KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 19 minut temu, XM. napisał(a): Murzyni podobno nie przechodzą przez mgle, miasto wolne od złodziejstwa. Aż dziwne, że zagraniczna prasa nie przyczepiła się do braku murzynów, no ale podobno Angela jest woke, więc może przymknęli oko . Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października A może branża zdrowieje Cytuj
Josh 4 500 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Aż dziwne, że zagraniczna prasa nie przyczepiła się do braku murzynów, no ale podobno Angela jest woke, więc może przymknęli oko . Będzie recenzja w Kotaku czy bojkot, bo James ma zbyt jasny kolor skóry, Piramidogłowy nie jest trans-lesbijką i nie ma żadnych postaci jeżdżących na wózkach inwalidzkich? 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, Josh napisał(a): Będzie recenzja w Kotaku czy bojkot, bo James ma zbyt jasny kolor skóry, Piramidogłowy nie jest trans-lesbijką i nie ma żadnych postaci jeżdżących na wózkach inwalidzkich? O czekaj trzeba sprawdzić, czy dali Kotaku "No". -- mech nie ma nic, chyba bojkot Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 9 minut temu, SlimShady napisał(a): Dobra, czas wracać do pokeballa de Wowik. Przybyłeś, zobaczyłeś, zwyciężyłeś. Pora wracać pod stół Szejdik, bo chłopaki mają już sucho. Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października To jest właśnie twój problem, całe życie spędziłeś z chłopakami z gildii, bijąc gnomy i nie tylko, i teraz są tego efekty. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Jest w tym trochę prawdy, jak i o całym upadku GOLa i TVgry, oczywiście kto nie widzi, ten musi być niezłym cynikiem. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 47 minut temu, Josh napisał(a): The Last of Us: 3/4 gry przenosimy drabiny z miejsca na miejsce, co przy okazji służy za jedyne łamigłówki w całej grze. AWESOME 10/10 SH2R: dwa razy wyburzasz ścianę i raz podsuwasz kontener, żeby dostać się gdzieś wyżej: DNO I TRAGEDIA, 6/10 Oni tych gier w redakcjach nie przychodzą wiec, pewnie początek gry i myk 6/10 Cytuj
Qbon 318 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Kiedys to był nawet całkiem fajny portal ale to było dawno, teraz to faktycznie gorzej niż jakaś podwórkowa stronka. Nie wchodzić i nie nabijać wyświetleń. Cytuj
jimmy 1 230 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Godzinę temu, Bzduras napisał(a): A może najlepiej mieć w poważaniu recenzorów i poczekać z oceną aż samemu się nie zagra? 2024 rok, Elon Musk se lata po bułki w kosmos a takie podstawowe rzeczy trzeba przy każdej premierze przypominać Pięknie napisane, prawie się wzruszyłem, ale potem przypomniałem sobie Twoją 'zdeptaną nadzieję' już w lutym Ogólnie polecam cofnąć się w okolice strony 48, leci bomba za bombą od Joshów, Bzdurasów i Wezyrów Spoiler W dniu 2.02.2024 o 14:32, Bzduras napisał(a): To nie żadna monochromatyczność, tylko żal do mistrzów horroru z krakowa po tym, co pokazali. Chciałem, żeby ten remake okazał się sukcesem, był wyjebany i ożywił markę na dobre i po pierwszym trailerze gdzieś tam z tyłu głowy była nadzieja na to, że tak będzie. Dwa dni temu moje nadzieje zostały zdeptane i nie będę sobie wmawiać, że jest zajebiście mordo day one luks edycja i granie od północy gdy pokazują mi drewniane strzelanko które nawet nie brzmi jak strzelanko, skaczące pielęgniarki, kopanie ich z SFX rodem z Looney Tunes czy jebane mashowanie X żeby wyrwać się z gangbangu workoludzi (gdzieś w oryginale w ogóle było trzech przeciwników na ekranie naraz?), a jedyne co ratuje ten trailer to muzyka (i to tylko dlatego, że nie odbiega od oryginału xD). Gdzieś tam ktoś pisze, że to stare buildy, inny pisze, że w pełnej grze efekty dźwiękowe są bardzo klimatyczne i mięsiste, NO TO MI TO POKAŻCIE A NIE TE KAPISZONY I TITU TITU PO KOPNIAKU, DO CHUJA! Może się mylę i pełniak rozwali czaszki, ale szczerze? Szanse na to oceniam na mniej niż ziobro. A jeszcze sobie przypomnijmy, że blubi chce rozbudować historię bo MAJĄ COŚ DO OPOWIEDZENIA OD SIEBIE i no sorry, nie czuję tego. Tym bardziej, że Ascencion i Short Message pokazały, że Konami kompletnie nie rozumie, gdzie leżała siła serii i że nie było to jakieś shared experience przy serialu czy wpychanie do gardła motywu przewodniego. To były subtelności, to były niedopowiedzenia i strach nie przed tym co widzisz i o czym wiesz, a przed tym, czego nie pokazano i co musiała sobie dopowiedzieć wyobraźnia. Najwyraźniej dla cumnami to trochę zbyt wysokie progi obecnie. #NotMySilentHill 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, jimmy napisał(a): Pięknie napisane, prawie się wzruszyłem, ale potem przypomniałem sobie Twoją 'zdeptaną nadzieję' już w lutym Ogólnie polecam cofnąć się w okolice strony 48, leci bomba za bombą od Joshów, Bzdurasów i Wezyrów Pokaż ukrytą zawartość Cynizm w czystej postaci Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ale to USPRAWIEDLIWIONE już Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października I gdybyśmy wrócili do dnia drugiego lutego bieżącego roku to nadal napisałbym tego posta tak samo, litera w literę. W ogóle bardzo mądrze ten ziomek w spoilerze napisał, zgadzam się z nim całkowicie 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Dobra wracając do gry, ktoś leci zagadki na hard na 1wsze przejście? Ja chyba jednak normal/normal. Słyszałem, że na hard jeden Youtuber robił 3h jedną zagadkę, po czym usunęli mu kanał. Cytuj
Pupcio 18 385 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Wiesz jak jest Jims z obstawianiem przyszłości. Raz wygrywasz, raz przegrywasz. Ty w temacie outlawsa przegrałeś Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, Pupcio napisał(a): Wiesz jak jest Jims z obstawianiem przyszłości. Raz wygrywasz, raz przegrywasz. Ty w temacie outlawsa przegrałeś Byłbyś adminem to byś posprzątał tutaj xD. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Gdyby pupcio był adminem i posprzątał to miałbyś minus pięćdziesiąt postów na koncie leciutko Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dobra wracając do gry, ktoś leci zagadki na hard na 1wsze przejście? Ja chyba jednak normal/normal. Słyszałem, że na hard jeden Youtuber robił 3h jedną zagadkę, po czym usunęli mu kanał. No ja pizgam Hard/Hard raczej, zobaczymy. Może był gupi ? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Teraz, Szermac napisał(a): No ja pizgam Hard/Hard raczej, zobaczymy. Może był gupi ? Nie oglądałem, ale memy na Reddicie były z MGSa Cytuj
Tralalala 5 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Hard/hard - jedyny słuszny wybór. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Zresztą no na tych nowych zagadkach pewnie będzie jakaś zacinka. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Ten mural z Londka już prawie skończony, piękne 2 1 Cytuj
tjery 1 183 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Fajnie to wygląda, szkoda jedynie mgły. Wiadomo czemu w oryginale była tak gęsta i tak "bliska" (technikalia), ale daje to świetny efekt, już samo bieganie w tej mgle budziło niepokój. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 3 minuty temu, tjery napisał(a): Fajnie to wygląda, szkoda jedynie mgły. Wiadomo czemu w oryginale była tak gęsta i tak "bliska" (technikalia), ale daje to świetny efekt, już samo bieganie w tej mgle budziło niepokój. Moglibyby zrobić toogle'a na gęściejszą mgłę, a kto Wie, może będzie. Chociaż tutaj nie widzę, ale jest tego baardzo dużo, jeżeli chodzi o accessiblity. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Imo w remaku wypada naturalniej, a takich obrazków jak ten niżej, będzie więcej 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi