KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, Shen napisał(a): Do remijeka wystarczy wyrobnik, który zna się na robocie, do stworzenia nowej gry od podstaw potrzeba artysty Oni mają jeszcze jakiś swój projekt nie związany z Silentem i projekt związany z The Walking Dead, więc pożyjemy, zobaczymy, co tam wysmażą. Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ciekawe jak będzie śmigać na Xboxie. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Oni mają jeszcze jakiś swój projekt nie związany z Silentem i projekt związany z The Walking Dead, więc pożyjemy, zobaczymy, co tam wysmażą. Mimo wszystko trzymam kciuki, bo polskie studio, może wynieśli coś z tej współpracy z Japończykami. O tym walking dead nie slyszalem, coś ta marka nie ma szczescia do gier. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Shen napisał(a): Mimo wszystko trzymam kciuki, bo polskie studio, może wynieśli coś z tej współpracy z Japończykami. O tym walking dead nie slyszalem, coś ta marka nie ma szczescia do gier. Kiedyś było wrzucane, ale na razie tylko tyle z info. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Gol 6/10? Czemu mnie to nie dziwi. Gol polskim devom zawsze rzuca kłody pod nogi. Wiedźmin 3 dostał u nich gorszą ocenę tylko dlatego, że nie zostali zaproszeni na jeden event (i to jest fakt, każdy z tego grona o tym wie). Ta strona już dawno powinna zdechnąć 3 Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Nie no, typka, którą Ukryj zawartość gwałcił ojciec mogłaby wyglądać bardziej seksownie. Spoiler Razem z bratem, który ją jeszcze napyerdalał, a mamcia miała to gdzieś. Nie ma, że boli, jak chcesz walnąć samobója w cichym wzgórzu to weź się może pierw za siebie i chociaż pomaluj oczka dla graczyka 3 Cytuj
lysyolec 8 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Cieszę się w sumie z sukcesu Polaków, miałem wątpliwości, znając poprzedniego tytuły jakie stworzyli, ale na szczęście już zostały one rozwiane. Mam nadzieję, że konami wyjdzie z inicjatywą współpracy z nimi na dłużej 1 Cytuj
badzejo 360 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Na chwilę obecną tak to wygląda Będzie straszyło w piździerniku Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ocena taka sama jak nowej Zeldy czyli sądząc po rekacjach w tamtym temacie - całkiem miła gra ale nic wyjątkowego. 2 1 Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Czaisz wielki Bloober pokonał Zeldę w recenzjach, ale historia jak z filmów Alfreda. XD Na meta jest 87 do 86. Daj temu tytułowi jeszcze chwilę aż wpadnie reszta recek i zobaczymy czy się utrzyma czy spadnie poniżej 87, wtedy będzie mógł pisać, że pokonał Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października A kogo tu jakaś kurwa Zelda obchodzi. Won z tym do tematu odpowiedniego. Ja to mam nadzieję że po wydaniu tego remaku wkoncu zaczną coś pokazywać z townfall i f. Ciekawi mnie ten silent od Annapurna. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Ma_niek napisał(a): Ja to mam nadzieję że po wydaniu tego remaku wkoncu zaczną coś pokazywać z townfall i f. Tak było ostatnio zapowiadane, kolejna SH Transmission ma dotyczyć, którejś z tych dwóch. Szlag wi kiedy jedynie. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, Ma_niek napisał(a): A kogo tu jakaś kurwa Zelda obchodzi. Won z tym do tematu odpowiedniego. Ja to mam nadzieję że po wydaniu tego remaku wkoncu zaczną coś pokazywać z townfall i f. Ciekawi mnie ten silent od Annapurna. Fakt, co do Townfall to przynajmniej zdementowali, że mają problemy i jest dalej w produkcji, ale dziwne, że tak długo, bo to miała być mała gra. f to ma być coś dużego i nowego, tutaj może się sporo wydarzyć. Z tym, że robią to ludzie kompletnie bez CV. Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 3 minuty temu, Ma_niek napisał(a): A kogo tu jakaś kurwa Zelda obchodzi. Mówię o spuszczaniu się nad oceną 87 i wyciągania z niej wniosków nie grając w grę 2 5 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 5 minut temu, GearsUp napisał(a): Mówię o spuszczaniu się nad oceną 87 i wyciągania z niej wniosków nie grając w grę Nie denerwuj się, w temacie każdej gry Nintendo to Ty się jarasz recenzjami Nintendolife, nie ma sensu, tutaj ludzie czekali 20 lat, żeby było +79 na meta, albo, żeby gra nie okazała się średnim gniotem, jak ostatnie Silenty. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 15 minut temu, GearsUp napisał(a): Ocena taka sama jak nowej Zeldy czyli sądząc po rekacjach w tamtym temacie - całkiem miła gra ale nic wyjątkowego. Zelde dla dzieci do lat 10 poronwnujesz do gry dla koneserów dla dorosłych 1 1 Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nie denerwuj się, w temacie każdej gry Nintendo to Ty się jarasz recenzjami Nintendolife, nie ma sensu, tutaj ludzie czekali 20 lat, żeby było +79 na meta. Krychu gdybym się denerwował to bym teraz zrobił to samo co ty w tamtym temacie czyli zrobił wyliczankę, która to od końca najniżej notowana część Silenta w całej serii i wkleił gówno obrazek jak niektórzy recenzenci oceniają niżej i śmiał się, że jest żółtko jebany hipokryto o właśnie takie coś zaserwowałeś w tamtym temacie: hyhyhy paczcie fszyscy żółtkoo ja pierdolę. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, GearsUp napisał(a): Krychu gdybym się denerwował to bym teraz zrobił to samo co ty w tamtym temacie czyli zrobił wyliczankę, która to od końca najniżej notowana część Silenta w całej serii i wkleił gówno obrazek jak niektórzy recenzenci oceniają niżej i śmiał się, że jest żółtko jebany hipokryto o właśnie takie coś zaserwowałeś w tamtym temacie: hyhyhy paczcie fszyscy żółtkoo ja pierdolę. Dobra moderacja musi usunąć tą burzę, pierwszy wywołałeś tu Zeldę. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Możecie wykurwiać z tym z tego tematu ? Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, Szermac napisał(a): Możecie wykurwiać z tym z tego tematu ? O ocenach na meta i Opencritic tylko dobrze albo wcale 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Czy jest gdzieś recenzja wersji PC, czy wszędzie jest na PS5, bo chciałbym wiedzieć, czy dowieźli pod kątem optymalizacji Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, Rotevil napisał(a): Czy jest gdzieś recenzja wersji PC, czy wszędzie jest na PS5, bo chciałbym wiedzieć, czy dowieźli pod kątem optymalizacji Digital Foundry ma kod, może dzisiaj będzie, tak to lipa. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Just now, Rotevil said: Czy jest gdzieś recenzja wersji PC, czy wszędzie jest na PS5, bo chciałbym wiedzieć, czy dowieźli pod kątem optymalizacji Digital Foundry już testuje niedługo będzie na YT. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi