Tralalala 5 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 7 minut temu, Josh napisał(a): Nom, jak się zatniesz na zagadce wymagającej znajomości twórczości Szekspira i nie przejdziesz jej dopóki nie przeczytasz wszystkich jego książek, to na pewno będzie trochę beznadziejnie. Szekspir w trzeciej części był chwytem poniżej pasa. Wiedza spoza gry i to wcale nie licha wiedza potrzebna do jej rozwiązania była mega słabą zagrywką i mi też się to nie podobało choć znam ludzi, którzy ten motyw mocno chwalili. Mam nadzieję, ba, jestem wręcz przekonany, że takich kwiatków nie uświadczymy bo to by zwyczajnie nie przeszło w tych czasach. Myślę, że poziom zagadek z Tormented Souls i wszyscy będziemy content. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Puzzle w SH3 na normalu Puzzle w SH3 na hardzie Tak chyba w skrócie można to podsumować Dobrze, że zagram dopiero we wtorek. Liczę, że do tego czasu forumkowi burżuje kupujący grę z wyprzedzeniem porządnie przetestują wszystko i napiszą jak się sprawy mają i jak najlepiej grać. 1 Cytuj
Tralalala 5 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Ja dopiero w listopadzie jak dobrze pójdzie… trzeba będzie dać sobie bana na większą część internetu. Zobaczymy ale jestem mega pozytywnie nastawiony. Już niedługo forumek zweryfikuje. Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 26 minut temu, Josh napisał(a): Liczę, że do tego czasu forumkowi burżuje kupujący grę z wyprzedzeniem porządnie przetestują wszystko i napiszą jak się sprawy mają i jak najlepiej grać. Ja tam daje se bana do wtorku na forum, bo mój foruming od niedzieli by wyglądał tak: NIE JESTEŚCIE GOTOWI NA TO CO ODJEBALI TUTAJ, ALBO TUTAJ, ALBO TEN MOTYW WAS ROZJEBIE xD Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października To już od pierwszego trailera tak wygląda Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października No, a co dopiero w trakcie grania Dlatego się postaram przyjść dopiero we wtorek po ukonczeniu, albo w środę na chłodno xD Cytuj
Plackus 410 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 1 minutę temu, Szermac napisał(a): No, a co dopiero w trakcie grania Dlatego się postaram przyjść dopiero we wtorek po ukonczeniu, albo w środę na chłodno xD Niedziela - pół godziny po północy Banderasy tak bedzie panie szermac <3 Cytuj
Tralalala 5 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Cykl życia oceny gry na forumku jest od wiek wieków taki sam: wsiadamy do pociągu > premiera i banderasy > pierwsze średnio pozytywne komentarze > wiedziałem, że bluber nie dowiezie > jednak banderasy ostro > mogło być lepiej - pół roku później - jednak blubery dowieźli, piękna gra. Niczego innego się nie spodziewam xd Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 9 minut temu, Szermac napisał(a): No, a co dopiero w trakcie grania Dlatego się postaram przyjść dopiero we wtorek po ukonczeniu, albo w środę na chłodno xD Jeżeli przed ukończeniem znajdziesz czas forumkować, to uznam że gra nie jest aż taka dobra Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 1 minutę temu, Josh napisał(a): Jeżeli przed ukończeniem znajdziesz czas forumkować, to uznam że gra nie jest aż taka dobra Przecież nie będzie grał w dzień, prawda? Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października W dzień to się śpi, żeby później można było nakurwiać całą noc. Dobrze, że teraz tak szybko robi się ciemno za oknem :> Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Jak będzie szaro buro ponuro i deszczowo, a ma być, to jeszcze lepiej 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 6 minut temu, Szermac napisał(a): Jak będzie szaro buro ponuro i deszczowo, a ma być, to jeszcze lepiej Czas za oknem na wydanie Silenta idealny, ale szkoda, że samo wydanie gry nie przypada na początek weekendu, no trudno, zawsze jest też nastepny :). Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Jest weekend, urlopik w tygodniu i kolejny weekend Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Ja spróbuję zagrać w nocy, ale pewnie znowu wymięknę. Lubię horrory, ale za dnia nawet robiąc ciemno w pokoju czuje się bezpieczniej. Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Dobła, widzimy się w niedzielkę. Napiszę pierwsze wrażenia. Mój mały czelendż polega na tym, żeby do niedzieli, do pierwszych 5h granka nie wchodzić do internetu. Nie chcę widzieć ocen i jakiegokolwiek szumu, natknąć się na spoilery z ewentualnych niespodzianek, nie chce widzieć ani zachwytów i oczekiwać mesjasza, ani średnich ocen i już wstępnie się ostudzić ani znać wad pełniła, ani nic. Chcę żeby budować swoją opinię na podstawie grania, bez autosugestii i jakichś migawek z tyłu głowy. Tyle, co znam, to oficjalne trailery (launcha też odpuszczam), pierwszy gameplay i te kilka nagłówków na reddicie, że gra się raczej podoba... ale to kilka osób. A piszę o tym, bo polecam tak zrobić, a przede wszystkim dlatego, że mi łatwiej będzie po deklaracji dotrzymać. Zero forum, portali, reddita, googli, no nic, zero internetu po prostu. Widzimy się w naszym wyjątkowym miejscu! 2 Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października TO moj jedyny problem z tym remakiem - czekam fchuj, a potem przypominam sobie co zrobili z Maria Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Pamiętajcie żeby zasłonić kartonami okna jak będziecie grać w dzień Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października https://opencritic.com/game/16791/silent-hill-2/reviews - szermi, nie patrz bo zawału dostaniesz Spoiler Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października No to jest coś, czego się realnie obawiam. Mistrzowie symulatorów chodzenia i za dużo łażenia Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Były już jakieś strzały co do MC? Ode mnie 82, wszystko powyżej będzie miłym zaskoczeniem od mistrzów z Krakowa;)) Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 42 minuty temu, Bzduras napisał(a): https://opencritic.com/game/16791/silent-hill-2/reviews - szermi, nie patrz bo zawału dostaniesz Pokaż ukrytą zawartość Preloadzik już jest 1 Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Obstawiam 78, ale i tak zagram bo mi się podoba to co widzę i nigdy nie grałem w żadnego Silenta. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Dobra dawać te recki . Coś czuję że będzie około 75 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi