KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): A może wystarczy czytać recenzje a nie tylko patrzyć na numerki? Czytałem, a co w niej jest dobrego? Serio chyba nie czytałeś dawno GOLA i nie wiesz, kto tam został. Pozdro, szkoda, że Cię tak dawno nie było. Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października (edytowane) 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): GOL wystawił Outlaws 8/10, a Starfieldowi 8.5, sam dałem się nabrać, no i co z tego? Gówno. A to ta sama osoba recenzowała co SH2? Nie Sebastian Kasparek's Reviews - OpenCritic Edytowane 4 października przez wojtas011 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, wojtas011 napisał(a): A to ta sama osoba recenzowała co SH2? Nie Po co bijesz się na siłę z faktem, że dwie najgorsze oceny są od GOLA na kilkadziesiąt? Nie ma sensu, ocenili najniżej i tyle. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października A może najlepiej mieć w poważaniu recenzorów i poczekać z oceną aż samemu się nie zagra? 2024 rok, Elon Musk se lata po bułki w kosmos a takie podstawowe rzeczy trzeba przy każdej premierze przypominać 1 Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): A może wystarczy czytać recenzje a nie tylko patrzyć na numerki? No co ty serio? A ja juz 3 godziny patrzę na ocenę na GoL I się zastanawiam co tam jest napisane. No shit. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ciekawe czy ktoś się będzie pruł że w grze nie ma murzynów Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Murzyni podobno nie przechodzą przez mgle, miasto wolne od złodziejstwa. 5 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, wojtas011 napisał(a): A to ta sama osoba recenzowała co SH2? Nie Sebastian Kasparek's Reviews - OpenCritic No i co chcesz porównać? Że finalowi XVI dał 9.5? NO i fajnie, że dał. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Umiem, umiem czytać i przeczytałem i posłuchałem recki TvGry, no ale przecież są recenzje też, które rozwiewają te wątpliwości, które były, więc co ? Jak negatywna to bardziej prawdziwa od tych pozytywnych nie ? xD A szlag wie, może po przejściu będę se mógł zbić pione z Panem z TvGry, bo rimejk będzie jebaną wydmuszką To siem okaże, już niebawem Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): No i co chcesz porównać? Że finalowi XVI dał 9.5? NO i fajnie, że dał. Nie, że on nie recenzował gier, które przytoczyłeś 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, Szermac napisał(a): A szlag wie, może po przejściu będę se mógł zbić pione z Panem z TvGry, bo rimejk będzie jebaną wydmuszką To siem okaże, już niebawem Ziomek, kogo Ty chcesz oszukać xD Przecież tutaj moduł gruchy już aktywny - ocena gotowa, jeszcze tylko zagrać i dopisać do niej reckę i pyk, można wrzucać. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, wojtas011 napisał(a): Nie, że on nie recenzował gier, które przytoczyłeś Może to twój kumpel, że uważasz go za dobro objawione, ja widzę przeciętnego recenzenta, który poszedł pod prąd i nagle jest wymieniany jako objawienie, a do tej pory z tego linka wynika, że recenzował głownie jRPG i jednego Residenta. 1 Cytuj
GearsUp 160 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Recenzja gry Silent Hill 2 - w nowym wydaniu znaczna część magii bezpowrotnie uleciała To się nazywa dziennikarstwo 2024 najwyższych lotów, czysty artyzm. Silent Faction 2 Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Just now, GearsUp said: Recenzja gry Silent Hill 2 - w nowym wydaniu znaczna część magii bezpowrotnie uleciała To się nazywa dziennikarstwo 2024 najwyższych lotów, czysty artyzm. Silent Faction 2 dobrze że nie dodali noszenia drabiny Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Ziomek, kogo Ty chcesz oszukać xD Przecież tutaj moduł gruchy już aktywny - ocena gotowa, jeszcze tylko zagrać i dopisać do niej reckę i pyk, można wrzucać. Chciałbyś, ale jednak nie Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października A jakby tak James po pokonaniu przeciwników mógł sobie ich taką laską czarodziejską przywoływać potem? Czujecie to? Teraz, Szermac napisał(a): Chciałbyś, ale jednak nie Przecież sam pisałeś, że, tu cytat: Cytat mój foruming od niedzieli by wyglądał tak: NIE JESTEŚCIE GOTOWI NA TO CO ODJEBALI TUTAJ, ALBO TUTAJ, ALBO TEN MOTYW WAS ROZJEBIE xD I na tego konia akurat mogę postawić wszystkie swoje oszczędności, tak będzie Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ja czekam na recenzje @Czoperrr Cytuj
PiotrekP 1 754 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października W Stellar Blade też się kontenery przesuwało. I co? I nic. Ile % gry będzie stanowić, że ma to wielce przeszkadzać? Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Przecież sam pisałeś, że, tu cytat: Cytat mój foruming od niedzieli by wyglądał tak: NIE JESTEŚCIE GOTOWI NA TO CO ODJEBALI TUTAJ, ALBO TUTAJ, ALBO TEN MOTYW WAS ROZJEBIE xD I na tego konia akurat mogę postawić wszystkie swoje oszczędności, tak będzie No mam nadzieję, że tak będzie A jak mi się nie spodoba ? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, PiotrekP napisał(a): W Stellar Blade też się kontenery przesuwało. I co? I nic. Ile % gry będzie stanowić, że ma to wielce przeszkadzać? Przecież GOL tak napisał, co ucieszyło rozne grupy społeczne, które każdej premierze życzą to samo, nie no masakra chłopaki, cieszcie się czasami grami, pozdro. Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Szermac napisał(a): A jak mi się nie spodoba ? Konsolowy ex na Sonkę, Z E R O szans, że ci nie podejdzie. 1 1 6 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Szermac napisał(a): A jak mi się nie spodoba ? To jak cygan wkładający Ci portfel do kieszeni - jakieś niby prawdopodobieństwo takiego czegoś istnieje, ale praktycznie to się nie zdarza Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Konsolowy ex na Sonkę, Z E R O szans, że ci nie podejdzie. Faktycznie, zapomniałem, że Horizony, God of Wary to śmiech na sali a nie super gierki Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Dobra, czas wracać do pokeballa de Wowik. Przybyłeś, zobaczyłeś, zwyciężyłeś. 5 Cytuj
Josh 4 499 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a): dobrze że nie dodali noszenia drabiny The Last of Us: 3/4 gry przenosimy drabiny z miejsca na miejsce, co przy okazji służy za jedyne łamigłówki w całej grze. AWESOME 10/10 SH2R: dwa razy wyburzasz ścianę i raz podsuwasz kontener, żeby dostać się gdzieś wyżej: DNO I TRAGEDIA, 6/10 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi