Czoperrr 5 074 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Będziecie oglądać recenzje i psuć sobie zabawę mimo, że już kupiliście tytuł w ciemno? Bez sensu. Ja nie oglądam i nie oglądałem nic poza tym jednym trailerem. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, Czoperrr napisał(a): Ciekawe jaka by była średnia gdyby nie był console exem na PS5 Nie wysłaliby do recenzji, a potem takie Cytuj
Tralalala 5 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Polacy nie dadzą więcej bo to nie wspaniały Wiesław z kijem w dvpsku tylko gierka od kitajców. Przejrzę jeszcze kilka recenzji ale jestem więcej niż zadowolony Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Dobra jeszcze launch trailer i kończymy zabawę 1 Cytuj
Assassins_78 936 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października A UJ namówiliście Mnie, biorę pudełko Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Nie no, typka, którą Spoiler gwałcił ojciec mogłaby wyglądać bardziej seksownie. 1 1 3 Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Nie ma takiego oglądania, dzień przed zagraniem. Ekstra, że im wyszło, co zresztą było wiadome od początku Trzeba garnitur wyprasować, i maszynę do dymu ogarnąć na jutrzejszą noc xd Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października No i cyk droższa wersja kupiona mimo, ze zagram w poniedziałek dopiero. Niech mają. Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Cytat Padding and grumbling about combat aside there is nothing - not single thing - I wish Bloober had done differently. How it looks, how it sounds, how it plays, how it iterates and modernizes whilst honoring it's cherished source material Silent Hill 2 Remake is as close to perfect as I could have ever hoped. Blubery teraz: 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Nie no, typka, którą Hamuj się trochę, nie każdy grał w oryginał. 1 Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minutes ago, Shen said: Dobra czas sie zwijac, bo spoilery zaczynaja latac, wpadne po przejsciu To ktoś nie grał nigdy w SH2? Dla mnie spoilery tutaj to pisanie o zmianach względem oryginału. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 87 stron jak 87 w reckach :). Tylko minimalnie pod Alanem 2, no rok temu nikt by się nie spodziewał czegoś więcej niż 75 + brak systemu walki. 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): To ktoś nie grał nigdy w SH2? Dla mnie spoilery tutaj to pisanie o zmianach względem oryginału. Spokojnie, nikt nie musi wchodzić w linki, sam nie oglądałem każdego, ale launch trailer polecam, klimacik jest i 3 minutki można poczuć hype. Jedyna niewiadoma, to opinie o wersji PC, chyba nie wysłali nikomu... Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): To ktoś nie grał nigdy w SH2? Jest tu takich paru śmiesznych gości xD Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): To ktoś nie grał nigdy w SH2? A korona z głowy by spadła jakbyś Spoiler użył takiego guziczka? 2 Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Just now, Bzduras said: A korona z głowy by spadła jakbyś Reveal hidden contents użył takiego guziczka? Zemsta za spoilowanie mi o zmianach względem oryginału np. w walkach z bossami Patrzę cenę na steam - 299 albo 339zł. Nie no, tyle to nie. Poczekam. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Jest tu takich paru śmiesznych gości xD ps2 nie mialem, a jak kupiłem hd remake na ps3 i wrzuciłem na pchlim, to mi wszyscy mowili, zebym w to nie gral Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Zemsta za spoilowanie mi o zmianach względem oryginału np. w walkach z bossami W takim razie zamierzam wylistować wszystkie zmiany względem oryginału jak tylko odpalę grę, na bieżąco, bez chowania w spoilery Skoro jebać innych to jebać innych. Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Zemsta za spoilowanie mi o zmianach względem oryginału np. w walkach z bossami Patrzę cenę na steam - 299 albo 339zł. Nie no, tyle to nie. Poczekam. Kluczykownie mają w okolicach 190zl Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Polska surowo, widać, że z Warszawy są: PPE 9/10, CDA 7.5/10, GOL 6/10, Gamepressure 6.5/10, Eurogamer 8/10 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ocena z PE, tylko nie zgłaszajcie perezowi Spoiler Powtarza się widze zarzut, ze gra rozciagnieta i za duzo potworow 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października W ogóle Gamepressure i GOL to przecież to samo, a opublikowali dwie różne oceny xD. 2 minuty temu, Shen napisał(a): Ocena z PE, tylko nie zgłaszajcie perezowi Pokaż ukrytą zawartość No i fajnie Gamingbolt fajne słowa Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października I znowu moja ulubiona zabawa czyli przewinięcie o paręnaście stron do tyłu i czytanie tych wszystkich chybionych pocisków w stronę Bloobera 3 2 Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, jimmy napisał(a): I znowu moja ulubiona zabawa czyli przewinięcie o paręnaście stron do tyłu i czytanie tych wszystkich chybionych pocisków w stronę Bloobera No niesamowite że ludzie mieli wątpliwości w gre bloobera 3 1 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi