KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 35 minut temu, Josh napisał(a): Może Pokaż ukrytą zawartość deweloper się zlitował i nie wszystkie są wymagane do platsa. 8 razy przejść grę, to pewnie dla niektórych już byłoby za dużo? No fakty, ale ciekawe co to za nowości no zobaczymy, i tak platyna hardkor, bo ze 120 godzin... xD lekko. Po tym Remake powinni wydać Silent Hill HD Collection Deluxe vol. 1 normalnie, bo prawda jest taka, że warto i jak to już ktoś w recenzjach pisał Remake nie zastępuje oryginału, bo to już w sumie zupełnie inna gra będzie. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 27 minut temu, Josh napisał(a): Wredny, pls xD Also: https://psnprofiles.com/trophies/29854-silent-hill-2 Nie wiem czy są jakieś spoilery, bo zerknąłem tylko na szybko, tak więc odkrywacie na własne ryzyko. Chyba będzie trzeba przejść grę minimum 6x razy Residenty i D.Soulsy sie przechodzi to i tu + nowe zakonczenia. Ciekawe czy kanoniczne Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 4 godziny temu, Josh napisał(a): Sorry, dalej będę się upierał, że nie zagranie do dzisiaj w SH to niezły KEK. Grać grałem, nie skończyłem. Moze po 2 odpalę jedynkę na emu, bo innej opcji już nie mam. Na tym ekranie roga ujdzie, bo spr na szybko na abernicu i ciut za mały ekranik mimo wszystko. Mario 64 do dzisiaj nie skończyłem- rekord chyba 80 gwiazdek. MGS 3 po latach skończyłem, bo miałem traumę po 2 . Od 4 i 5 się odbiłem, ale też nadrobić warto. Zelde OOT też długo męczyłem i dopiero na 3DS skończyłem. Także ze spokojem Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października No to życzę wszystkim, miłego odkrywania najpiękniejszego koszmaru na nowo. Doczekaliśmy się w końcu, to już tylko minuty 2 1 Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 39 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): No fakty, ale ciekawe co to za nowości no zobaczymy, i tak platyna hardkor, bo ze 120 godzin... xD lekko. 120 godzin? Ta platyna to będzie dobra rozgrzewka przed speedrunami Cytat Po tym Remake powinni wydać Silent Hill HD Collection Deluxe vol. 1 normalnie, bo prawda jest taka, że warto i jak to już ktoś w recenzjach pisał Remake nie zastępuje oryginału, bo to już w sumie zupełnie inna gra będzie. Patrząc jak bardzo na odwal wykonali kolekcję MGS, to nie spodziewałbym się tu cudów. Prędzej po prostu drugi raz wypuszczą HD Collection bez większych poprawek Ale gdyby jednak zrobili to dobrze (i za uczciwą cenę), to byłbym pierwszy w kolejce do kupienia takiego remasterka. Najpierw vol.1 z SH1-3, później vol.2 z SH4, Homecoming, Shattered Memories i ewentualnie Downpour. Homecoming bardzo lubię i stawiam wysoko w moim rankingu Sajlentów (wiem, że giereczka była i dalej jest yebana, ale mam to gdzieś), tylko żeby teraz zagrać w to w sensowny sposób, to trzeba się bardzo mocno nakombinować. 1 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 18 minutes ago, Szermac said: No to życzę wszystkim, miłego odkrywania najpiękniejszego koszmaru na nowo. Doczekaliśmy się w końcu, to już tylko minuty Ja czekam do ósmego października bo za żadną grę nie dam 339 zł 1 1 Cytuj
Wredny 9 578 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 20 minut temu, Josh napisał(a): Patrząc jak bardzo na odwal wykonali kolekcję MGS, to nie spodziewałbym się tu cudów. Prędzej po prostu drugi raz wypuszczą HD Collection bez większych poprawek Ale gdyby jednak zrobili to dobrze (i za uczciwą cenę), to byłbym pierwszy w kolejce do kupienia takiego remasterka. A to Enhanced Edition na PC to pewnie jakaś nieoficjalna wersja zmodowana? Bo to mogliby po prostu wypuścić na konsolę i byłoby zajebiście. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 2 minutes ago, Wredny said: A to Enhanced Edition na PC to pewnie jakaś nieoficjalna wersja zmodowana? Bo to mogliby po prostu wypuścić na konsolę i byłoby zajebiście. To fanowski mod Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października No to milego giercowania.. tymczasem ja za to wypije.. tak sama jak wypije za pomyslna premiere i sprzedaz Za tych baranow co nieukonczyli jeszcze SH2 tez wypije. Teraz maja szanse aby sie odkupic Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Teraz, Czoperrr napisał(a): To fanowski mod CDP pokazało, że fanowskie mody można wrzucać do gry i to w wersji konsolowej, wszystko jest możliwe. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października (edytowane) nie skończyłem żadnej części SH a grałem we wszystkie, kazałem znajomkom to przechodzić, backseat gaming na całego, powód zawsze był ten sam - ciężka atmosfera wchodziła poważnie na psychę SH1? zostawałem sam w domu, za oknem ciemno, to bałem się tej płytki wkładać :| opuszczona szkoła to był szczyt napiętych nerwów wtedy SH2 kojarzy mi się z szybkim quitem jak tylko zaczęło sie robić niepokojąco (latanie po więzieniu z samą latarką, kthxbye) sytuacja sie powtarzała w sequelach, lubię się bać ale Team Silent i pan na Y dewastowali mój mózg z łatwością teraz wyhodowałem jaja i liczę że przy rimejku dojdę ciut dalej chociaż z tego co słyszałem po szpitalu robi się ciężko ]:>~ czekam na Wasze pierwsze raporty czy przetrwacie nockę z silentem Edytowane 5 października przez nero2082 1 1 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Ja czekam do ósmego października bo za żadną grę nie dam 339 zł Deluxe Edition to gra na premierę taka prawda ludzie płacą 50 zł więcej żeby zagrać na premierę sami jesteśmy sobie winni Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Tez bym dał ale nie bylo w pudelku No dobra panowie, 30 min minęło. Wyszliście juz z tego parkingu ? Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Wyszedłem xD Klimat nieziemski. Dźwięk wspaniały. Zacząłem na quality, ale strasznie choppy mi się wydawało. Zmieniłem na performance. W cholerę różnica niestety, ale nie jest gowno rozmazane jak w ff rebirth. Ciary na plecach od początku. SH 2 zwykłego przeszedłem żeby nie było :). Edit. Jakieś drobne glitche graficzne się pojawiły, i rzeczy typu - przez wiszące na sznurku prześcieradło nie przejdziesz. Po pół godziny gry zapowiada się na co najmniej mocną 8, ale tu i ówdzie widać pewne niedoróbki. Generalne jednak git i ciary są. 1 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Są ciary, udźwiękowienie to totalny gwałt , walka mocna i pompująca adrenalinę, jeden strzał i James utyka, cisne na hard/hard. Biegam za pierwszą nową zagadką. Przerwa na peta. Glitche graficzne są widoczne, artefakciki na szybach głównie. Ale jak wyszedłem na parking z kibla i spacer do sh lasem to kopara na glebie. 1 1 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Gwalt to jest premiera pc w niedziele boza o 6 rano na pc. Mialem czekac z ograniem do urlopu w listopadzie ale chyba zarzuce koc na okno i bedzie jechane dzisiaj. Od czasu re4 remake na nic tak nie czekalem jak na to. Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października 6 minut temu, smallv86 napisał(a): Gwalt to jest premiera pc w niedziele boza o 6 rano na pc. Mialem czekac z ograniem do urlopu w listopadzie ale chyba zarzuce koc na okno i bedzie jechane dzisiaj. Od czasu re4 remake na nic tak nie czekalem jak na to. Wstajesz sobie rano, kawka herbatka, roletka na okna i zaczynasz grać. Nie widze problemu. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Ja wstaje do roboty na 6 wiec dla mnie to jest idealna pora. Raz ze wciąż jest ciemno a dwa to pełen sił i sam jak palec. Spokojnie można mucić przez 5h do śniadanka i dalej przez cały dzien. Cieszą mnie pozytywne wasze opinie Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Ogólnie to potrafi wrzucić niepokój na plecy, nie powiem xD Jedna nowa miejscówka trochę mi wjechała. Klimat jest oddany niesamowicie, głównie za sprawą muzy i dźwięków Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Kinguin, pierwszy lepszy kod zniżkowy z netu i deluksik za 227,44 zł, tak można żyć byle do jutra rana 1 Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października tak sobie właśnie słucham fragmentów OST z rimejku i chyba nie jestem gotowy xd Akira Y znowu zrobi mi krzywdę Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 33 minuty temu, nero2082 napisał(a): Akira Y znowu zrobi mi krzywdę Nie inaczej xD Muszę powiedzieć, że na Hardzie może być przeprawa Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Dobra #teamDelux jeszcze 3 godzinki i wjezdzamy do piekla. A na razie zapuszcze sobie i poexpie w Throne and Liberty. 1 Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października kawałek numer 25 z tego utuba właśnie ryje mi beret ja chyba nie wiem na co się piszę :p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi