Czoperrr 5 404 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 1 minute ago, Pupcio said: No niesamowite że ludzie mieli wątpliwości w gre bloobera Czas na remake Basement Crawl 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 548 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Nie tylko Famitsu się cieszy w Jp Cytuj
Josh 5 240 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 (edytowane) Cytat to był lekki sarkazm na wczesniejszy post o zbyt rozwleczonej rozgrywce Luz, domyśliłem się. Właśnie z nich cisnę bekę. Edytowane 4 października 2024 przez Josh Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Dobra kurna mogliby dać pograć od dzisiaj od północy wrrr 1 Cytuj
Ölschmitz 1 569 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 silent hill 2 to moje top 5, moze top 10. strasznie sie balem o ten remake, ale wychodzi na to, ze dowiezli. tylko kurwa kto robi premiere deluxe w niedziele? jakby za doplata mozna bylo grac od dzisiaj to no brainer a tak to lipa bo w tygodniu ciezko zarwac nocke. Cytuj
jimmy 1 605 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 7 minut temu, Pupcio napisał(a): No niesamowite że ludzie mieli wątpliwości w gre bloobera Uderz w stół, a nożyce się odezwą Cytuj
KrYcHu_89 2 548 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Teraz, Ölschmitz napisał(a): silent hill 2 to moje top 5, moze top 10. strasznie sie balem o ten remake, ale wychodzi na to, ze dowiezli. tylko kurwa kto robi premiere deluxe w niedziele? jakby za doplata mozna bylo grac od dzisiaj to no brainer a tak to lipa bo w tygodniu ciezko zarwac nocke. No ta data premiera to na razie największy minus tego wszystkiego. Czekać 20 lat na dobrego Silenta (od czasów 4 dla mnie) i jeszcze premiera w niedzielę... :/. Cytuj
Josh 5 240 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 13 minut temu, jimmy napisał(a): I znowu moja ulubiona zabawa czyli przewinięcie o paręnaście stron do tyłu i czytanie tych wszystkich chybionych pocisków w stronę Bloobera Nie no, bo przecież wiadomo, że wcześniej robili same hity z 90% na meta i wcale nie zasługiwali na to, żeby gracze się z nich śmiali mając przy okazji wątpliwości czy ten dev z górnej półki nie spierdoli remake'a jednego z najlpszych survival horrorów w dziejach gier wideo. Super, że jednak okazało się inaczej i bardzo mnie to cieszy, że ten mały brzydki Blooberek w końcu zamienił się w pięknego Chadbera, ale obawy i ciśnięcie były jak najbardziej słuszne. 1 1 Cytuj
MEVEK 3 671 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Tak mocno wierzylem. Przyszlosc rysuje sie w kolorowych barwach dla serii i dewelopera Cytuj
smallv86 883 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 jest kolekcjonerka jakas do kupienia? Cytuj
KrYcHu_89 2 548 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 3 minuty temu, smallv86 napisał(a): jest kolekcjonerka jakas do kupienia? Niestety nie, tylko pudło na PS5 + steelbook chyba też osobno :/. https://kolekcjonerki.com/przedmiot/gadzet/silent-hill-2-steelbook/ Cytuj
Josh 5 240 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Normalnie olew na recenzje na PPE, ale że Roger pisał to przeczytałem. Szacun za to przejechanie się po nowej Angeli, widać że ziomek też już jest zmęczony progresywnym designem. 1 2 Cytuj
smallv86 883 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Szkoda, dał bym im zarobić. Może wydadzą kiedyś jak Alan wake 2. Easy allies : preview/impressions „Shockingly good”, „top tier survival horror” Cytuj
MEVEK 3 671 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Dziwne ze dla MGS3 gdzie jest robiony po prostej lini znajduje sie edycja Specjalna: Delux chyba. A tutaj przy takim szpilu tylko podstawowe wydanie Tez bym rzucil groszem ale nie ma gdzie. Cytuj
KrYcHu_89 2 548 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 2 minuty temu, smallv86 napisał(a): Szkoda, dał bym im zarobić. Może wydadzą kiedyś jak Alan wake 2. Easy allies : preview/impressions „Shockingly good”, „top tier survival horror” było 1 minutę temu, MEVEK napisał(a): Dziwne ze dla MGS3 gdzie jest robiony po prostej lini znajduje sie edycja Specjalna: Delux chyba. A tutaj przy takim szpilu tylko podstawowe wydanie Tez bym rzucil groszem ale nie ma gdzie. Myślę, że cień szansy jest na jakieś EK później, Konami rzeczywiście podeszło dziwnie ostrożnie akurat w tym aspekcie (brak pudełka PC, brak dużego nakładu steelboków, brak EK). 1 Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Woodside, Rosewater Park, Szpital, Więzenie, Labirynt, Hotel, dociera do Was, że zobaczycie to wszystko w tak nowo wyglądającym podlanym sosie z tymi wszystkimi ambientami w tle ? Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Oby sprzedaz zadowoliła Konami, jedynka i trojka czekaja na remake 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 548 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 1 minutę temu, Shen napisał(a): Oby sprzedaz zadowoliła Konami, jedynka i trojka czekaja na remake No to teraz można się zakładać, czy nowa część, czy remake 1 jednak od nowych mistrzów z Krakowa. Cytuj
Josh 5 240 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 (edytowane) No, jeżeli nie chcemy czekać kolejnych 12 lat na następnego Silenta (nie licząc tych, które są już w produkcji of course), to to się MUSI sprzedać. Szkoda, że wcześniej Behaviour Interactive narobiło marce syfu za sprawą Silent Hill Ascension, oby ten kupsztal nie zniechęcił mniej rozeznanych w temacie graczy do SH2. Btw, to już zdechło? xD Edytowane 4 października 2024 przez Josh Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 4 minuty temu, Josh napisał(a): Btw, to już zdechło? xD No miało swoje zakończenie na tym streamie i tyle xd Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Ciekaw jestem mocno ile czasu zajął im developing tej gry. Jeśli faktycznie dowieźli to bardzo chciałbym taki remake jedynki od nich - zakładam, że najwięcej czasu zajęło im ogarnięcie systemu walki więc to mając gotowe można byłoby teraz szybciej zrobić pierwsza część. Ehh jedynka, co za gra CO ZA GRA 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 548 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 2 minuty temu, XM. napisał(a): Ciekaw jestem mocno ile czasu zajął im developing tej gry. Jeśli faktycznie dowieźli to bardzo chciałbym taki remake jedynki od nich - zakładam, że najwięcej czasu zajęło im ogarnięcie systemu walki więc to mając gotowe można byłoby teraz szybciej zrobić pierwsza część. Ehh jedynka, co za gra CO ZA GRA 4 lata, no to jedynka, jak już mają systemy to powinno zająć dużo mniej czasu. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 Mimo wszystko zaskoczony, że GOL zna więcej liczb niż te z przedziału 8-10, abstrachując od tego, czy to słuszna ocena czy nie (oby to drugie). xD Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 4 października 2024 Opublikowano 4 października 2024 17 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): No to teraz można się zakładać, czy nowa część, czy remake 1 jednak od nowych mistrzów z Krakowa. Do remijeka wystarczy wyrobnik, który zna się na robocie, do stworzenia nowej gry od podstaw potrzeba artysty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi