tralalala napisał(a): Super, że w ogóle majstrowali przy zagadkach i zostawili wybór poziomu trudności puzzli - pysznie. Hard + hard to coś więcej niż konieczność Hard w przypadku walki to zdecydowanie konieczność w survival horrorze, inaczej nie mamy nawet co rozmawiać o klimacie zaszczucia. Co do zagadek, to mam pewne wątpliwości, bo SH3 pod tym względem był fatalnie zrobiony. 1 Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Jak poziom zaszczucia będzie wysoki przy poziomie Hard akcji, to tym bardziej Hard na zagadki co by jeszcze bardziej potęgowało beznadzieje xD Mam nadzieję, że będą właśnie zrobione jak w SH2, w końcu to rimejk tejże części xD Oby poszlaki były w miarę logiczne i trochę podchwytliwe i dało się próbować różnych rozwiązań. Ciekawe jak z zagadką w labiryncie z wisielcami, czy jak się źle odpowie to czy znowu korytarz będzie pełen maszkar Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października (edytowane) 6 minut temu, Szermac napisał(a): Jak poziom zaszczucia będzie wysoki przy poziomie Hard akcji, to tym bardziej Hard na zagadki co by jeszcze bardziej potęgowało beznadzieje xD Nom, jak się zatniesz na zagadce wymagającej znajomości twórczości Szekspira i nie przejdziesz jej dopóki nie przeczytasz wszystkich jego książek, to na pewno będzie trochę beznadziejnie. Jestem fanem łamigłówek w grach, również tych trudnych i zawsze staram się je rozwiązywać samemu. W 99% się udaje, ale bardzo rzadko trafiają się właśnie takie kwiatki jak ten przytoczony wyżej, no i jest to cholernie słabe, kiedy po wielu zmarnowanych godzinach okazuje się, że nie jesteś w stanie takiej zagadki rozwiązać, bo po prostu wskazówki potrzebnej do jej rozwikłania nie ma w grze. Mam nadzieję, że Bloober dobrze je przemyślał. Edytowane 3 października przez Josh Cytuj
Szermac 2 705 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Oby, oby. Ostatnie takie cięższe zagadki, gdzie trochę dłużej siedziałem to chyba w Tormented Souls. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Tormented Souls, Signalis, Song of Horror i pierwsze Daymare absolutny top łamigłówek w survival horroach. Chociaż Song of Horror też miało ładnego kwiatka, kiedy to po wydaniu ostatniego chapteru (gra była wypuszczana w odcinkach) NIKT nie mógł rozwiązać finałowej zagadki i twórcy musieli ją znerfić, czytaj: zrobić w taki sposób, żebyś nie musiał porwać dewelopera za nią odpowiedzialnego by po długich torturach zdradził ci jej rozwiązanie. Zresztą, nawet po znerfieniu dalej była strasznie głupia i myląca. Cała reszta miodzio, przy niektórych siedziałem pół dnia, polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi