arczibal 2 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Jest w stanie ktoś mi pomóc. Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka Cytuj
czapa 677 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 Bateria do wymiany. Pewnie nieoryginalna lub po prostu padnięta. Zobacz czy czasem nie jest spuchnięta i najlepiej ją wyjmij. Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 8 września 2022 Autor Opublikowano 8 września 2022 Bateria do wymiany. Pewnie nieoryginalna lub po prostu padnięta. Zobacz czy czasem nie jest spuchnięta i najlepiej ją wyjmij.Sprawdzane na 2bateriach. I jest to samoWysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 Spróbuj wgrać system od nowa albo wyższy CFW jak masz przeróbkę. Albo czy styki gdzie baterie wkladasz nie są zaśniedziałe. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 1. Hard Reset konsoli? wyłącz PSP za pomocą przycisku zasilania. naciśnij i przytrzymaj następujące kombinacje klawiszy: Trójkąt + Kwadrat + Start + Select trzymając przyciski, naciśnij przycisk zasilania , aby włączyć urządzenie. zwolnij wszystkie klawisze, gdy tylko logo Sony pojawi się na ekranie. 2. Jak nie pomoże to wymiana baterii i ponowny Hard Reset. Cytuj
czapa 677 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 Ewentualnie tak jak kolega wyżej wspomniał, jeśli było sprawdzane na 2 bateria to może styki są zaśniedziałe. Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 9 września 2022 Autor Opublikowano 9 września 2022 1. Hard Reset konsoli? wyłącz PSP za pomocą przycisku zasilania. naciśnij i przytrzymaj następujące kombinacje klawiszy: Trójkąt + Kwadrat + Start + Select trzymając przyciski, naciśnij przycisk zasilania , aby włączyć urządzenie. zwolnij wszystkie klawisze, gdy tylko logo Sony pojawi się na ekranie. 2. Jak nie pomoże to wymiana baterii i ponowny Hard Reset. Dziś spróbuję, a jak to nie pomoże?Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka Ewentualnie tak jak kolega wyżej wspomniał, jeśli było sprawdzane na 2 bateria to może styki są zaśniedziałe.Sprawdzę.Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi