Tralalala 5 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października (edytowane) Będzie powyżej 80 easy. edit. Nowa strona więc wiadomo Edytowane 4 października przez Tralalala Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 84 strzelam. IMO jak nie będzie, że robi się szczelanie jak w RE na końcu i klimat jest to biorę. Psychofanem nie jest, ale 2 i 1 to nostalgia mocno. 3 gorzej, a 4 nie grałem. Plus zachęta dla Konami, do czasów końca PS2 moja ukochana firma Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 6 godzin temu, Banan91PL napisał(a): Pamiętajcie żeby zasłonić kartonami okna jak będziecie grać w dzień Zrobiłem tak z jedynką, 12 lat mialem, poczekałem, az wszyscy z domu wyjdą, no był klimacik Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ja się w RE7 bałem w nocy grać, także tego Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): https://opencritic.com/game/16791/silent-hill-2/reviews - szermi, nie patrz bo zawału dostaniesz Pokaż ukrytą zawartość Gra Silent Hill z za dużą ilością eksploracji, ja pierdole xDD. Dajcie tego Zbigniewa na to forum. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Czyli rozciągneli gre jak gume w majtach łażeniem i dodaniem wiekszej ilosci przeciwnikow? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ja stawiałem na 81, zobaczymy. Na pewno nie przebije Alana 2, ale 80 to byłaby taka symboliczna granica, której Silent nie przebił od czasów trójki. Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Zamiast szukać śrubokręta do otwarcia skrzynki 15 minut, będziesz go szukal 30 minut Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 3 minuty temu, Shen napisał(a): Czyli rozciągneli gre jak gume w majtach łażeniem i dodaniem wiekszej ilosci przeciwnikow? Przecież tak dokładnie wygląda seria od początku. To jest mit, że w SH jest mniej potworów niż w RE - na przykładzie jedynki to od wyjścia z kanałów potwór potwora pogania. 87 https://www.metacritic.com/game/silent-hill-2/ 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Gamespot 9/10 łoo kurwa Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ciekawe co mają na myśli late-game section pewnie skakanie do dziur i labirynt. Cytuj
Rooofie 141 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października (edytowane) Elegancko, jestem pozytywnie zaskoczony tą średnią. Myślałem, że to będzie jakiś gniot. A GOL 6/10. Jeden rabin powie... Edytowane 4 października przez Rooofie 1 Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 21 godzin temu, Szermac napisał(a): 87 jak w morde strzelił będzie Dziękuję za uwagę 1 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października high 80's z 6stkami wow Zdecydowanie najniższe oceny od Polaków. A ogólnie bardzo dużo 10. Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Gol 6/10? Czemu mnie to nie dziwi. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 5 minut temu, Rooofie napisał(a): Elegancko, jestem pozytywnie zaskoczony tą średnią. Myślałem, że to będzie jakiś gniot. A GOL 6/10. Jeden rabin powie... No to juz bardziej brzmi jak bluber team Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Gol 6/10? Czemu mnie to nie dziwi. Na opencritic jest już 91/100 wtf xD. No ale GOL obniży (chociaż chyba nie są top critic). W Blooberze chyba szampany strzelają. Eurogamer 5/5 IGN 8/10, Gamespot 9/10. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 9 minut temu, PiotrekP napisał(a): Zamiast szukać śrubokręta do otwarcia skrzynki 15 minut, będziesz go szukal 30 minut Nie rozumiem problemu. Sporo biegania, backtrackingu, długie ślęczenie nad zagadkami to zawsze były wizytówki Silent Hilla i w ogóle przygodówek z tamtych czasów i nie było to nic złego. ach te współczesne dzieciaki, wszystko by chciały mieć podsuwane pod nos. 2 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Tak czy inaczej widać, że must play, ide szukac jakiegos preordera w dobrej cenie Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, Josh napisał(a): Nie rozumiem problemu. Sporo biegania, backtrackingu, długie ślęczenie nad zagadkami to zawsze były wizytówki Silent Hilla i w ogóle przygodówek z tamtych czasów i nie było to nic złego. ach te współczesne dzieciaki, wszystko by chciały mieć podsuwane pod nos. Z tego co widzę w 2ch polskich reckach 6 i 6.5 to narzekanie, że gra za długa :). Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ja wiem, że Polak Polakowi wilkiem, ale chociaż ten raz można było poklepać po plecach i dać wyższe oceny ot tak. Swoim. Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ciekawe jaka by była średnia gdyby nie był console exem na PS5 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, Donatello1991 napisał(a): Ja wiem, że Polak Polakowi wilkiem, ale chociaż ten raz można było poklepać po plecach i dać wyższe oceny ot tak. Swoim. Widać, że nie mieszkasz w Polandii xD. Btw widział ktoś jakieś info o wersji PC? Wszędzie chyba recki z PSa. Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Może bluber nie zaprosił gola do Disneylandu w Radomiu? A reszta była Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października @Josh to był lekki sarkazm na wczesniejszy post o zbyt rozwleczonej rozgrywce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi