Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

A może wystarczy czytać recenzje a nie tylko patrzyć na numerki? :reggie: 

Czytałem, a co w niej jest dobrego? Serio chyba nie czytałeś dawno GOLA i nie wiesz, kto tam został. Pozdro, szkoda, że Cię tak dawno nie było.

Opublikowano
Teraz, wojtas011 napisał(a):

A to ta sama osoba recenzowała co SH2? Nie

Po co bijesz się na siłę z faktem, że dwie najgorsze oceny są od GOLA na kilkadziesiąt? Nie ma sensu, ocenili najniżej i tyle. 

Opublikowano

A może najlepiej mieć w poważaniu recenzorów i poczekać z oceną aż samemu się nie zagra? 2024 rok, Elon Musk se lata po bułki w kosmos a takie podstawowe rzeczy trzeba przy każdej premierze przypominać :Cell:

• Plusik 1
Opublikowano

Umiem, umiem czytać i przeczytałem i posłuchałem recki TvGry, no ale przecież są recenzje też, które rozwiewają te wątpliwości, które były, więc co ?
Jak negatywna to bardziej prawdziwa od tych pozytywnych nie ? xD
A szlag wie, może po przejściu będę se mógł zbić pione z Panem z TvGry, bo rimejk będzie jebaną wydmuszką ;)  To siem okaże, już niebawem :pepegasm:

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

A szlag wie, może po przejściu będę se mógł zbić pione z Panem z TvGry, bo rimejk będzie jebaną wydmuszką   To siem okaże, już niebawem :pepegasm:

Ziomek, kogo Ty chcesz oszukać xD Przecież tutaj moduł gruchy już aktywny - ocena gotowa, jeszcze tylko zagrać i dopisać do niej reckę i pyk, można wrzucać.

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, wojtas011 napisał(a):

Nie, że on nie recenzował gier, które przytoczyłeś

Może to twój kumpel, że uważasz go za dobro objawione, ja widzę przeciętnego recenzenta, który poszedł pod prąd i nagle jest wymieniany jako objawienie, a do tej pory z tego linka wynika, że recenzował głownie jRPG i jednego Residenta. 

• beka z typa 1
Opublikowano

Recenzja gry Silent Hill 2 - w nowym wydaniu znaczna część magii bezpowrotnie uleciała

To się nazywa dziennikarstwo 2024 najwyższych lotów, czysty artyzm. 

image.jpeg.50fa477dc21c8e2573eb119de64d7fc6.jpeg

Silent Faction 2

Opublikowano
Just now, GearsUp said:

Recenzja gry Silent Hill 2 - w nowym wydaniu znaczna część magii bezpowrotnie uleciała

To się nazywa dziennikarstwo 2024 najwyższych lotów, czysty artyzm. 

image.jpeg.50fa477dc21c8e2573eb119de64d7fc6.jpeg

Silent Faction 2

dobrze że nie dodali noszenia drabiny 

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Ziomek, kogo Ty chcesz oszukać xD Przecież tutaj moduł gruchy już aktywny - ocena gotowa, jeszcze tylko zagrać i dopisać do niej reckę i pyk, można wrzucać.

Chciałbyś, ale jednak nie ;) 

Opublikowano

A jakby tak James po pokonaniu przeciwników mógł sobie ich taką laską czarodziejską przywoływać potem? Czujecie to? :banderas:

Teraz, Szermac napisał(a):

Chciałbyś, ale jednak nie ;) 

Przecież sam pisałeś, że, tu cytat:

Cytat

mój foruming od niedzieli by wyglądał tak: NIE JESTEŚCIE GOTOWI NA TO CO ODJEBALI TUTAJ, ALBO TUTAJ, ALBO TEN MOTYW WAS ROZJEBIE 

xD

I na tego konia akurat mogę postawić wszystkie swoje oszczędności, tak będzie :)

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Przecież sam pisałeś, że, tu cytat:

Cytat

mój foruming od niedzieli by wyglądał tak: NIE JESTEŚCIE GOTOWI NA TO CO ODJEBALI TUTAJ, ALBO TUTAJ, ALBO TEN MOTYW WAS ROZJEBIE 

xD

I na tego konia akurat mogę postawić wszystkie swoje oszczędności, tak będzie :)

No mam nadzieję, że tak będzie :) A jak mi się nie spodoba ?

Opublikowano
Teraz, PiotrekP napisał(a):

W Stellar Blade też się kontenery przesuwało. I co? I nic. Ile % gry będzie stanowić, że ma to wielce przeszkadzać?

Przecież GOL tak napisał, co ucieszyło rozne grupy społeczne, które każdej premierze życzą to samo, nie no masakra chłopaki, cieszcie się czasami grami, pozdro. 

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

A jak mi się nie spodoba ?

To jak cygan wkładający Ci portfel do kieszeni - jakieś niby prawdopodobieństwo takiego czegoś istnieje, ale praktycznie to się nie zdarza :)

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Konsolowy ex na Sonkę, Z E R O szans, że ci nie podejdzie.

Faktycznie, zapomniałem, że Horizony, God of Wary to śmiech na sali a nie super gierki ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

dobrze że nie dodali noszenia drabiny 

The Last of Us: 3/4 gry przenosimy drabiny z miejsca na miejsce, co przy okazji służy za jedyne łamigłówki w całej grze. AWESOME 10/10

SH2R: dwa razy wyburzasz ścianę i raz podsuwasz kontener, żeby dostać się gdzieś wyżej: DNO I TRAGEDIA, 6/10

• Plusik 3