Czoperrr 5 074 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minute ago, Pupcio said: No niesamowite że ludzie mieli wątpliwości w gre bloobera Czas na remake Basement Crawl 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Nie tylko Famitsu się cieszy w Jp Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października (edytowane) Cytat to był lekki sarkazm na wczesniejszy post o zbyt rozwleczonej rozgrywce Luz, domyśliłem się. Właśnie z nich cisnę bekę. Edytowane 4 października przez Josh Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Dobra kurna mogliby dać pograć od dzisiaj od północy wrrr 1 Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października silent hill 2 to moje top 5, moze top 10. strasznie sie balem o ten remake, ale wychodzi na to, ze dowiezli. tylko kurwa kto robi premiere deluxe w niedziele? jakby za doplata mozna bylo grac od dzisiaj to no brainer a tak to lipa bo w tygodniu ciezko zarwac nocke. Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 7 minut temu, Pupcio napisał(a): No niesamowite że ludzie mieli wątpliwości w gre bloobera Uderz w stół, a nożyce się odezwą Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, Ölschmitz napisał(a): silent hill 2 to moje top 5, moze top 10. strasznie sie balem o ten remake, ale wychodzi na to, ze dowiezli. tylko kurwa kto robi premiere deluxe w niedziele? jakby za doplata mozna bylo grac od dzisiaj to no brainer a tak to lipa bo w tygodniu ciezko zarwac nocke. No ta data premiera to na razie największy minus tego wszystkiego. Czekać 20 lat na dobrego Silenta (od czasów 4 dla mnie) i jeszcze premiera w niedzielę... :/. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 13 minut temu, jimmy napisał(a): I znowu moja ulubiona zabawa czyli przewinięcie o paręnaście stron do tyłu i czytanie tych wszystkich chybionych pocisków w stronę Bloobera Nie no, bo przecież wiadomo, że wcześniej robili same hity z 90% na meta i wcale nie zasługiwali na to, żeby gracze się z nich śmiali mając przy okazji wątpliwości czy ten dev z górnej półki nie spierdoli remake'a jednego z najlpszych survival horrorów w dziejach gier wideo. Super, że jednak okazało się inaczej i bardzo mnie to cieszy, że ten mały brzydki Blooberek w końcu zamienił się w pięknego Chadbera, ale obawy i ciśnięcie były jak najbardziej słuszne. 1 1 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Tak mocno wierzylem. Przyszlosc rysuje sie w kolorowych barwach dla serii i dewelopera Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października jest kolekcjonerka jakas do kupienia? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 3 minuty temu, smallv86 napisał(a): jest kolekcjonerka jakas do kupienia? Niestety nie, tylko pudło na PS5 + steelbook chyba też osobno :/. https://kolekcjonerki.com/przedmiot/gadzet/silent-hill-2-steelbook/ Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Normalnie olew na recenzje na PPE, ale że Roger pisał to przeczytałem. Szacun za to przejechanie się po nowej Angeli, widać że ziomek też już jest zmęczony progresywnym designem. 1 2 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Szkoda, dał bym im zarobić. Może wydadzą kiedyś jak Alan wake 2. Easy allies : preview/impressions „Shockingly good”, „top tier survival horror” Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Dziwne ze dla MGS3 gdzie jest robiony po prostej lini znajduje sie edycja Specjalna: Delux chyba. A tutaj przy takim szpilu tylko podstawowe wydanie Tez bym rzucil groszem ale nie ma gdzie. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, smallv86 napisał(a): Szkoda, dał bym im zarobić. Może wydadzą kiedyś jak Alan wake 2. Easy allies : preview/impressions „Shockingly good”, „top tier survival horror” było 1 minutę temu, MEVEK napisał(a): Dziwne ze dla MGS3 gdzie jest robiony po prostej lini znajduje sie edycja Specjalna: Delux chyba. A tutaj przy takim szpilu tylko podstawowe wydanie Tez bym rzucil groszem ale nie ma gdzie. Myślę, że cień szansy jest na jakieś EK później, Konami rzeczywiście podeszło dziwnie ostrożnie akurat w tym aspekcie (brak pudełka PC, brak dużego nakładu steelboków, brak EK). 1 Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Woodside, Rosewater Park, Szpital, Więzenie, Labirynt, Hotel, dociera do Was, że zobaczycie to wszystko w tak nowo wyglądającym podlanym sosie z tymi wszystkimi ambientami w tle ? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Oby sprzedaz zadowoliła Konami, jedynka i trojka czekaja na remake 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Shen napisał(a): Oby sprzedaz zadowoliła Konami, jedynka i trojka czekaja na remake No to teraz można się zakładać, czy nowa część, czy remake 1 jednak od nowych mistrzów z Krakowa. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października (edytowane) No, jeżeli nie chcemy czekać kolejnych 12 lat na następnego Silenta (nie licząc tych, które są już w produkcji of course), to to się MUSI sprzedać. Szkoda, że wcześniej Behaviour Interactive narobiło marce syfu za sprawą Silent Hill Ascension, oby ten kupsztal nie zniechęcił mniej rozeznanych w temacie graczy do SH2. Btw, to już zdechło? xD Edytowane 4 października przez Josh Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 4 minuty temu, Josh napisał(a): Btw, to już zdechło? xD No miało swoje zakończenie na tym streamie i tyle xd Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ciekaw jestem mocno ile czasu zajął im developing tej gry. Jeśli faktycznie dowieźli to bardzo chciałbym taki remake jedynki od nich - zakładam, że najwięcej czasu zajęło im ogarnięcie systemu walki więc to mając gotowe można byłoby teraz szybciej zrobić pierwsza część. Ehh jedynka, co za gra CO ZA GRA 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, XM. napisał(a): Ciekaw jestem mocno ile czasu zajął im developing tej gry. Jeśli faktycznie dowieźli to bardzo chciałbym taki remake jedynki od nich - zakładam, że najwięcej czasu zajęło im ogarnięcie systemu walki więc to mając gotowe można byłoby teraz szybciej zrobić pierwsza część. Ehh jedynka, co za gra CO ZA GRA 4 lata, no to jedynka, jak już mają systemy to powinno zająć dużo mniej czasu. Cytuj
Antihero_ 27 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Mimo wszystko zaskoczony, że GOL zna więcej liczb niż te z przedziału 8-10, abstrachując od tego, czy to słuszna ocena czy nie (oby to drugie). xD Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 17 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): No to teraz można się zakładać, czy nowa część, czy remake 1 jednak od nowych mistrzów z Krakowa. Do remijeka wystarczy wyrobnik, który zna się na robocie, do stworzenia nowej gry od podstaw potrzeba artysty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi