next THE flex 17 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 Siemacie Youtube zaproponował mi wczoraj coś w moim stylu i praktycznie zapomniałem, że coś takiego jeszcze jest możliwe Czy znacie coś w tym klimacie co jest w miarę świeże ? Powiedzmy ostatnie 5 lat. WCK i UNDADASEA znam. Chodzi mi o tego typu bity i przekaz, czysty..pure rap Bez napinki, gejozy czy innej przewózki. 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 troche taka mezokracja Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 1 stycznia 2023 Opublikowano 1 stycznia 2023 Obecnie nienawidzę rapu który obrzydliwe mi te wszystkie zyebsne dzieciory ale odkryłem coś fajnego. Nie wiem czy są znani, ale sztos. Trochę jestem za stary na ten przekaz i wolę siedzieć w kapciach niż balować ale miło powspominać jak się miało 20 lat, no i fajne brzmienie. , Cytuj
next THE flex 17 Opublikowano 10 stycznia 2023 Autor Opublikowano 10 stycznia 2023 Coś w tych stylach właśnie, które podaliście dzięki i jak macie coś jeszcze do zaproponowania to śmiało wklejajcie informacje Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 3 lutego 2023 Opublikowano 3 lutego 2023 a to ja się w klasyczny rap z przekazem bawię od lat, a teraz nawet i nowość wyszła w konkursie https://robrap.eska.pl i oczywiście same disco oprócz mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi